Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

85

Skrevet af bjarnebinee 1606 dage siden - Direkte link

OBO er skam en meget politisk korrekt person. Hvis der ikke lige var det der med skatten, så ville OBO

formodentlig være ansat på Poilitiken eller DDR.


Skrevet af Jones 1606 dage siden - Direkte link

OBO, jeg synes ikke det klæder dig at dømme Bob Glitters blogpost, slet ikke i en leder. Jeg forstår hvorfor du som offentlig person må tage afstand, men det synes jeg ikke du havde behøvet at tage stillig til i denne sammenhæng.

 

Bitter Blog skal altid læses mellem linjerne, med tyk sarkasme. Der er næsten altid groft sprogbrug, men det er med til at gøre bloggen humoristisk. Når du skærer indpakningen væk, så handler blogposten om noget, som mangle faktisk gerne vil stå ved (modsat indpakningen måske?), nemlig det at man skal tage ansvar for sit liv. Centralt liberalt grundtanke.

 

Derfor synes jeg du hopper med vognen sammen med feministerne. Indlæget handler jo netop IKKE om at såre mennesker

 

"Det forsøg lykkes ikke, og ender i stedet med en tekst, som er formålsløst sårende overfor mennesker, som personligt eller i familie og vennekreds har stiftet bekendtskab med livmoderhalskræft."

 

men om at tage ansvar!


Skrevet af Jesper Kristensen 1606 dage siden - Direkte link

Ditte Giese er ikke bare rød men også en træls, lille, hadefuld feminist, der har flere nedladende og tåbelige artikler på samvittigheden. Æblet falder ikke langt fra stammen, må man sige. Bob Glitter siger bare tingene lige ud, omend satirisk, i stedet for at pakke det ind i en masse fintlydende floskler mens det samme nedladende ævl alligevel bliver sagt.

 

En perle fra Giese:

http://politiken.dk/debat/profiler/giese/ECE1614980/midt-i-livet---midt-i-lortet/

 

Og de undrer sig over, at de ikke bliver taget alvorligt?:

http://politiken.dk/kultur/ECE1449404/skaeggede-damer-vil-laere-danske-kvinder-om-ligestillingsaktioner/

 

Sagen er den, at kvinder i almindelighed har været forskånet for meget ansvar gennem historien, og senest feminister i særdeleshed. Jeg er 100% på Bill Burr's side, når han siger at kvinder ofte opfører sig som røvhuller, fordi der simpelthen ikke er nogen konsekvenser for dårlig opførsel. Så lad dette indlæg ende på en humoristisk måde:

 

Bill Burr - Women are Assholes: http://www.youtube.com/watch?v=Zr162OZ2Z0w

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af _slettet_bruger_11320 1606 dage siden - Direkte link

Den endelse er så god, at den fortjener at blive lavet om til et hyperlink, så ingen går glip af af den pga. dovenskab.

 

Bill Burr - Women are Assholes: http://www.youtube.com/watch?v=Zr162OZ2Z0w


Skrevet af Bekymret Borger 1606 dage siden - Direkte link

Der findes ikke midlivskriser. Bare mænd som endelig har fået råd til alt det de måtte nøjes med at drømme om da de var unge.


Skrevet af Laurentius 1606 dage siden - Direkte link

Og tid, nu da deres børn er blevet store.

 


Skrevet af Per T 1606 dage siden - Direkte link

Og konen simpelthen ikke kan stoppe flere sko ind i skabet..


Skrevet af bjarnebinee 1606 dage siden - Direkte link

Jesper! Du skriver at "æblet falder ikke langt fra stammen".

I tilfældet Ditte Giese er det nok mere dækkende at Skrive, at "pæren falder ikke langt fra hesten"


Skrevet af slettet bruger 1099 1606 dage siden - Direkte link

LOL, har aldrig hørt det ordsprog før, den er skrevet bag øret.


Skrevet af _slettet_bruger_5581 1606 dage siden - Direkte link
Teknik, links m.m lad nu være med at forvente for meget - hun er kvinde?, har iøvrigt ikke læst det blad i omtaler "Politiken" er det vigtigt eller bare en eller anden rød sprøjte?

Skrevet af _slettet_bruger_118 1606 dage siden - Direkte link

Politiken er mere rød end en polarræv i mikrobølgeovnen, og Ditte Giese vil formodenlig observere, at Newtons love mht. flyvende objekter fortsat med lethed lader sig integrere med glashuse.

 

Eller sagt på en anden måde; Hverken OBO, LA, SAXO bank, bjørnebanden eller manden på månen (aka Lance Armstrong .... eller var det dennes fætter...) skal eller kan stå til regnskab for hvad Bob Glitter har ytret sig om - fat det dog kvinde m/k!

 

I øvrigt deler jeg ikke Bob's synspunkter omkring emnet, formuleringerne omkring det e.lign. - og please: kan vi ikke lige rette kikkerten mod de store mål, fremfor at være med i de rødes kalejdoskop.


Skrevet af Bob Glitter 1606 dage siden - Direkte link

I øvrigt deler jeg ikke Bob's synspunkter omkring emnet,

 

Tro mig, efter de seneste dages heksejagt forstår jeg udmærket dit og mange andres motiver til lige at vaske hænder. Du ved lidt ligesom den der "Jeg stemmer ikke DF, men..." 

 

Det værste er, at vi derved danser efter deres fløjte. De vil jo netop have os til at tage afstand. Og når vi har taget afstand fra dette, så tro mig, der kommer mere. Når feminister først kommer i gang med at dominere, er de ustoppelige. 

 

Er vi selv bedre? Jager vi ikke også de røde, når de aktivt liker Blekingegadebanden eller andre terrorgrupper. Noget, der slet ikke er så slemt som at skrive en dårlig joke om Mira Wanting. 


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1606 dage siden - Direkte link
Jeg vil vædde ca. 25 ører på, at hvis din blogpost havde handlet om prostatakræft fremfor livmoderhalskræft, så havde ingen bemærket noget. Og det til trods or at socialstaten, i den grad har negligeret det område, til fordel for mere progressive(feministiske) områder.

Skrevet af Bob Glitter 1606 dage siden - Direkte link

Uden tvivl. Jeg har i øvrigt for årevis siden skrevet et indlæg om, at det primært er irriterende personer, der selvforskyldt rammes af kræft, fordi andres negative tanker om dem bestråler dem. Men det var nok så gennemsyret af åbenbar sarkasme, at ingen sætninger kunne pilles ud og samsættes igen for at afspejle en tilsyneladende seriøs holdning. Selvom det naturligvis er sandt fra ende til anden. 


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1606 dage siden - Direkte link

Måske jeg burde tage initiativ til at min irriterende svigerinde blev MR eller PET- scannet for at teste din hypotese Bob..

 

:o)


Skrevet af _slettet_bruger_11043 1606 dage siden - Direkte link

;-)


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1606 dage siden - Direkte link
Jeg synes din blogpost var MEGET grov... Og sjov, på den vanligt bitre facon. Men frem for alt, er det den underliggende pointe, der holder. Mine hænder er således fortsat beskidte!

Skrevet af Emil O. W. Kirkegaard 1606 dage siden - Direkte link

Javel var din post grov, men man er vel voksen.

 

Det kan jo fint diskuteres om det er statens opgave at bruge penge på en sygdom som næsten kun rammer kvinder. I så fald ville man forvente at staten også brugte penge på en mandelig sygdom ligeledes (prostatacancer?). Det er i øvrigt en dårlig diskussion at åbne op for, da der er tons vis af sådanne forskelle i sundhedssystemet. Omend så mener jeg at en undersøgelse viste, at kvinder står for mere end halvdelen af statens sundhedsudgifter. Jeg husker dog ikke lige kilden. Nogen som ved?

 

Tja. Vi hører ikke samme rammaskrig når feminister snakker om at kastrere alle mænd (de kan jo i princippet formere sig selv vha. kloning i nær fremtid). Det lyder ellers som en noget mere kønsdiskriminerende ide.


Skrevet af _slettet_bruger_833 1606 dage siden - Direkte link

Der er vist stigning i antallet af HPV-kræfttilfælde blandt mænd også. Derfor burde vaccinen vel gives til begge køn, hvis den endelig skulle gives.


Skrevet af Emil O. W. Kirkegaard 1606 dage siden - Direkte link

Nu skrev jeg også "næsten kun kvinder". Det var med vilje. Jeg ved godt at det kan give problemer for mænd også. Men at det primært at kvinder som det går værst for med lige netop HPV.


Skrevet af _slettet_bruger_177 1606 dage siden - Direkte link

Yderst velskrevet med en morsom afslutning! Godt gået!

 

Jeg kan desværre ikke svare på afstemningen, idet jeg ville stemme på en person og ikke et af de nævnte partier.

Der bør altid være en "ingen af ovenstående"-svarmulighed i en afstemning.


