Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20

Skrevet af Louis B. Knockel 1580 dage siden - Direkte link

Øl er godt. Meget øl er meget godt.


Skrevet af bjarnebinee 1580 dage siden - Direkte link

Du holder meget af øl og jeg holder af meget øl!


Skrevet af slettet bruger 9187 1580 dage siden - Direkte link

Hørt, hørt og hørt. Øl er Gud. Basta. Der er visse bivirkninger, bevares, men det skider vi proletarer af 3. orden på. Især kvantitet i indtaget virker befordrende i den retning, men så meget desto bedre, at vi er arbejdsfrie og ikke dagligt skal udnyttes og røvrendes af kapitalistarbejdskraftindkøbere (hov, hvem sagde slaveejere og stavnsbindinger?)

 

Bekymringen går dog nu lidt på, at proletarens til alle tider bedste ven i nøden og suveræne middel til opretholdelse af væskebalancen, i kraft af mikrobryggerierne først blev indtaget af de unge studieproletarer, altså de studerende, der endnu er hjertemennesker inden de som Cand'ere må sælge sjælen for en plads i toppen af erhvervslivet eller det akademiske miljø, og sidenhen er blevet en solid konkurrent til årgangsvinene ved direktionernes animerede forretningsmiddage, som heldigvis stadigvæk udløser et skattefradrag på 50% af de dokumenterede udgifter - nå ja, papir er jo taknemmeligt (jo jo, Deres undertegnede har skam også været selvstændig engang).

 

Vi, proletarer af 3. orden, vi de arbejdsfrie, vil ikke gå så langt som til at påstå, at øl stadig kun burde være forbeholdt os - primært. Men vi har efterhånden mistet så meget undervejs i denne heksekedel af vækstidioti uden velfærd, at nu må nok snart være nok. Vi vil nok heller ikke gå så langt endnu som til at sige: pøllerne af fadet, det er og har altid været vores øl, proletarens, men hvorfor skulle vi på den anden side forsætte med at dele? Delementaliteten er i hvert fald ikke ramt af vækst - tværtimod. Så måske det alligevel snart er på tide at sige fra - det ville jo også være i overensstemmelse med den kapitalistiske tidsånd: Hold fingrene fra vores øl! Vi deler heller ikke mere.  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Mad og drikke

9
3
3
19
2
18
36
39
7
6
7
12
41
27
20
5
2
6
21
3

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -