Værd at læse

00

De Grønnes sludder - afklædt!

James Lovelock, godfatheren til Gaia teorien om jorden som en slags levende organisme og dermed med til at sætte gang i klimaforandringsbølgen, har nu erkendt at han har optrådt overdrevent "alarmerende."

I et interview med the Guardian har Lovelock fremlagt sin store skepsis og forundring over den 'religiøsitet' der driver mange af de Grønne bevægelser og dagsordenen bag de mange politiske tiltag der ligger bag klimaforandringskonferencer og lobbygrupper.

Som han siger "problemet er at vi ikke ved hvad klimaet gør, det troede vi vidste for 20 år siden."

Han gør samtidig opmærksom på det enorme spild vi er ved at indlede ved de mange støtteordninger til "bæredygtig" energi. Han udtaler:

“den såkaldte ‘bæredygtige udvikling’ ....er noget meningsløst sludder .... Vi kastede os over bæredygtig energi uden at tænke os om. Planerne er i det store og hele helt håbløse, ineffektive og ubehagelige. Personligt kan jeg ikke udstå vindmøller uanset prisen.”

Jeg behøver vel næppe at gøre opmærksom på han er fortaler for kernekraft!!

Hvem har modet til at standse vore politikere inden de som nyfrelste 'Helligåndsbesatte' taler i tunger om bæredygtig energi, som vi alle kommer til at betale i dyre domme for?

16 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere