Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

6

+1 Skrevet af Holger Madsen 11 dage siden - Direkte link

Ååhh den kulturberigelse! Hvad skulle Vesten dog gøre uden?


Skrevet af K Pedersen 11 dage siden - Direkte link

Velkommen til Aarhus...


Skrevet af Ulrik B. Petersen 10 dage siden - Direkte link
Hvad er der i vejen med unge danske mænd? Gang på gang lader de sig gennemprygle af folk, lige dukket op fra stenalderen. Da jeg var ung, ganske vist for længe siden, kunne jeg da forsvare mig mod voldsmænd, også selvom der var flere. Hvis ikke man har højde og drøjde selv, kan man med fordel tage et kursus i selvforsvar. Jeg synes at vi mangler nogle historier om utilpassede indvandrebøller, der har smagt deres egen medicin i rå mængder.;

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kurt Bjørner 9 dage siden - Direkte link

Da du var ung i yngre stenalder kunne voldsbøllerne ikke (drømme om at) tilkalde en i sidste ende uendelig mængde af fætre til tage hævn.

Den enkelte indvandrerbølle er som den enkelte svamp man plukker, hvor størstedelen af organismen er skjult under jorden, eller et mangehoved uhyre, om du vil, hvor der vokser to hoveder ud hver gang der hugges et af.

Selv dem der ingen fætre har kan bruge dine "fordomme" til at true dig til underkastelse.

Når man ser hvilket apparat, der tages i brug for at finde delene af den afdøde agendajournalist Kim Wall, står det klart at den hvide dansker, der i første omgang slipper godt fra at dræbe en mussie i fremrykket selvforsvar, vil blive jaget med politiets fulde styrke til han blive stillet for retten og idømt lovens strengeste straf, til afsoning bland andre mussier eller i "frivillig" isolation.


Skrevet af Torben Nielsen 10 dage siden - Direkte link
Nu skal "TIL SALG" - skilte da straks forbydes! De er livsfarlige.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

9
11
11
13
6
12
9
10
11
11
9
10
5
15
7
7
14
12
16

- Annonce -

- Annonce -