Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

32

Skrevet af slettet bruger 6196 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er enig. Jeg fik en fribillet til Roskilde forrige år, og den var jeg da glad for. Det gjorde bare så ondt på mig hver gang jeg købte en øl. Ikke fordi jeg er nærig, men fordi jeg vidste det ville bidrage til den socialistiske og pladderhumanistiske propagandamaskine.
Mit tip er: tag til Skanderborg i stedet. Det er også meget hyggeligere. 


Skrevet af cbs 1610 dage siden - Direkte link

Som om det ikke er nok følte de også behov for at blande sig i "fattigdoms"debatten.

 

http://politiken.dk/debat/ECE1485338/festival-drop-udenomssnak-og-lav-en-fattigdomsgraense/

 

Jeg har intet problem med, at de deler ud af overskuddet til velgørenhed. Men den bedrevidende tone i annoncen giver mig kvalme.


Skrevet af vwtdi4m 1610 dage siden - Direkte link

hvem gider og sidde på en plæne omgivet af klienter ? NEJ TAK.

også glemte du hvad man tænkte på som 17 årig, det var ØL FESTER OG FISSE.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af AndersReitz 1610 dage siden - Direkte link

Vel talt.

 

Hilsen en 17-årig, der selv skal på Roskilde og have Øl, fisse og hornmusik.


Skrevet af Julemanden Børge 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er heller ikke ekspert på asyl-systemet, men jeg forstår at der er folk, som sidder i lejre i flere år, uden at man må færdes frit omkring. Dette er i strid med begrebet om frihed, som også indebærer at man må færdes frit.

Jeg forsvarer slet ikke at staten giver dem "tag over hovedet, mad og tøj og en seng", det ville der ikke være brug for at give, hvis det ikke var fordi de var låst inde i disse lejre. Jeg tror faktisk det kan være rigtigt, at ventetiden kan være destruerende og forfærdelig.

Derfor forstår jeg ikke hvad, der er galt med festivallens udtalelse, og generelt folks negative indstilling til asylansøgere. Kan det være fordi man er irriteret over at asylansøgere får del i velfærd? Hvis det er, så synes jeg man burde gå imod velfærden: 'Don't hate the playa, hate the game!' Ligesom jeg heller ikke bliver sur over at indfødte danskere tager imod velfærd, de kan ikke være ansvarlige for statens handlinger.

Jeg mener, at der bør være frihed til at bosætte hvor end man lyster. Især når den danske stat er skyld i at mange familier har fået ødelagt deres tilværelse med den grusomme krig den deltager i. 


Skrevet af AndersReitz 1610 dage siden - Direkte link

Åbenlyst farvede politiske emner som f.eks. en fattigdomsgrænse bør undgås, og der må tages afstand fra det, når Roskilde som institutioner med til at præge dansk ungdom.


Skrevet af Aceofhearts 1610 dage siden - Direkte link

hmm mig bekendt gælder ytringfriheden også for Roskilde Festival. De har vel ligesåmeget ret til at præge dansk ungdom som alle andre. Jeg elsker roskilde netop fordi de tager et standpunkt og ikke bare ladeer det det hele gå op i profitmageri. Fint at i overvejer at blive væk fordi i er uenige med festivalens holdninger. Jeg har det f.eks. også svært med virksomheder der reklamerre for "gule" fagforeninger, men i kan da ikke klandre Roskilde for at tage del i demokratiet på samme måde som i selv gør når i skriver her. Vær uenig i deres holdninger, ikke i at de ytre dem


Skrevet af slettet bruger 326 1610 dage siden - Direkte link

Hvis der ikke var pøbel til, var der ej heller nogen Roskilde Festival


Skrevet af AndersReitz 1610 dage siden - Direkte link

Jeg anfægtede ikke Roskilde Festivalens ret til fri ytring, men jeg mener, at al deres venstreorienterede lirum-larum er moralsk forkert.


Skrevet af slettet bruger 3780 1610 dage siden - Direkte link

Jeg tager afsted, hvis jeg får job som cigaretsælger på festivalen. Så kan jeg moralsk forsvare det, men ellers har gjort mig de samme overvejelser.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Musik

11
10
13
4
6
11
8
11
3
8
2
8
11
3
9
36
14
11
14
21

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -