Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

50

Skrevet af Rasmus J 1607 dage siden - Direkte link
Fremragende - så kunne man bare ønske sig, at flere af Statens fuldstændig irrationelle, og destruktive tiltag blev opkrævet særskilt, så folk oftere blev konfronteret med dens uvæsen - istedetfor blot som det er nu, hvor man bliver afkrævet ind i en grå masse via Skat.

Eller som stifterne af DR licensen mente - at man ikke skulle opkræve en Skat til noget som kun blev brugt af relativt få borgere. Et sundt princip, som kollektivisterne/socialisterne fik gjort kål på, da de ville opdrage befolkningen til dannede kollektivister/socialister.

Skrevet af slettet bruger 344 1607 dage siden - Direkte link
Den bliver helt sikkert ikke spillet på Danmarks Demagoiske Radio D(D)R

Skrevet af Niklas Nikolajsen 1607 dage siden - Direkte link
Jeg er så enig Rasmus. Men netop denne dumme opkrævningsmetode gør, at det er let at slå ned på. Og kan døren først sparkes ind, så .... : - )

Til dem der har masser af tid (pænt lang), så læs hvorledes en ung Journalist (ja, sjovt nok en journalist) desperart forsvarer medie-licensen: http://www.180grader.dk/Politik/fingrene-fra-min-tegnedreng-gertrud

Debatten fortsætter nede i kommentarene... 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kristian Oestergaard 1607 dage siden - Direkte link
klasse!

Skrevet af Bo Nordahl Pedersen 1607 dage siden - Direkte link
Go' musikDet eneste der kommer tæt på er Gepetto News "Jeg vil ikke dele" - lige det nummer et eksempel, på at der også kan gro blomster på en mødding
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Musik

11
10
13
4
6
11
8
11
3
8
2
8
11
3
9
36
14
11
14
21

- Annonce -

- Annonce -