Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

43

Skrevet af Kristian B. Østergaard 1609 dage siden - Direkte link

Jeg er helt enig i hans erinde, men han vil ikke blive taget seriøst når han ikke argumenterer ordentligt.

 

Det er faktisk ikke ok at stoppe antibiotikabehandlingen før tid - det kan skabe resistens hos bakterierne hos grisene. Det samme gælder mennesker.

 

At sammenligne offentliggøre forbruget af antibiotika til svin med registreringen af samme til mennesker er ikke seriøst. Der er dog en vis forskel.

 

Han har en god pointe i at det er romantik og følelser der styrer lovgivningen og kontrollen. Når operation X kommer med deres "dokumentation" af de forfærdelige forhold, spørges ministeren hvad han/hun vil gøre ved sagen. De nye reguleringer rammer hele landbruget, selvom der kun er få brodne kar.

Er der ikke en metode hvor man kan føre kontrol, men undgå at tabe hovedet fordi man ser et svin med liggesår i Operation X? En uvidende minister kan koste mange millioner.


Skrevet af Rend_Mig 1609 dage siden - Direkte link

Stopper kontrollanten med at skrive bøder ud, er der jo ikke grund til at have ham ansat. Systemet kan sammenlignes med en telefonsælger der skal sælge en vare i timen for at beholde jobbet, men som har fået en fuldmagt til at købe varen for dig på dine vegne.

 

Forleden sad der en fuld mand udenfor min lokale SuperBest og råbte noget, som jeg siden har tænkt meget over; 'Køerne står på marken, men hvem er i virkeligheden husdyr her i landet!?'... Det er faktisk et ufatteligt godt spørgsmål.


Skrevet af Niels Farver 1609 dage siden - Direkte link

"Af børn og fulde folk skal man høre sandheden" +3

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Mad og drikke

7
9
3
3
19
2
18
36
39
7
6
7
12
41
27
20
5
2
6
21

- Annonce -

- Annonce -