Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

+4 Skrevet af Gitte Nielsen 11 dage siden - Direkte link

Vi skal helt frigøre os fra  Menneskerettighedskonvention, den er 1950 og forældet.

 

Verden ser meget anderledes ud nu og den Danske befolkning er truet i deres eget land.

 

Vi skal kunne udvise dem der ikke kan/vil integrere sig i Danmark, og ikke bare opbevare dem til fare for alle os andre, bare fordi de ikke vil rejse hjem.

 

Dansk lovgivning er til for at beskytte Danskerne og ikke for at beskytte kriminelle voldelige personer, der koster samfundet mange penge. 


+2 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 11 dage siden - Direkte link

Opbakningen til Menneskerettighedskonventionen og andre konventioner vakler af den ene grund, at disse på sjofleste vis er blevet misbrugt af mennesker med en multikulti agenda.

 

Dem som for tiden skriger højest om at vi fortsat skal efterleve disse, er de samme som med deres idelige misbrug af selv samme konventioner, selv har medvirket til at vores respekt for diverse konventioner er ved at forsvinde.


+2 Skrevet af Christian K Hansen 11 dage siden - Direkte link

Det helt ejendommelige er, at selve konventionen ikke påtvinger et land at lukke en person ind, blot fordi han siger "asyl". En undersøgelse om man er flygtning med ret til asyl eller ej kan udmærket prøves før personen overskrider grænsen. Det er simpelthen en udlægning af konventionen som virker helt amatøragtig. Den/de pågældende der har foretaget denne fortolkning har måske haft et stort hjerte men helt klart en beskeden hjerne.

Bortset derfra er det imidlertid helt klart, at selve konventionen er aldeles forældet, hvorfor Danmark ikke skal forsøge at overtale EU ellr FN til at ændre den, men simpelthen meddele at konventionen er så forældet, at man skrotter den, og at vi selv laver mere tidssvarende nye danske regler for asyl til flygtninge.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 11 dage siden - Direkte link

Jeg tror at det er FN's flygtningekonvention, der nævner noget om at udtale af ordet "asyl" alene er adgang til beskyttelse.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Musik

11
13
4
6
11
8
11
3
8
2
8
11
3
9
36
14
11
14
21

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -