Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

87

Skrevet af slettet bruger 1099 1637 dage siden - Direkte link

Man tror ikke det er muligt, men hun formår uophørligt at finde et nyt absurd lavpunkt.

 

Man kan sige, ja - de har muligvis lært det i Danmark, men de har ikke lært det af Danmark. Det er ganske uhørt at man invaderer og smadrer skadestuer, det er kun indvandrergrupper der bedriver den slags, det er jo ikke første gang. 

 

Den manglende respekt for samfundets allermest centrale søjler er ikke noget man har lært af Danmark, det er noget man aldrig har lært i Danmark.

 


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Enig.

Af forældre, der stadig lever i det gamle lands kultur


Skrevet af Lasse Skou 1637 dage siden - Direkte link

Zenia er helt særligt menneske. Det er utroligt at hun nægter at se tingenes egentlige sammenhæng, og ubønhørt udstiller sig selv som komplet idiot, ved at komme med sådanne udtalelser!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 717 1637 dage siden - Direkte link

Godt set af Stampe, den slags opførsel er jo helt normal i DK, hvor befolkningsgrupper bekriger hinanden med alle midler. Det er helt umuligt at de har taget det med sig fra ex. Vestbredden eller Libanon.


Skrevet af inga hansen 1637 dage siden - Direkte link

Man undres når man hører Stampe, hun er da den mest perverse person der kan gå på to ben. Kan hun da få pokker ikke se ligheden mellem Voldsmose og Syrien/Iran/irak/Afganisten mm. Det er de samme huleboer der kommer løbende og hujende med køller knive mv. Næ næ lille Tjumpe det er ikke noget de har lært i Dk, det er noget de har fået ind med modermælken gennem deres F***er kultur!!! Men HVORNÅR har danskerne, og jeg mener DANSKERNE fårt nok!!?????


Skrevet af Vimfuego 1637 dage siden - Direkte link

Danskerne har fået nok får mange årtier siden, men politikerne er fløjtende, de skruer blot op for importen af bistandsklienter.


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Vi har åbenbart ikke fået helt nok. Hvis vi havde, havde vi ikke de politikere, vi har.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1637 dage siden - Direkte link

Ud over at det burde være helt indlysende, at islam, Eid og arabisk kultur spiller en helt afgørende rolle for de ukontrollerbare optøjer i Odense og andre steder, så har Zenia Stampe for en gang skyld en pointe. Uden hendes og hendes partis evige promoveren af moralsk relativisme, almindelig blødsødenhed i retspolitikken og en helt igennem uansvarlig udlændingepolitik havde vi nemlig ikke haft problemer med alle disse indvandrere. Men det er nok ikke helt det, Zenia Stampe mener.

 

Danskerne må leve med de alvorlige økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser og skal ovenikøbet belæres og gøres ansvarlige af Zenia Stampe og hendes parti, som om nogen har hovedansvaret for alle ulykkerne med indvandrerne. Hvor er vi til grin. Det Radikale Venstre, dette lille, tåbelige og totalitære parti, har al for stor indflydelse i dansk politik. 


Skrevet af Per T 1637 dage siden - Direkte link

Du har ret Zenia: De har også lært at bare man er mange nok og kaster sten på politiet kan man selv bestemme over en hel bydel. 

 

Spørgsmålet er så hvornår de skal have deres viden adjourført....


Skrevet af Smother 1637 dage siden - Direkte link

Jeg fatter ikke, hvorfor Zenia Stampe overhovedet deltager i den offentlige debat.

 

Hun gør det helt sikkert ikke for at blive klogere selv. For i hendes selvforståelse er hun verdens klogeste menneske.

 

Og jeg kan sige med overordentlig stor sikkerhed, at hun heller ikke gør dem, der er uenige med hende, klogere, for hendes nedladende, arrogante, bedrevidende og verdensfjerne måde at diskutere på får folk til at rive deres øjenæbler ud og proppe dem ind i øregangene for at slippe for hendes rablerier.

 

Så hun deltager formentlig i den offentlige debat for at få en pokkers masse skulderklap fra det segment af befolkningen, der synes, at hun faktisk er verdens klogeste menneske. Men det er sgu da en smule latterligt.


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

På mig virker kvieøjede Zenia som et curlingbarn opvokset i et kulturradigalt hjem.


Skrevet af slettet bruger 5219 1637 dage siden - Direkte link

ZS udstiller igen igen sin helt egen ekstreme enfoldighed.

 

 Det er et afsindigt stort problem, at der er nogen, der kan finde på at gøre, som de gjorde, men det er altså ikke noget, de har lært et fremmed land. Det er noget, de har lært her i Danmark

 

Ja selvfølgelig er det det - såfremt de er opvokset i Danmark. Men hvem tror du mon, har givet dem denne voldelige adfærd? Olsenbanden? Lyshårede Emil fra parcelhuskvarteret? Eller er det mest nærliggende at tro, at denne aggressive adfærd er indlært fra deres familie og ligesindede??

 

Det er udtryk for en syg voldskultur, men det er altså ikke sådan, at man render rundt og angriber sygehuse i de lande, som deres forældre eller bedsteforældre kommer fra.

 

Nå, ikke - ja, det ved du vel alt om Zenia - men tjek så lige dette:

 

Muslimer angriber indisk hospital (2012):

http://www.youtube.com/watch?v=XLNIyT9XjDA

 

Muslimer angriber Koptisk hospital i Egypten (2011):

http://www.copticworld.org/articles/393/

 

Muslim angriber hospitalspersonale i Madrid (2011):

http://actforamerica.wordpress.com/2011/11/17/spain-axe-wielding-muslim-attacks-people-in-hospital-waiting-room-apparently-trying-to-scalp-them/

 

Egyptisk (muslimsk) politi angriber Koptsk hospital (2011):

http://www.youtube.com/watch?v=CrxUxrKsYXA

 

Muslimer angriber kristent hospital i Pakistan (2011):

http://www.asianews.it/news-en/Christian-hospital-under-attack-in-Pakistan-22012.html

 

Osv osv osv - prøv blot at google.

 

Iøvrigt vanvittigt og debilt, at forsøge at isolere gerningen til 'et angreb på et hospital' for på den måde, at affeje det kulturelle eller etniske aspekt. Der er tale om rå vold og en uhørt grad af ligegyldighed overfor politi og ikke mindst andres liv.


Skrevet af jesper 1637 dage siden - Direkte link

Ja selvfølgelig er det det - såfremt de er opvokset i Danmark. Men hvem tror du mon, har givet dem denne voldelige adfærd? Olsenbanden? Lyshårede Emil fra parcelhuskvarteret?

Det er naturligvis tonen i indvandrerdebatten der har gjort det. Altså den måde alle I satans halv- og helnazistiske kældermennesker omtaler muslimer i Danmark på. Vi anstændige mennesker kunne jo aldrig finde på at bruge det sprog som I usympatiske, debile og halvpsykopatiske undermennesker bruger om muslimer.

 

Sådan er det. Og dermed basta...


Skrevet af slettet bruger 834 1637 dage siden - Direkte link

:-)


Skrevet af Froggy 1637 dage siden - Direkte link

Hvordan agerede de 50% af Voldsmoses beboere, som er etnisk danske, den aften? Hvornår har 60 unge danske mænd stormet en skadestue?


Skrevet af roehakker 1637 dage siden - Direkte link

Man burde tvinge Zenia Stampe og Pernille Skipper til at bo et helt år i Vollsmose , derved kan de bevise at deres meninger om indvandere holder vand , Danske skatteydere er til grin for politikerne.


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Enig.


Skrevet af Henrik Jensen 1637 dage siden - Direkte link

Ingen grundt til at transportere dem mellem Odense og København, hvor de to tøser "arbejder". Bare skriv dem op på den fleksible venteliste til boliger i København. Så kan de få tilbudt lejlighed i løbet af få måneder. Ja, jeg taler af erfaring. Har man job i en virksomhed beliggende i Københavns Kommune, så får man i løbet af få måneder/sågar uger tilbudt lejlighed. Jeg fik adskillige tilbud om lejligheder i bla. Mjölnerparken, Acasieparken, Lundtoftegade, Sjælør Boulevard og Hørgården.

 

Disse tilbud fik jeg som sagt fordi jeg kunne bidrage med skattekroner til kommunekassen. Men i brevene stod gud hjælpe mig også, at jeg ved at modtage tilbud om ovennævnte lejligheder ville medvirke til en bred beboersammensætning i de nævnte kvarterer. Kunne i ikke sende mig en lønseddel for mit job som integrationsmedarbejder. Jeg tillod mig at takke nej til de tilbudte lejligheder med forklaring om, at jeg havde et arbejde at passe og derfor havde brug for søvn i nogle timer i løbet at døgnet. Jeg ville også gerne føle mig tryg i det kvarter hvor jeg ville få min daglige gang.

 

Det er hverken Zenia Stampe, eller de andre på borgen eller rådhuset der åbenbart skal stå til ansvar for deres skadelige politik, men helt almindelige danskere. Danskere der nogle gange er nødt til at takke ja til en sådan lejlighed for at kunne få tingene til at hænge sammen.

 

Så lad os bare nøjes med at indlogere de to ovennævnte i et af de af mig her omtalte kvarterer - sådan bare for at give dem et løft i form af bred beboersammensætning. Min bare ...


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Tja. Så snart lejlighed byder sig, flytter jeg på landet. Og tager jagttegn, selv om jeg er vegetar.


Skrevet af slettet bruger 8391 1637 dage siden - Direkte link

Zenia Stampe som formand for de radigale!


Skrevet af Henrik Jensen 1637 dage siden - Direkte link

Glimrende idé - hun vil kunne udvikle udviske partiet inden næste valg :-)


Skrevet af Jacob Lund 1637 dage siden - Direkte link

Jeg har skrevet det før, men skal gerne gentage det.:

 

Dumhedens hav er uudtømmeligt.


Skrevet af Mike S 1637 dage siden - Direkte link

Zenia Stampe er typen der hælder benzin ud over gulvet hvis huset allerede står i brand.

 

Hun er irrelevant. Og bør behandles derefter.


Skrevet af JohnD 1637 dage siden - Direkte link

Nej nu.. nu må vi rent ud sagt satme standse!!!!!!!!!!

 

Zenia Stampe, burde pr. omgående og uden rettergang kastes i fængsel for den udtalelse!!

Muslimer går amok på et hospital, hvor alvorligt syge mennesker, eventuelt kunne være i fare og personalet må flygte - og det har pågældende personager LÆRT i Danmark???

Jamen er de da blevet fuldstændig forrykte inde på Borgen?? Har man da tabt enhver form for almen fornuft??

Vi må se i øjnene at denne regering ikke er kapable til at lede dette land.

Man burde, som jeg har skrvet i et tidligere indlæg, som i hine dage i 1848, gå til Monarken, og venligt, men bestemt, bede hende om at fyre Hendes Majestæts Regering for helt abnorm grov embeds&pligtforsømmelse og få kastet disse kriminelle mennesker i fængsel for deres vederstyggelige omgang med og misledelse af vores nation!!

Med hjælp fra det samlede militær, burde dette kunne lade sig gøre. Ja det er snart den eneste mulighed..


Skrevet af Henrik Jensen 1637 dage siden - Direkte link

Mon ikke det er på tide at sende hendes Majestæt Dr. Margrethe II en anmodning om at afsætte regeringen og udskrive nyvalg med henvisning til den danske grundlovs §32 Stk. 2.  "Kongen kan til enhver tid udskrive nyvalg med den virkning, at de bestående folketingsmandater bortfalder, når nyvalg har fundet sted. Efter udnævnelse af et nyt ministerium kan valg dog ikke udskrives, forinden statsministeren har fremstillet sig for folketinget."


Skrevet af JohnD 1637 dage siden - Direkte link

Jamen jow da. jeg er frisk -alt for at undgå mere og større ydmygende sager på internationalt plan.. på et tidspunkt, skal radigalerne nok klovne sig helt hen i vejret på den internationale bane.. tanken er jo ikke til at bære..


Skrevet af Christian Melgaard 1637 dage siden - Direkte link

Ja men så lad dog det være argumentet for ikke at lukke flere ikke-selvforsørgende indvandrere ind. Hvis

Zenia Stampe har ret kan vi da ikke stiltiende blive ved med at lokke udlændinge i fordærv ved at lokke de til Danmark til en tilværelse som passivt forsørgede og en uddannelse som voldsmænd.

 

Nu har Zenia Stampe jo nok ikke ret, men på den anden side - på et eller andet tidspunkt skal hun vel ramme rigtigt i alle de forsøg !?

 


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Hun har jo netop ret. Hun forstår, det bare ikke :-)


Skrevet af slettet bruger 8261 1637 dage siden - Direkte link

Nu ved jeg jo ikke hvordan det er, der hvor Zenia kommer fra, men personligt kender jeg ingen danskere der opfører sig sådan.

Så hvilke danskere er det helt præcist de har lært det af? Hvem er det der sniger sig ind i ghettoen og træner nydanskere i at storme hospitaler?

Hvis Zenia ligger inde med en hidtil skjult viden på dette område, er hun da ved lov forpligtet til at oplyse politiet om det - der er jo tale om et kriminelt forhold.


Skrevet af madamim 1637 dage siden - Direkte link

-Man græmmes! Mon ikke disse komplet tåbelige udtalelser giver minus på bundlinjen, når vi skal stemme næste gang??? Dette latterlige parti og deres latterlige meninger, MÅ DA så ramme spærregrænsen og helst under!

/

Jeg synes da fruen skulle iføre sig en burka, så hun rigtigt kan vise hvor hendes sympati ligger!!! :-(


Skrevet af D Beattie 1637 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af moderator

Skrevet af nwinther 1637 dage siden - Direkte link

Man græmmes.

 

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan især de Radikale ikke kan sige tit nok, hvor multikulturelt, Danmark er.

 

Når så disse "multikulturelle" elementer viser sig at være ganske uregerlige, er det det monokulturelle "Danmark" som trækkes frem. Så har det pludselig intet med (islamisk multi)kultur at gøre, men er noget "Danmark" har afholdt AOF-kurser i (kaos og ravage, forstås). Så er det homogene lille Danmark som er en del af problemet, mens det multikulturelle Islam overhovedet ikke kan tænkes at have noget med noget at gøre. Andet end kulturel mangfoldighed (på den gode måde self.)


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1637 dage siden - Direkte link

Hun er ikke alene dum som en dør,det hun siger er direkte usandt.Muslimer har altid været på den måde.Når de er alene,er det med "dav min ven".Hvis man så møder samme fyr en time senere hvor han er sammen med banden,er der andre toner.For fanden hvor er jeg træt af dem.


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1637 dage siden - Direkte link

+2


Skrevet af slettet bruger 6196 1637 dage siden - Direkte link

+3


Skrevet af Peter Munkholm Kristensen 1637 dage siden - Direkte link

Hun er så naiv at hun ikke selv kan se de klamme billige "politisk korrekt" point hun er igang med at score.
Eller også ved hun det, og det gør hende dirkete ondskabsfuld.


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1637 dage siden - Direkte link

Jeg skal til møde i aften. Vi mødes på en kro i Skovshoved. Inden vi får bestilt mad og drikke har flere af os været på kant med de øvrige gæster og så har jeg nok kaldt servitricen for en fucking luder. Det er der nu ikke noget galt med for sådan tiltaler vi altid kvinder.

 

Sidste gang vi var ude smadrede vi 2 toiletter og rev et billede ned fra væggen. Ejeren blev lidt træt af os, men så ridsede jeg hans bil da vi gik. Han skal ikke tale sådan til os.

 

I vores gruppe har vi en som er lidt ældre end os andre - vi ser vildt meget op til ham, så han er vores leder. Hvis nogen bare kigger på ham, så er vi der med det samme; "Har du et problem?", plejer vi at starte. Det lyder lidt sejt når vi siger det og de fleste bliver pissebange.

 

Jeg glæder mig til aften. Jeg har min nye kniv med. Den er god at ridse med. Jeg vil ridse mit navn i bordet, så andre kan se at jeg har været dér.

 

Hvis du kommenterer mit indlæg, så smadrer jeg hele 180grader med min venner.


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Glimrende allegori.


Skrevet af Mike S 1637 dage siden - Direkte link

Jeg må indrømme at jeg nær var ved at blive kvalt i kaffen. hahahaha!


Skrevet af NNielsen 1637 dage siden - Direkte link

hun har måske ret - og hvem har så sørget for opdragelsen. Ja det har en gruppe gæster, hvor størstedelen aldrig har haft et arbejde, en uddannelse eller en respekt for de mennesker, der betaler for denne gæstfrihed.

 

Deres idol er ikke engang Zenia Stampe eller andre bedrevidende respektløse radikale - nej det er formentlig Osama,  Hamas, Taliban eller det Iranske styre.

 

De har alle hænderne dybt nede i de offentlige ydelser (deler formentlig sammen med ligesindede mellem 98 og 253 mia alt efter hvilke beregninger man skal tro på årligt.)

 

De er overrepræsenteret i vore fængsler med yderligere omkostninger til følge .

 

Ud over hænderne i offentlige tilskud har de en anden ting tilfælles med Zenia Stampe.

 

De er fuldstændig ude af kontrol og pædagogisk rækkevidde.

 

Send dem retur eller send dem til Bruxelles - Zenia Stampe og resten af de radikale kan passende følge med som rejseledere


Skrevet af slettet bruger 9880 1637 dage siden - Direkte link

Jeg tror, Zenia og de andre radigale ville få meget tissemand på den tur. Nok ikke helt frivilligt.


Skrevet af Jacques d´Biann 1637 dage siden - Direkte link

Troede seriøst ikke at det kunne blive dummere og mere akut uoplyst end Sofie Carsten Nielsen, men dér tog jeg sgu' alligevel fejl:

 

http://www.180grader.dk/Politik/sofie-carsten-nielsen-i-pinligt-ideologisk-selvforsvar-det-er-banderelateret

 

Zenia Stampe blæser alligevel nålen ud af retarderingsbarometeret.


Skrevet af mohqal 1637 dage siden - Direkte link

Zenia Stampe har det ikke fra fremmede, det der med at tage det mest upopulære standpunkt. Hendes farfar giftede sig i 1944 (!) med en tysk pige, der blev hendes farmor. Hvorfor og hvordan de lærte hinanden at kende, ved jeg ikke, men måske var han en Hipo-mand eller var med i Frikorps Danmark, men hvordan kunne en dansk mand ellers finde på så sent i krigen at komme sammen med, endsige at gifte sig med en tysk pige. Måske arbejdede hun som efterretningsagent for Gestapo, med det formål at infiltrere modstandsbevægelsen på ægte Mata Hari manerer.


Skrevet af Jacques d´Biann 1637 dage siden - Direkte link

Ooooooooha. DEN burde sateme postes i BT tråden! Så Stamperne har nazi-fortid? Ztampe, Ztampe, Ztampe!

 

Så er det måske alligevel ikke så underligt uforklarligt at modstanderne til hendes egne standpunkter skal have amputeret deres ytringsfrihed og jages med statsapparatet. Det ligger nok i blodet!


Skrevet af slettet bruger 6902 1637 dage siden - Direkte link

Kl 14.01 gjorde jeg i BTtråden opmærksom på at pigen er 3. generations og som sådan fuldstændig uintegreret, utilpasset, usmagelig i sit danskerhad.


Skrevet af slettet bruger 6196 1637 dage siden - Direkte link

Interessant! Dokumentation?


Skrevet af HansGruber 1637 dage siden - Direkte link

Hun skriver det såmænd på hendes egen hjemmeside

http://zeniastampe.dk/

og hvis hendes egen længere artikel om familiehistorien her

http://i.information.dk/252657 passer - ja så er der altså ikke nogen "nazi-fortid" der. Blot en farfar der altså i første omgang indgik det der enten var nærmest Zenia Stampe agtigt lallegladt lynægteskab med en dame han først lige havde mødt eller det som man altså kan betegne som proforma-ægteskab.


Skrevet af mohqal 1637 dage siden - Direkte link

Der er noget, der ikke kan passe. Zenias farmor skulle have opnået dansk statborgerskab ved ægteskabets indgåelse. Skuespilleren Morten Grunwald har skrevet og fortalt, at hans far kom fra Königsberg i Østprøjsen, og hans forældre blev gift i 1931, men faderen havde ikke opnået dansk statsborgerskab, da besættelsen fandt sted. Som tysk statsborger blev han så indkaldt til den tyske hær, men overlevede krigen, og kom hjem til Danmark igen.


Skrevet af HansGruber 1637 dage siden - Direkte link

Ja der har du godt nok ret i at der er noget temmelig suspekt ved den påstand.

For det ville rigtigt nok have krævet at betingelserne for at opnå indfødsret havde været endda særdeles lempelige under besættelsen. Jeg kan ikke udelukke en "tysker-rabat", men det ville undre mig.

 

De eneste der per automatik med giftermål opnår dansk statsborgerskab er jo de kongeliges ægtefæller - og det var ZS's famlie jo ikke.


Skrevet af mohqal 1637 dage siden - Direkte link

Jeg tror ikke, at en sådan "tysker-rabat" ville kunne have overlevet befrielsen og retsopgøret, hvor man også lavede love med tilbagevirkende kraft for at forhindre lynchninger, som Paris oplevede det fra august 1944.


Skrevet af slettet bruger 6196 1637 dage siden - Direkte link

Måske er det derfor hun hader de kongelige så inderligt?


Skrevet af PeterCph 1637 dage siden - Direkte link

Stupid is a strong horse, it can be ridden far.


Skrevet af cicero 1637 dage siden - Direkte link

Lidt off topic

 

Tror i at DF stiger i meningsmålingerne efter hændelserne i Vollsmose?


Skrevet af JohnD 1637 dage siden - Direkte link

DF, burde jo gå ud, og tordne mod hændelserne - det ville give plus i meningsmålingerne er jeg sikker på.


Skrevet af mohqal 1637 dage siden - Direkte link

Tværtimod, hændelserne har et sådan omfang, der er så fremmedartet for den danske mentalitet, at DF på nuværende tidspunkt får større og større tilslutning, jo mere de tier, fremfor at tordne mod hændelserne, så hele den røde blok falder over dem for dermed at undgå at afsløre deres egen rådvildhed.


Skrevet af Mike S 1637 dage siden - Direkte link

Fuldstændig enig.

 

Nu ved jeg ikke hvor mange af jer der så 22.00 debatten igår, men Thulesen-Dahl endte med at være den eneste der egentligt fremstod som objektiv. Alle andre havde travlt med ansvarsfraskrivelse og offerdyrkelse-- mere af den slags.

 

DF behøver næppe gøre ret meget andet end at trække på skuldrene og smide et skævt smil i TV-avisen.. stemmerne kommer af sig selv.


Skrevet af cicero 1637 dage siden - Direkte link

Hvornår er denne artikel skrevet? Og hvad fanden er det i øvrigt for en kilde du henviser til?


Skrevet af _slettet_bruger_560 1637 dage siden - Direkte link

Hun er bindegal.


Skrevet af vera madsen 1637 dage siden - Direkte link

Herre du milde hun prøver jo at gøre sig bemærket, og det gider jeg faktisk ikke at beskæftige mig mere med. Ikke engang en gås vil jeg sammenligne hende med.

Undre mig blot over, hvem der kan havde valgt hende i Folketinget.


Skrevet af hubert 1637 dage siden - Direkte link

 zenia stampe er en meget syg person.

 


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1637 dage siden - Direkte link

Jeg tror ikke at Zenia Stampe er idiot. Jeg tror at hun er kynisk løgner. Disse vanvittige optøjer af muslimske galninge ser vi jo dagligt i nyhederne fra hele verden.


Skrevet af kaarelind 1637 dage siden - Direkte link

Hvis Zenia Stampe påstand skal være korrekt må jeg udfordre Zenia Stampe til at bevise sin påstand.

 

Kom med et eksempel hvor andre hospitaler er blevet overfaldet af en størrere gruppe oprindeligt danske.

 

Jeg venter i spænding.


Skrevet af inga hansen 1637 dage siden - Direkte link

 Zenia Stampe = ZZ et barn man ikke kan nå!!!


Skrevet af Cramer 1637 dage siden - Direkte link

Hun er så knaldhamrende dum, så det trodser enhver beskrivelse. At disse galninge finder på ting, som vi aldrig har set etniske danskere gøre, sker jo fordi, de lever i parallelsamfund, hvor råddenskaben i deres kulturer får lov at leve uantastet af, at de befinder sig i Danmark.

 

Den små Zenia bliver nødt til at forstå, at al den vold og totalt uacceptable adfærd udspringer af middelalderlige kulturelle normer, som udspringer af stærkt patriarkalske, muslimske samfund. At hun overhovedet med sit radikale sindelag, der engang var et udtryk for det modsatte af hvad hun står for, har disse holdninger det begriber jeg slet ikke.


Skrevet af ThomasMHS 1637 dage siden - Direkte link

Dette her - bl.a. - får mig til at tænke på de ridicules valgslogan ved forrige valg: "Vi tænker på andre end dig!"

Så ka' vi lære det, ka' vi!


Skrevet af _slettet_bruger_5581 1637 dage siden - Direkte link

Intelligens på højt plan? ifg. Zenia's optik er det sikkert også Danmarks skyld de slår hinanden ihjeld i hele Mellemøsten.

 

Jeg er sikker på hun har læst Asterix & Obelix og forholdt sig til, at Vikingerne var med dem til Egypten i fordums tid 


Skrevet af Christian Agersund 1637 dage siden - Direkte link

Gad vide hvornår Özlem Cekic bliver medlem af de radikale - der er åbenbart meget højt til loftet i det parti.

Jeg kan så i øvrigt heller ikke erindre at have hørt om hverken HA'er, AK81'er eller Bandidos rockere nogensinde har angrebet et hospital på den måde.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

14
9
6
7
11
10
7
5
7
8
16
8
15
10
13
12
9
14
12
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -