Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

5

Skrevet af Uffe Merrild 185 dage siden - Direkte link

Forureningen bør have den pris der kompenserer den forurenede parts ejendom.

 

Staten skal ikke have en krone fra skatter - det er andre private der skal have penge der kompenserer for forureningen der påvirker dem negativt. Typisk er det deres menneskelige kroppe der udsættes for forurening og derfor er det denne skade der skal kompenseres.

 

Kun i den udstrækning at statens ejendom beskadiges af forureningen skal staten modtage en kompensation. Det bør være midlertidigt indtil al statens ejendom er privatiseret.

 

Ideen om en centralt planlagt benzinafgift er idiotisk. Det bør naturligvis koste mere at brænde benzin af i tæt bebyggede områder(hvis det medfører forurening, med markedspriser på forurening vil teknologier der mindsker eller eliminerer forureningens omkostninger blive profitable og dermed udvikles mere forureningsreducerende teknologi) end det koster i tyndt bebyggede områder. Prisen finder retten og erstatningsadvokaterne frem til i det enkelte tilfælde.

 

På et tidspunkt opstår der retspraksis som man herefter kan følge ved at betale forliget frem for den almindelige proces igennem retssystemet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Miljø

6
10
14
12
4
2
21
11
20
16
10
10
18
14
20
6
15
32
17

- Annonce -


Om Emil Jørgensen
Mit navn er Emil Jørgensen, jeg bor i Odense og i skrivende stund er jeg 26 år.

Min helt store interesse er iværksætteri og innovation.

Til...

Se Emil Jørgensens profil
eller
Følg Emil Jørgensen- Annonce -