Klaus K fra rygerlobbyen Den Gule Negl manipulerer: Rygere er afhængige - rygere er ikke afhængige

Klaus K fra den kendte rygerlobby, Den Gule Negl, der består af ham selv, "researcher" og "journalist", samt provokatør har i en lang række indlæg og klummer igen og igen påstået, at rygere ikke er afhængige. 

Dette gør han f.eksherherher eller her. En afhængighed som han ellers bruger som grundlag for en af hans store konspirationsteorier om at producenter af rygestopsprodukter og nikotinprodukter står bag rygelovgivningen, så rygerne p.g.a. deres afhængighed, enten bliver nødt til at stoppe og bruge disse produkter eller bruge dem når de er på arbejde og ikke kan ryge.

Senest har Klaus K fremsat denne konspirationsteori på  180 Grader her, som er en henvisning til et læserbrev Klaus K havde i Jyllands-Posten og hvor han citerer sig selv:

"Det gjorde de ikke, fordi de hader røg - men fordi rygeforbud og øget cigaretafgift tilsammen udgør deres markedsstrategi for øget Nicorette-omsætning," skriver Ipsen & Kjellerup.

Det er derfor ikke kun selvmodsigende, når Klaus K nu påstår, at rygere ikke er afhængige. Hele hans kamp mod røgfrihed og loven om røgfrie miljøer bygger på rygernes afhængighed og at der er en konspiration bygget op om rygeloven.

En konspiration han igen og igen fremfører. 

Så når Klaus K påstår, at rygere ikke er afhængige, modsiger han sig selv og hvad han selv har sagt.

De to giganter har opnået store økonomiske gevinster efter indførslen af rygeforbuddene pga. de tobaksafhængige rygeres efterfølgende behov for rygestop-produkterne. 

Citat - Klaus K i læserbrev i NordJyske 29. oktober 2008, så medmindre Klaus Kjellerup sanger og musiker i gruppen Danser Med Drenge, med-initiativtager til og røg-researcher i Den Gule Negl ikke er en kopi af Klaus K som på 180 Grader skiver:

 Klaus K  15 timer og 25 minutter siden - Direkte link

Forkert - "Problemet" er ikke rygernes "afhængighed", for den eksisterer ikke. Det kan man konstatere ved at betragte alle de rygere, der idag undværer smøgen i løbet af en hel arbejdsdag.

må der være tale om manglende logisk argumentation og brister fra Klaus K pænt sagt eller nærmere decideret manipulation, hvor han siger ét i nogle debatter og så det stik modsatte i andre.

Læserne kan så selv afgøre om det er manipulation eller blot et resultat af en debattør der skaber sin egen parallelverden med opfundne sammenhængende og forfølgelsesvanvid.

Det er i øvrigt ikke første gang, han fanges i sit eget spin af selvmodsigelser. Andre klassikerer er hans påstand om, at rygeforbuddet er skyld i 100 ekstra trafikdrab, som skrevet i et andet læserbrev:

Flere trafikdødsfald: Før forbuddet: 300 årligt - siden rygeforbuddet: 400 årligt.

eller hans påstand, om at der var undtagelser svarende til den danske 40 m2 regel i Sverige og Belgien.

Denne postering skal menes, som dokumentation for Klaus Ks forsøg på at sprede disinformation og manipulaton på nettet, og vil afhængigt af forhold blive opdateret med yderligere dokumentation. 

UPDATE - Klaus K bringer selv ved en fejltagelse, et link der viser at rygere er afhængige.

Klaus K link - Rygere er afhængige

nicotine is the most important addictive component of tobacco smoke

Klaus K - Folk bliver afhængige af at ryge

Læs artikel

55 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere