Kontakt 180Grader.dk
19

Skrevet af VladKalashnikov 1367 dage siden - Direkte link

I sidste uge havde Marie-Louise Thøgersen et læserbrev i JP om at økologisk landbrug var bæredygtig eftersom det ikke kunne brødføde hele verdenen. Som om det var Danmarks ansvar at brødføde verdenen. Danmark er en udpræget eksportøkonomi, og specielt landbrugserhvervet producerer allerede langt mere end vi selv kan forbruge. Danskere har ikke brug for fire jordkloder. Kun for en mindre del af Danmark.


Skrevet af Callesen58 1367 dage siden - Direkte link

Abel, bare fordi du er uenig med WWF på nogen områder (Og de tager da også fejl), betyder ikke, at de ikke siger noget rigtigt. Fordi det gør de. Og i den konkrete sag kan du se her, her, her og her.

 

Der er som sagt 3 problemer: 1. Det føde som dyrene skal have, kunne blive spist af mennesker. 2. De landområder, som bliver brugt til produktion af dyrefoder / græsarealer kunne være brugt til produktion af mad til mennesker. 3. Det tager mindst 40 år (afhængig af jorden op til 100 år) før de vand resourcer, som man bruger, er blevet en del af grundvandet igen, og derfor skal de helst bruges så effektivt som muligt.

 

Personligt mener jeg dog, at problemet kunne løses, hvis staten holdt op med at give statsstøtte til landbruget. Men det ville også kræve, at alle andre lande gjorde det samme for at det ville have nogen effekt.


Skrevet af Rend_Mig 1367 dage siden - Direkte link

WWF er en flok socialistiske klaphatte. Vi skal da ikke til at indordne os ved at spise 'miljørigtigt', og vi skal heller ikke droppe privatbilen for at stå som sild i en tønde i det offentlige. Det vi skal gøre er at affolke kloden, så de mennesker der findes kan leve behageligt, ellers ender vi med en mareridsverden hvor alle mennesker lever af soyagrød og ligger sig til at sove når solen går ned. Global 1-barnspolitik NU.

- Annonce -


Skrevet af Egebak 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ja jeg læste godt den artikel i Illustreret Videnskab der omhandlede fiskeproduktion. Jeg var mildt sagt overrasket, det er ikke lige det billede af fisk produktion man får af medierne generelt.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Mad og drikke

3
2
19
2
17
35
38
7
5
6
12
40
27
19
5
2
6
21
3
19

- Annonce -


- Annonce -