Værd at læse

00

Afgifter på benzin

Afgifterne på benzin udgør en stor del af den samlede pris for benzinen. Ekstrabladet skrev i 2016 en artikel som satte fokus på dette. Her kan du læse artiklen

Artiklen indeholder en tabel, som viser hvor stor en del af benzinens pris, der består af afgifter. Det bør tages op til overvejelse, hvorvidt CO2 afgiften er på det rette niveau. CO2 afgiften bør reguleres, så den kommer op på et højere niveau. Indtjeningen på denne regulering bør investeres i den grønne omstilling, så vi hurtigere kommer tættere på de miljømæssige målsætninger, som er sat op. Her kan du læse mere om Miljøministeriets mål.

På nuværende tidspunkt er det langt fra alle, som har midler eller mulighed for at købe en elbil. For ikke at nævne at mulighederne for opladning ikke er optimal endnu. Dog er der mulighed for at kompensere for CO2-udledningen ved transport, hvis det ønskes. Det er muligt at skabe CO2-reduktioner, som er tilsvarende CO2-udledningen ved transport. På den måde går CO2 regnskabet i nul, og din transport bliver CO2-neutral.  

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere