Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20

Skrevet af Lars Borup Jensen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg syntes virkelig at disse nye forslag sætter en hel ny dagsorden i Danmark - hvis dette indføres kan jeg nemt se begyndelsen på, hvad kan blive et meget stort problem, en yderligere grøft mellem os danskere. Og der skal ikke meget til for at denne grøft bliver til noget helt andet, og lagene i Danmark begynder at "bekæmpe" hinanden (vi ser allerede begyndelsen på det, med dette forslag mod "de rige"). 

Jeg syntes altså det er så grimt et ansigt der viser sig med disse forslag fra venstrefløjen at jeg sidder med en så dårlig smag i munden - og jeg har ikke engang stemt på de fjolser.

 

Hvis der skal brugerbetaling alt efter indkomst på dette, hvor stopper det så? og da man allerede betaler mere end 50% i skat, som jo netop begrundes i disse rettigheder, fri hospital, fri uddannelse, et sikkerhedsnet - hvad er der så tilbage for dem som også betaler en stor del af denne kage?

 

Jeg ved ikke om jeg er en af de "rige svin" - det tror jeg ikke nødvendigvis jeg er, men som dansker mener jeg dette er ET VIRKELIGT DÅRLIGT FORSLAG - og bør puttes i graven hurtigst muligt.

 


Skrevet af _slettet_bruger_64 1605 dage siden - Direkte link

Ja, og samtidig har regeringen lovet, at den vil kvæle alle privathospitaler og at den vil gøre ventelisterne længere og længere.

Bent Hansen arbejder effektivt på at smadre privathospitalerne, og regionssygehusenes ventelisterne bliver - som alt andet i det offentlige - længere og længere af sig selv, og flere og flere skal dø i ventetiden. 


Skrevet af Live-Free-or-Die 1605 dage siden - Direkte link

Den virkelige skandale er at man allerede betaler skatter for at komme "gratis" på hospitalet. Hvis der indføres brugerbetaling uden at skatterne forsvinder er det blot en ekstra skat for at være "rig".

Jeg synes virkelig at det er på tide at gøre oprør. Hvis ikke væbnet, så i det mindste ved at vi alle stopper med at betale skat. Der er ikke fængselspladser nok til os alle og uden slaver arbejdere kan staten ikke overleve længe.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af bjarnebinee 1605 dage siden - Direkte link

Det står elendigt til med forsorgen i Danmark, når person er som Camilla Hersom, Zenia Stampe, Manu Sareen og Uffe Elbæk kan gå frit omkring.

Tænk dog på den skade de kan udsætte sig selv og ikke mindst vi andre for.


Skrevet af Badger Badger Badger 1605 dage siden - Direkte link

Hospitalerne kunne i princippet godt sende patienterne en regning for kosten under opholdet, men så skal det retfærdigvis gælde alle patienter. Og det skal være muligt selv at sørge for sin forplejning og få bragt lækkerier fra nærmeste gourmet-restaurant.


Skrevet af demokraten 1605 dage siden - Direkte link

Lilleskatten - vores alle sammens Helle - pigen med det rigtige smil - kommer snart og reder alle ting ud for Jer.

 

Vent på Lilleskatten....!


Skrevet af _slettet_bruger_64 1605 dage siden - Direkte link

Tror du, at hun har en rigtig, god løsning i morgen?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Mad og drikke

7
9
3
3
19
2
18
36
39
7
6
7
12
41
27
20
5
2
6
21

- Annonce -

- Annonce -