Kontakt 180Grader.dk
87

Skrevet af Himself 1364 dage siden - Direkte link

Zenia er helt særligt menneske. Det er utroligt at hun nægter at se tingenes egentlige sammenhæng, og ubønhørt udstiller sig selv som komplet idiot, ved at komme med sådanne udtalelser!


Skrevet af inga hansen 1364 dage siden - Direkte link

Man undres når man hører Stampe, hun er da den mest perverse person der kan gå på to ben. Kan hun da få pokker ikke se ligheden mellem Voldsmose og Syrien/Iran/irak/Afganisten mm. Det er de samme huleboer der kommer løbende og hujende med køller knive mv. Næ næ lille Tjumpe det er ikke noget de har lært i Dk, det er noget de har fået ind med modermælken gennem deres F***er kultur!!! Men HVORNÅR har danskerne, og jeg mener DANSKERNE fårt nok!!?????


Skrevet af Vimfuego 1364 dage siden - Direkte link

Danskerne har fået nok får mange årtier siden, men politikerne er fløjtende, de skruer blot op for importen af bistandsklienter.

- Annonce -


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1364 dage siden - Direkte link

Ud over at det burde være helt indlysende, at islam, Eid og arabisk kultur spiller en helt afgørende rolle for de ukontrollerbare optøjer i Odense og andre steder, så har Zenia Stampe for en gang skyld en pointe. Uden hendes og hendes partis evige promoveren af moralsk relativisme, almindelig blødsødenhed i retspolitikken og en helt igennem uansvarlig udlændingepolitik havde vi nemlig ikke haft problemer med alle disse indvandrere. Men det er nok ikke helt det, Zenia Stampe mener.

 

Danskerne må leve med de alvorlige økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser og skal ovenikøbet belæres og gøres ansvarlige af Zenia Stampe og hendes parti, som om nogen har hovedansvaret for alle ulykkerne med indvandrerne. Hvor er vi til grin. Det Radikale Venstre, dette lille, tåbelige og totalitære parti, har al for stor indflydelse i dansk politik. 


Skrevet af Per T 1364 dage siden - Direkte link

Du har ret Zenia: De har også lært at bare man er mange nok og kaster sten på politiet kan man selv bestemme over en hel bydel. 

 

Spørgsmålet er så hvornår de skal have deres viden adjourført....


Skrevet af Smother 1364 dage siden - Direkte link

Jeg fatter ikke, hvorfor Zenia Stampe overhovedet deltager i den offentlige debat.

 

Hun gør det helt sikkert ikke for at blive klogere selv. For i hendes selvforståelse er hun verdens klogeste menneske.

 

Og jeg kan sige med overordentlig stor sikkerhed, at hun heller ikke gør dem, der er uenige med hende, klogere, for hendes nedladende, arrogante, bedrevidende og verdensfjerne måde at diskutere på får folk til at rive deres øjenæbler ud og proppe dem ind i øregangene for at slippe for hendes rablerier.

 

Så hun deltager formentlig i den offentlige debat for at få en pokkers masse skulderklap fra det segment af befolkningen, der synes, at hun faktisk er verdens klogeste menneske. Men det er sgu da en smule latterligt.


Skrevet af Froggy 1364 dage siden - Direkte link

Hvordan agerede de 50% af Voldsmoses beboere, som er etnisk danske, den aften? Hvornår har 60 unge danske mænd stormet en skadestue?


Skrevet af jesper 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ja selvfølgelig er det det - såfremt de er opvokset i Danmark. Men hvem tror du mon, har givet dem denne voldelige adfærd? Olsenbanden? Lyshårede Emil fra parcelhuskvarteret?

Det er naturligvis tonen i indvandrerdebatten der har gjort det. Altså den måde alle I satans halv- og helnazistiske kældermennesker omtaler muslimer i Danmark på. Vi anstændige mennesker kunne jo aldrig finde på at bruge det sprog som I usympatiske, debile og halvpsykopatiske undermennesker bruger om muslimer.

 

Sådan er det. Og dermed basta...


Skrevet af Jacob Lund 1364 dage siden - Direkte link

Jeg har skrevet det før, men skal gerne gentage det.:

 

Dumhedens hav er uudtømmeligt.


Skrevet af Christian Melgaard 1364 dage siden - Direkte link

Ja men så lad dog det være argumentet for ikke at lukke flere ikke-selvforsørgende indvandrere ind. Hvis

Zenia Stampe har ret kan vi da ikke stiltiende blive ved med at lokke udlændinge i fordærv ved at lokke de til Danmark til en tilværelse som passivt forsørgede og en uddannelse som voldsmænd.

 

Nu har Zenia Stampe jo nok ikke ret, men på den anden side - på et eller andet tidspunkt skal hun vel ramme rigtigt i alle de forsøg !?

 


Skrevet af madamim 1364 dage siden - Direkte link

-Man græmmes! Mon ikke disse komplet tåbelige udtalelser giver minus på bundlinjen, når vi skal stemme næste gang??? Dette latterlige parti og deres latterlige meninger, MÅ DA så ramme spærregrænsen og helst under!

/

Jeg synes da fruen skulle iføre sig en burka, så hun rigtigt kan vise hvor hendes sympati ligger!!! :-(


Skrevet af nwinther 1364 dage siden - Direkte link

Man græmmes.

 

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan især de Radikale ikke kan sige tit nok, hvor multikulturelt, Danmark er.

 

Når så disse "multikulturelle" elementer viser sig at være ganske uregerlige, er det det monokulturelle "Danmark" som trækkes frem. Så har det pludselig intet med (islamisk multi)kultur at gøre, men er noget "Danmark" har afholdt AOF-kurser i (kaos og ravage, forstås). Så er det homogene lille Danmark som er en del af problemet, mens det multikulturelle Islam overhovedet ikke kan tænkes at have noget med noget at gøre. Andet end kulturel mangfoldighed (på den gode måde self.)


Skrevet af Peter Munkholm Kristensen 1364 dage siden - Direkte link

Hun er så naiv at hun ikke selv kan se de klamme billige "politisk korrekt" point hun er igang med at score.
Eller også ved hun det, og det gør hende dirkete ondskabsfuld.


Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1364 dage siden - Direkte link

Jeg skal til møde i aften. Vi mødes på en kro i Skovshoved. Inden vi får bestilt mad og drikke har flere af os været på kant med de øvrige gæster og så har jeg nok kaldt servitricen for en fucking luder. Det er der nu ikke noget galt med for sådan tiltaler vi altid kvinder.

 

Sidste gang vi var ude smadrede vi 2 toiletter og rev et billede ned fra væggen. Ejeren blev lidt træt af os, men så ridsede jeg hans bil da vi gik. Han skal ikke tale sådan til os.

 

I vores gruppe har vi en som er lidt ældre end os andre - vi ser vildt meget op til ham, så han er vores leder. Hvis nogen bare kigger på ham, så er vi der med det samme; "Har du et problem?", plejer vi at starte. Det lyder lidt sejt når vi siger det og de fleste bliver pissebange.

 

Jeg glæder mig til aften. Jeg har min nye kniv med. Den er god at ridse med. Jeg vil ridse mit navn i bordet, så andre kan se at jeg har været dér.

 

Hvis du kommenterer mit indlæg, så smadrer jeg hele 180grader med min venner.


Skrevet af NNielsen 1364 dage siden - Direkte link

hun har måske ret - og hvem har så sørget for opdragelsen. Ja det har en gruppe gæster, hvor størstedelen aldrig har haft et arbejde, en uddannelse eller en respekt for de mennesker, der betaler for denne gæstfrihed.

 

Deres idol er ikke engang Zenia Stampe eller andre bedrevidende respektløse radikale - nej det er formentlig Osama,  Hamas, Taliban eller det Iranske styre.

 

De har alle hænderne dybt nede i de offentlige ydelser (deler formentlig sammen med ligesindede mellem 98 og 253 mia alt efter hvilke beregninger man skal tro på årligt.)

 

De er overrepræsenteret i vore fængsler med yderligere omkostninger til følge .

 

Ud over hænderne i offentlige tilskud har de en anden ting tilfælles med Zenia Stampe.

 

De er fuldstændig ude af kontrol og pædagogisk rækkevidde.

 

Send dem retur eller send dem til Bruxelles - Zenia Stampe og resten af de radikale kan passende følge med som rejseledere


Skrevet af mohqal 1364 dage siden - Direkte link

Zenia Stampe har det ikke fra fremmede, det der med at tage det mest upopulære standpunkt. Hendes farfar giftede sig i 1944 (!) med en tysk pige, der blev hendes farmor. Hvorfor og hvordan de lærte hinanden at kende, ved jeg ikke, men måske var han en Hipo-mand eller var med i Frikorps Danmark, men hvordan kunne en dansk mand ellers finde på så sent i krigen at komme sammen med, endsige at gifte sig med en tysk pige. Måske arbejdede hun som efterretningsagent for Gestapo, med det formål at infiltrere modstandsbevægelsen på ægte Mata Hari manerer.


Skrevet af PeterCph 1364 dage siden - Direkte link

Stupid is a strong horse, it can be ridden far.


Skrevet af cicero 1364 dage siden - Direkte link

Lidt off topic

 

Tror i at DF stiger i meningsmålingerne efter hændelserne i Vollsmose?


Skrevet af cicero 1364 dage siden - Direkte link

Hvornår er denne artikel skrevet? Og hvad fanden er det i øvrigt for en kilde du henviser til?


Skrevet af Torsten Malm 1364 dage siden - Direkte link

Hun er bindegal.


Skrevet af HansGruber 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hun skriver det såmænd på hendes egen hjemmeside

http://zeniastampe.dk/

og hvis hendes egen længere artikel om familiehistorien her

http://i.information.dk/252657 passer - ja så er der altså ikke nogen "nazi-fortid" der. Blot en farfar der altså i første omgang indgik det der enten var nærmest Zenia Stampe agtigt lallegladt lynægteskab med en dame han først lige havde mødt eller det som man altså kan betegne som proforma-ægteskab.


Skrevet af mohqal 1364 dage siden - Direkte link

Der er noget, der ikke kan passe. Zenias farmor skulle have opnået dansk statborgerskab ved ægteskabets indgåelse. Skuespilleren Morten Grunwald har skrevet og fortalt, at hans far kom fra Königsberg i Østprøjsen, og hans forældre blev gift i 1931, men faderen havde ikke opnået dansk statsborgerskab, da besættelsen fandt sted. Som tysk statsborger blev han så indkaldt til den tyske hær, men overlevede krigen, og kom hjem til Danmark igen.


Skrevet af HansGruber 1364 dage siden - Direkte link

Ja der har du godt nok ret i at der er noget temmelig suspekt ved den påstand.

For det ville rigtigt nok have krævet at betingelserne for at opnå indfødsret havde været endda særdeles lempelige under besættelsen. Jeg kan ikke udelukke en "tysker-rabat", men det ville undre mig.

 

De eneste der per automatik med giftermål opnår dansk statsborgerskab er jo de kongeliges ægtefæller - og det var ZS's famlie jo ikke.


Skrevet af mohqal 1364 dage siden - Direkte link

Jeg tror ikke, at en sådan "tysker-rabat" ville kunne have overlevet befrielsen og retsopgøret, hvor man også lavede love med tilbagevirkende kraft for at forhindre lynchninger, som Paris oplevede det fra august 1944.


Skrevet af vera madsen 1364 dage siden - Direkte link

Herre du milde hun prøver jo at gøre sig bemærket, og det gider jeg faktisk ikke at beskæftige mig mere med. Ikke engang en gås vil jeg sammenligne hende med.

Undre mig blot over, hvem der kan havde valgt hende i Folketinget.


Skrevet af hubert 1364 dage siden - Direkte link

 zenia stampe er en meget syg person.

 


Skrevet af kongkret 1364 dage siden - Direkte link

Jeg tror ikke at Zenia Stampe er idiot. Jeg tror at hun er kynisk løgner. Disse vanvittige optøjer af muslimske galninge ser vi jo dagligt i nyhederne fra hele verden.


Skrevet af kaarelind 1364 dage siden - Direkte link

Hvis Zenia Stampe påstand skal være korrekt må jeg udfordre Zenia Stampe til at bevise sin påstand.

 

Kom med et eksempel hvor andre hospitaler er blevet overfaldet af en størrere gruppe oprindeligt danske.

 

Jeg venter i spænding.


Skrevet af inga hansen 1364 dage siden - Direkte link

 Zenia Stampe = ZZ et barn man ikke kan nå!!!


Skrevet af Cramer 1364 dage siden - Direkte link

Hun er så knaldhamrende dum, så det trodser enhver beskrivelse. At disse galninge finder på ting, som vi aldrig har set etniske danskere gøre, sker jo fordi, de lever i parallelsamfund, hvor råddenskaben i deres kulturer får lov at leve uantastet af, at de befinder sig i Danmark.

 

Den små Zenia bliver nødt til at forstå, at al den vold og totalt uacceptable adfærd udspringer af middelalderlige kulturelle normer, som udspringer af stærkt patriarkalske, muslimske samfund. At hun overhovedet med sit radikale sindelag, der engang var et udtryk for det modsatte af hvad hun står for, har disse holdninger det begriber jeg slet ikke.


Skrevet af ThomasMHS 1364 dage siden - Direkte link

Dette her - bl.a. - får mig til at tænke på de ridicules valgslogan ved forrige valg: "Vi tænker på andre end dig!"

Så ka' vi lære det, ka' vi!


Skrevet af Henrik Jensen 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ingen grundt til at transportere dem mellem Odense og København, hvor de to tøser "arbejder". Bare skriv dem op på den fleksible venteliste til boliger i København. Så kan de få tilbudt lejlighed i løbet af få måneder. Ja, jeg taler af erfaring. Har man job i en virksomhed beliggende i Københavns Kommune, så får man i løbet af få måneder/sågar uger tilbudt lejlighed. Jeg fik adskillige tilbud om lejligheder i bla. Mjölnerparken, Acasieparken, Lundtoftegade, Sjælør Boulevard og Hørgården.

 

Disse tilbud fik jeg som sagt fordi jeg kunne bidrage med skattekroner til kommunekassen. Men i brevene stod gud hjælpe mig også, at jeg ved at modtage tilbud om ovennævnte lejligheder ville medvirke til en bred beboersammensætning i de nævnte kvarterer. Kunne i ikke sende mig en lønseddel for mit job som integrationsmedarbejder. Jeg tillod mig at takke nej til de tilbudte lejligheder med forklaring om, at jeg havde et arbejde at passe og derfor havde brug for søvn i nogle timer i løbet at døgnet. Jeg ville også gerne føle mig tryg i det kvarter hvor jeg ville få min daglige gang.

 

Det er hverken Zenia Stampe, eller de andre på borgen eller rådhuset der åbenbart skal stå til ansvar for deres skadelige politik, men helt almindelige danskere. Danskere der nogle gange er nødt til at takke ja til en sådan lejlighed for at kunne få tingene til at hænge sammen.

 

Så lad os bare nøjes med at indlogere de to ovennævnte i et af de af mig her omtalte kvarterer - sådan bare for at give dem et løft i form af bred beboersammensætning. Min bare ...


Skrevet af Henrik Jensen 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Glimrende idé - hun vil kunne udvikle udviske partiet inden næste valg :-)


Skrevet af Henrik Jensen 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Mon ikke det er på tide at sende hendes Majestæt Dr. Margrethe II en anmodning om at afsætte regeringen og udskrive nyvalg med henvisning til den danske grundlovs §32 Stk. 2.  "Kongen kan til enhver tid udskrive nyvalg med den virkning, at de bestående folketingsmandater bortfalder, når nyvalg har fundet sted. Efter udnævnelse af et nyt ministerium kan valg dog ikke udskrives, forinden statsministeren har fremstillet sig for folketinget."


Skrevet af mohqal 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tværtimod, hændelserne har et sådan omfang, der er så fremmedartet for den danske mentalitet, at DF på nuværende tidspunkt får større og større tilslutning, jo mere de tier, fremfor at tordne mod hændelserne, så hele den røde blok falder over dem for dermed at undgå at afsløre deres egen rådvildhed.


Skrevet af margate 1364 dage siden - Direkte link

Intelligens på højt plan? ifg. Zenia's optik er det sikkert også Danmarks skyld de slår hinanden ihjeld i hele Mellemøsten.

 

Jeg er sikker på hun har læst Asterix & Obelix og forholdt sig til, at Vikingerne var med dem til Egypten i fordums tid 


Skrevet af Christian Agersund 1364 dage siden - Direkte link

Gad vide hvornår Özlem Cekic bliver medlem af de radikale - der er åbenbart meget højt til loftet i det parti.

Jeg kan så i øvrigt heller ikke erindre at have hørt om hverken HA'er, AK81'er eller Bandidos rockere nogensinde har angrebet et hospital på den måde.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Krimi

36
22
45
37
6
9
20
12
12
26
36
17
20
7
21
32
32
48
30
15

- Annonce -


- Annonce -