Skrevet af Desperado 1606 dage siden - Direkte link

I øvrigt anklages Hr. Ole Birk Olesen jo for at lægge serverplads til Bob Glitters indlæg. Det er i bedste fald groft manipulerende af Ditte Giese ikke at forklare at indlægget ligger på en selvstændig side, og at det blot er et link og et uddrag der ligger på 180grader. Hvis ikke Bob Glitter havde lukket siden, kunne han have lagt et link og uddrag på Modkraft, Information osv., og ifølge Giese's guilt-by-association-logik havde overskriften været "Kommunister der hader kvinder".

Det er en skandale at sådanne udskejelser kan få lov til at stå forholdsvist ubesvaret hen. 


Skrevet af Bob Glitter 1606 dage siden - Direkte link

Det forsøg lykkes ikke, og ender i stedet med en tekst, som er formålsløst sårende overfor mennesker, som personligt eller i familie og vennekreds har stiftet bekendtskab med livmoderhalskræft.

 

Det ligner en objektiv vurdering. Der findes, til lederskribentens orientering, også folk berørt af kræft, som finder mit indlæg hylende morsomt og relevant i sin kernepointe om det groteske i, at visse personer vælger genstande over deres eget liv, når det kommer til prioriteringen i deres privatbudgetter. For dem fungerer det. 

 

Men til lykke. Nu er der taget afstand fra noget, lederskribenten aldrig har udtrykt sympati for, og som han eller hun naturligvis aldrig burde have stå til regnskab for. Så kan vi bare læne os tilbage og vente på, at næste krav kommer fra de hysteriske feminister. 


Skrevet af Per T 1606 dage siden - Direkte link

Selv Just tager jo afstand fra sin egen "støtte" til indlægget. 

 

Jeg synes hans begrundelse er så suveræn den fortjener en genudgivelse:

»Hvis du gør det, ved du også, at der har været ret mange indlæg om islam og indvandring, der har domineret debatten. Det har fyldt for meget, og derfor har jeg faktisk stemt en del indlæg op, som ikke har noget med islam at gøre uden at have læst dem. Jeg kan ikke huske det indlæg der, men jeg kender Bob Glitter og opfatter de ting, han skriver som værende satirisk ment. Men jeg kan ikke huske noget om lige det indlæg. Jeg er nok kommet til at stemme det op uden at læse det«.

- En folketingskandidat der stemmer indlæg op for at undertrykke andre indlæg han ikke kan lide?

- En folketingskandidat der stemmer på indlæg (og måske senere lovforslag) unden at læse dem eller kende indholdet?

- En folketingskandidat der vender på en tallerken når han bliver konfontereret med sine egne handlinger?

 

Det her emmer jo af en kvindehadende, testoteron dopet mand der står fast og har n..... til at siger sin mening *GRIN*

 

Bare rolig piger, stem i trygt på Just ved næste valg. Han er nem at manipulere derhen hvor I gerne vil have ham.Skrevet af Bob Glitter 1606 dage siden - Direkte link

Forskellen er selvfølgelig, at Just Pedersen havde gjort noget aktivt for at stemme det famøse indlæg op. Og jeg tror på, at han ikke havde læst det. Jeg er nemlig så selvcentreret, at jeg hurtigt checker, hvem der stemmer mine indlæg ind. Og jeg husker tydeligt Just Pedersens navn stod der efter få minutter. Ikke fordi, jeg anede hvem han var, men fordi jeg syntes, det var et underligt navn

 

Hans bortforklaring mht. til islam er sikkert sand, men meget pinlig. 


Skrevet af Per T 1606 dage siden - Direkte link

Ja, du kom i det mindste ud med æren i behold. Det er mere end mange andre.


Skrevet af slettet bruger 1099 1606 dage siden - Direkte link

Ja, det bliver selvsagt til sidst temmelig komplekst, hvis man stemmer indlæg op udelukkende for at holde andre nede. Nu må han jo finde nogle andre indlæg at stemme op, og holde sig fra Bob Glitter - det skal nok også svipse på et tidspunkt, og så må han holde sig fra dem og finde nogle fjerde og så fremdeles. Det er måske nemmere bare at læse de indlæg man stemmer på, eller måske ikke stemme overhovedet. 


Skrevet af Hans Nielsen 1606 dage siden - Direkte link

:)

 

Alternativt kunne han jo gøre som jeg. synes jeg om et indlæg, stemmer jeg det op. Synes jeg ikke om det, stemmer jeg det ned. Men - og det her er vigtigt - i begge tilfælde har jeg læst det jeg stemmer på.

KISS!

 

Eller er det for meget ud-af-boksen tænkning?


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1606 dage siden - Direkte link

Hmm det er ikke sådan jeg opfatter stemme systemet.

Hvis jeg ser et indlæg jeg synes er en debat værdig, så stemmer jeg det op.

Synes jeg ikke det virker til at være noget jeg har lyst til at debatere stemmer jeg det ned.


Skrevet af Smother 1606 dage siden - Direkte link

Right on, Bob.

 

Det citerede stykke er blot den påkrævede indgangsbøn til det "det gode selskab".

 

I aller-aller-aller-bedste fald er det meningsløst at tage afstand fra grov satire, idet grov satire - som så meget andet - kun kan vurderes subjektivt. Altså at det er et spørgsmål om smag og behag (og det er kun idioter, der ønsker at diskutere den slags).

 

I alle andre fald er det skadeligt for alle os, der ikke render rundt og leder efter noget, der kan støde os på manchetterne. Alle os kynikere, der vedkender, at vi ind imellem er nogle dumme svin. For hvad er det egentlig, der er Giese og de andre hattedamer inde på Politikens projekt? Hvad er det, der får dem til at stå op om morgenen i 2100 Spelt?

 

Det er selvfølgelig jagten på det grimme og den dårlige smag. Det er kampen for den pæne tone. For når først alt det grimme og dårlige er væk, når den pæne tone er sikret, så vil lammet og løven græsse side om side i Shangri-La.


Skrevet af slettet bruger 6003 1606 dage siden - Direkte link
Præcis. Ole er desværre blevet forgøglet af Gieses kæmpe stråmand. Ærgerligt, for hans pen er ellers betydeligt skarpere end hendes og som flæbedende kønspolitisk debattør er hun ellers nem at debattere med. Sorry, men be kan ganske enkelt ikke forstå, hvorfor både Just og Ole lægger sig på maven i denne debat.

Skrevet af LeeKuanYew 1606 dage siden - Direkte link

Sidste gang der var en poll på 180 blandt læserne fik LA en del flere stemmer end nu, hvis jeg husker rigtigt. Det er måske der opmærksomheden burde fokuseres hen?


Skrevet af Per T 1606 dage siden - Direkte link

Nej, for det er jo nok DF'erne eller andre der ikke synes om integration er er kvindehadere....

 

Nu vi snakker om kvindehadere for øvrigt, så er der da subkulturer i Danmark der praktiserer en del mere "kvindehad" end Liberale. Faktisk så voldsomt at kvinderne i disse kulturer slet ikke bliver eksponeret for livmoderhalskræft af den simple årsag de holdes fanget i familien/ghettoens jerngreb.

 

Se Informeren

»Pigerne kalder Mjølnerparken for et fængsel, fordi der er en stærk sladderkultur. Det er især deres brødre, der for at opretholde deres eget ry holder skarpt øje med pigernes færden.«

 

Men det er selvfølgelig ikke noget der kan ses af hverken Ditte, Ole, Simon Emil osv...


Skrevet af slettet bruger 425 1606 dage siden - Direkte link

Har stemt og stemmer nok også blankt næste gang.

Jeg er vist det man kalder for "National og en mellemting

mellem liberal og konservativ" og aner ikke hvor jeg skulle

sætte mit kryds idag.

Idag er folketinget reprænsenteret i 1 parti der er liberale

men mere eller mindre ligeglade med nationalstaten,

et der kalder sig liberale, et der kalder sig konservative,

(fællestegnet for begge er også disse er komplet ligeglade

med nationalstaten) 

1 antinationalt der kalder sig liberale, 2 antinationale der kalder

sig selv for socialister (det ene er hvad vinden blæser mens det

andet er mere kommunistisk end socialdemokratisk), 1 parti

der er nationale og socialdemokratiske og endelig 1 der bare

er kommunistisk.

Jaja det er overfladisk men helt galt er det nu ikke

 


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1606 dage siden - Direkte link

Man behøver jo ikke at bekende sig til alle et partis holdninger for at stemme på dem. I min optik er det at unndlade at stemme på et hvilkensomhelst borgerligt parti det samme som en indirekte støtte til F A RV EL regeringen...


Skrevet af slettet bruger 6003 1606 dage siden - Direkte link
I min optik er det lidt sært, at Ole direkte identificerer "liberale" med LA vælgere. Jeg synes adskillige debatter her på siden bærer præg af, at det kniber gevaldigt med de liberale idealer, når først det bliver til alvorlige enkeltsager.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Leder

25
44
13
42
47
11
15
19
32
40
42
66
46
38
58
40
44
42
60
40

- Annonce -
- Annonce -