Kalkun med whisky

Man køber en kalkun på 5 kilo (nok til 6 personer) og en flaske whisky

Jesper Ørsted,

23/12/2012

Man køber en kalkun på 5 kilo (nok til 6 personer) og en flaske whisky.Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges medspækstrimlerne, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidtolivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik enskål til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande ogskub den ind i ovnen. Skænk 2 hurtige glas whisky og drik igen til detkommende gode resultat. Indstil termostaten efter 20 minutter på 250grader, så den får et ordentligt pulver. Skænk yderligere 3 glas whiskyog drik dem. Efter en hal tims tid vænner du fulen og bli'r ved mæ at hollde øje med stajningen. Griv whiskyflaschen å tsa en lill ÉN. Efterennu en hal tsims thid slændre du laaaaagshomt hæn til åvnen å vænnerkahalkunennn. Pasch på  att du hik brænder hånden på den sckide åvn. Åschå tsar vi ænnu fæhæm-schyv sjiskyvusser mæns piiihiipfuglen sctajervidre i æææn træhææ tsimer (schirka-åp i røven mæ det)! Huschk å pissvær tihiiiinde minut! Kahaan de overhOOOvedt la saj gør, schå kryv hæntil åvnen å prøvv å riwe kaalhallkunn UDD! Tsa så ænnu en schlurk ogprøvv nokkengang å få kræææet UD! Samml så den satansforbandddepiiihiipfuuul op fra gåhlwet og smid den påå et faahhad. PASCH PÅ a duikkk gliiderr på det skidefedtede køkngål! Kann du ikk undddgå de, schåprøvv igen (åpp og sctå, den giik schu ikk tihihihaihi..schu åspislimajet). Ta en lur. Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise ogaspirin.  BON APPETIT og GOD JUL

Kilde: