Kontakt 180Grader.dk
55

Skrevet af Thomas Udbjørg Junne 1369 dage siden - Direkte link

Lasse Rimmer sammenlignede det med, at politiet laver flere promille-razziaer når der er julefrokoster. 


Skrevet af nwinther 1369 dage siden - Direkte link

Og interessant, hvordan Schiøt (en eller anden der tror han er sjov) bliver semantisk; at man havde tilladt sig at nævne muslimer.

 

Mon ikke det var fordi Eid (endnu) ikke er en dansk folkefest, at man lige ville forklare sammenhængen. At politiet ikke siger "kristne julefrokost" men blot "julefrokost" er jo naturligt al den stund at alle i Danmark ved at julen er en kristen højtid.

 

Og som Rimmer selv skriver i kommentarfeltet "Danskerne er spritbillister", at politiken er racistisk fordi den beskylder alle danskere for at være spritbillister (underforstået, tror jeg, at det næppe er racistisk at sige, at eid er en muslimsk højtid, blot en konstatering af fakta, ligesom julen er en kristen højtid - men ikke at spritbillisme er en dansk foretagsomhed (som man rimeligvis kan tillægge alle danskere)).


Skrevet af Sven W 1369 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Er du sikker på du kun drikker kaffe???

- Annonce -


Skrevet af Thomas Udbjørg Junne 1369 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er ikke eksklusiv reference til Islam i sagen om eid, og ej heller til kristendom når det handler om julefrokoster. Kun statestik. Og det er dét, der gør det til en fin sammenligning.

 

Kald det så en statistisk velbegrundet form for racisme rettet imod den danske befolkning, hvis du lyster, men jeg tror pointen i joken var ret åbenlys allerede inden du understregede den. 


Skrevet af oecon 1369 dage siden - Direkte link

Tivoli har åbenbart fået henvendelser fra folk, der tilsyneladende har troet ovenstående var en rigtig artikel. Da redaktionen ikke vil narre nogen mere end højst nødvendigt, vil vi gerne skære det helt ud i jernbeton, at RokokoPosten er et nyhedssatirisk medie med aldeles fiktive artikler – som det også fremgår af boksen øverst på denne side.

Tivoli har ikke hængt nogen sedler op og er utvivlsomt superglade for alle deres konfirmander.

Skrevet af Peder CFM 1369 dage siden - Direkte link

Ha ha ha!


Skrevet af Frihed 1369 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Vi bliver nødt til at tale om assimilation. Mærkeligt at det er blevet tabu for nogle. For det er jo hvad vi bør forvente. I stedet holder DR Eid-fest for vores penge...

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Kunst

11
3
17
15
7
24
5
27
4
5
12
16
12
3
11
46
4
8
2
8

- Annonce -


- Annonce -