Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+8 Skrevet af Gitte Nielsen 66 dage siden - Direkte link

Juncker vil åbenbart gerne være den almægtige leder af hele Europa - det må ALDRIG ske.

 

Hvorfor tør ingen af EU landene give deres befolkninger lov til at stemme om det fortsatte medlemsskab af EU - fordi de er bange for at miste muligheden for selv at få en post i EU, når deres egen befolkning ikke gider at have dem i deres regering.

 

EU parlamentet er blevet en losseplads for afdankede korrupte politikere, som med lethed kan fortsætte at have snablen nede i pengekassen - EU har ikke styr på den korruption og svindel der foregår på parlamentets hovedkontor.

 

Se lige denne sjove video, hvor EU politikere fredag morgen skriver sig på listen fredag morgen kl 07.00, hvorefter de tager deres kufferter og rejser hjem. Det er alene for at modtage diætpenge, som kun gives for at deltage i afstemninger i parlamentet. Journalisterne bliver derefter smidt ud:

 

https://www.youtube.com/watch?v=EaFC2Nyrfy8

 

Læs denne opremsning af den svindel der foregår i EU, men husk lommetørklædet du vil græde når du læser om alle de penge der går til korrupte politikere og embedsmænd.

 

http://www1.freewebs.com/politikerlede/eu.htm


+4 Skrevet af Torben Nielsen 66 dage siden - Direkte link
Ja, EU er slaraffenland for afdankede politikere. Der er en grund til, at så mange politikere lovsynger EU. Selv Morten Messerschmidt, der angiveligt gik i brechen mod korruption, havde snablen dybt i kasserne. Hver gang man tror, at nu kan korruptionen ikke kan blive værre, så dukker der nye uhyrligheder op.

+2 Skrevet af Flemming Kattrup 65 dage siden - Direkte link

Proportioner er ikke din stærke side, Torben Nielsen. Måske aldersbetinget?

 

EU er vi enige om, men den lidt barnlige afliren af "Snablen dybt i osv." vedr. Messerschmidt ligner lidt EkstraBlads vaccinering.

 

Manden er den eneste, der virkelig kæmper og har kæmpet mod et EU:

 

https://www.scribd.com/doc/122986634/Dagbog-fra-EU-om-EU-s-spild-af-dine-penge

 

Her afslører han, som eneste, ødslen i EU for over 300 milliarder og ÅRLIGT SVINDEL for over 7 milliarder, og så flueknepper du om de skallede og vel højst 2 millioner, der er under behandling i netop EU!

 

Som at lade politiet afgøre sager mod dem selv! - Vi aner udfaldet på forhånd.

 

Bli'r netop han kørt ud på et sidespor, har vi i INGEN med nosser til at kæmpe mod EU.

 

Fat det dog!

 

 

 

- Annonce -

- Annonce -


+7 Skrevet af Christian K Hansen 66 dage siden - Direkte link

Nigel Farage slår sømmet på hovedet når han siger, at Juncker ikke har lært af den udvikling, som førte til brexit. Det forslag Juncker kommer med om at alle skal acceptere at have euro som valuta, og at en EUfinansminister skal kunne budgettere, hvorefter f.eks. folketingets årlige skatteforlig vil blive dikteret fra Bruxelles. Samtidig mener han, at indvandring skal lovliggøres ! -  Når alt dette kommer nu, så skyldes det, at man ved forhandling ikke kan få England til at makke ret, så vi måske ender med en hård brexit. Når sårene efter det er helet, så vil andre medlemslande se, at det går England ganske udmærket, hvilket vil blive et eksempel til efterfølgelse. Netop derfor skal diktaturet i Bruxelle nu cementeres, inden andre får for mange idéer. - Desværre er der adskillige politikere og journalister, som kun kan se Junckers og Timmermanns EU som et paradis, idet de mangler evnen til at forstå, at befolkningerne ønsker noget andet, hvilket de mange protestbevægelser klart viser.


+5 Skrevet af Torben Nielsen 66 dage siden - Direkte link
Junckers tale viser desværre igen med al tydelighed, hvor løsrevet EU-parlamentarikerne er fra Virkeligheden. 2 minutters applaus fik han fra forsamlingen. Europa bløder - alle europæere ved efterhånden at EU er en fejlkonstruktion. Hele Europa råber stop! Komissionsformandens svar er at kaste mere kul på EU-selvmordslokomotivet. Vi har set det før - Pinochet, Mussolini, Saddam, Helle Thorning. De løsriver sig fra folket, den personlige griskhed overtager magten. - Og Juncker vil fortsætte! - Om det så skal betyde Europas undergang. Klakørerne står selvfølgelig som gribbe, som altid. Der falder jo gode ben af, fra festmåltidet.

+1 Skrevet af Frank Mathiesen 66 dage siden - Direkte link

Tænkte på om en eller anden 180grader-læser ved om Juncker´s tale er hans egne personlige tanker, tanker sammensat af kommissionen eller om statslederne - eller de "væsentligste" a la Merkel o.lign. - står bag disse tanker...??

Savner denne information om hvilken tyngde der er bag..!


+5 Skrevet af Ole Nielsen 66 dage siden - Direkte link

om Juncker´s tale er hans egne personlige tanker

   Jeg ved det ikke, men jeg tror at hans tanker de sidste år hovedsalig har drejet sig om : Champagne, Gin og tonic, Whisky, Bloody Mary, Screwdriver eller Tequila Sunrise. 

   Eliten har selvfølgelig "folk" til at skive deres taler. Det kræver ikke tankevirksomhed hos dem selv, blot et pudseklud til brillerne, når talen skal læses op.


+7 Skrevet af Inge Nielsen 66 dage siden - Direkte link

Gid der var flere, mange flere, politikere som Nigel Farage.

 

Håber inderligt, at flere og flere får øjnene op for, at EU-eliten (diktaturet) udelukkende er til for deres egen skyld. De er bedøvende ligeglade med de enkelte medlemslande, det gælder kun - og kun - egen vinding.

 

Desværre har de hele flokken af journalistisk venstreparti med sig, så det er kun småting, der når ud til den brede befolkning om, hvad der reelt foregår i diktaturet EU.


+6 Skrevet af Harry Taae Lindberg 65 dage siden - Direkte link

Og hvor de såkaldte danske "journalister"

Den ikke folkevalgte "president" siger at euren nu skal implementeres i ALLE EU lande, skal Danmark nu til afstemning igen, eller vil i klare det uden afstemning HR Lars Løkke?

 

Foruden at han siger alle afrikanere er velkommen, siger han nu også at illegale indvandrere skal gøres legale, har du DF's opbakning til dette?

 

Skal Danmark også køre en hård kurs mod UK så de kan lære det, de samme englændere som reddet os sidst Europa havde et regime i stil med EU? 

 

Nu skal vi åbenbart have en EU hær stik imod hvad i tidligere har forsikret os ikke kommer til at ske.

Har i lagt en skræmme kampagne for at få det til at lyde som en god idé, i stil med dengang med europol hvor alle dansker som ikke var med var pedophile.. selvom det så godt nok var de samme stærke ledere som bagefter tillod pedofili på asylcentret?

 

Haaaallo danske journalister hvor er i henne?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Musik

6
3
16
5
4
10
13
4
6
11
8
11
3
8
2
8
11
3
9

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -