Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+3 Skrevet af Ulrik B. Petersen 128 dage siden - Direkte link

Lars Løkke  Rasmussen skal ikke vente på noget som helst for at træde tilbage. Han meldte jo smukt ud før valget at han ikke ville være statsminister for enhver pris. Nu sidder han som chef for en lame-duck regering, der bliver drevet rundt i manegen af oppostionen inklusive det forvirrede DF, der ikke kan finde ud af om partiet støtter regeringen eller om det  er i opposition.

Statsministerens udmelding er dermed dementeret, og det er efter min opfattelse grund nok til gå af og aldrig mere beklæde en tillidspost igen. Han kan i øvrigt tage Anders Samuelsen med sig ved samme lejlighed, og af samme grund.

Jeg ved udmærket at vi ved et valg får noget, der er lige så elendigt eller om muligt værre, men det er den eneste måde, vælgerne kan gøre op med alle disse utroværdige politikere, som ikke evner at komme tilbunds med de største problemer i det danske samfund, og hvis egentlige mission synes at være at rage til sig.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Musik

11
10
13
4
6
11
8
3
8
2
8
11
3
9
36
14
11
14
21

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels- Annonce -