Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

27

Skrevet af Kim Freyberg 1610 dage siden - Direkte link

Min mormor talte om, hvordan man i gamle dage uddelte et såkaldt "snekort" til arbejdsledige. Så blev de sendt ud i gader og stræder for at rydde sne. Bare alene dette ville være dybt utænkeligt idag.


Skrevet af Brian Clausen 1610 dage siden - Direkte link

Nej, vi skal ikke have flere tåbelige ordninger som tvinger arbejdsløse ud i arbejde som de ikke har lyst til.

 

Vi skal have skruet et samfund sammen så det kan betale sig at arbejde istedet for at gå ledig.


Skrevet af slettet bruger 1144 1610 dage siden - Direkte link

Det er utopisk at tro at man helt kan undgå arbejdsløse.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Anders123 1610 dage siden - Direkte link

nej det skal netop ikke kunne betale sig at snyde sig udenom...det er hele ideen.

 

 


Skrevet af slettet bruger 3552 1610 dage siden - Direkte link

imo bør uddannelse og videre uddannelse gøres mere attraktivt og tiltængeligt.

Passiv forsørgelse af arejdsduelige skal skæres med den store kniv.


Skrevet af Jesper Thiesen 1610 dage siden - Direkte link

Aktivering er bare et cirkus som koster mere end det hjælper. Problemet skal løses ved at gøre det økonomisk uattraktivt at være ledig, så de ledige bliver fuldt motiverede til at finde arbejde. Det er ikke sjovt at være fattig, men det er heller ikke meningen det skal være sjovt at være ledig. Det burde være en skam.


Skrevet af slettet bruger 1144 1610 dage siden - Direkte link

Det er heldigvis blevet mere "surt" for ledige. Min kæreste hylede op om alle de mødepligtige arrangementer hvor ledige blev tvunget til at søge jobs på nettet.

 

I princippet et godt forsøg på at få folk til at gøre noget aktivt, selvom jeg hellere så nogle bedre kontrolmetoder på "hjemmearbejde".


Skrevet af Jimmi K 1610 dage siden - Direkte link

Start med at få boligsikringen afskaffet, denne ydelse holder folk udenfor arbedjsmarkedet og betyder at det er fordelagtigt for mange at sætte sig til for høj en husleje og flere kvadratmeter en nøvendigt og det er envæsentlig årsag til at det ikke kan betale sig for folk at arbejde.

en studerene på et værelse eller lejlighed på under 40 kvadratmeter kan intet få, men Fabrins familie som betaler 5000 for hele 138 Gentoftepamperkvadrartmeter med luksus eller andre pamperbørn kan sikkert sagtens få boligstøtte, hvis de blot ikke lige har fuldtidserhvervsarbejde. afskaf den boligstøtte NU!!!!!


Skrevet af Rikke Jakobsen 1610 dage siden - Direkte link

Jeg tænker mere på om det for nogle kommuner bedre kan betale sig at søge/kæmpe for flere bistandsmidler fra stat og bemidlede kommuner (tilskud og udligninger) frem for, at fokusere på vækst inden for det private erhvervsliv. Jeg har en slem mistanke, hvilket også betyder, at det heller ikke kan betale sig at gøre en ekstra indsats for at få folk i arbejde.

Slagelse Kommune indtægt fra indkomstskat, ejendomsskat, selskabsskat pr. indbygger pr. år: 35.000kr.(2010), 34.000 kr. (2009), 33.210 kr. (2008)

Udligning og tilskud pr. indbygger pr. år: 20.367 kr.(2010), 17.423 (2009), 14.865 (2008)

Af tallene kan man jo ved selvsyn se, at udligninger og tilskud er steget forholdsvis meget i forhold til indtægterne fra skat.


Skrevet af Asger Jon 1610 dage siden - Direkte link

Mindstelønnen skal ned, sådan at virksomheder igen begynder at fastansætte folk i stedet for at holde sig til vikarer.


Skrevet af Kristian Oestergaard 1610 dage siden - Direkte link

rockwoll-fonden udregnede for nogle år siden at det ikke kan betale sig at arbejde for 12% af de arbejdende danskere.


Skrevet af HansAnd 1610 dage siden - Direkte link

Så er det da godt de er for dumme til at holde op :)


Skrevet af ckh 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er ganske enig i, at er man arbejdsløs og på understøttelse, så skal man ikke blot være til rådighed for arbejdsmarkedet, men man skal også yde en form for samfundstjeneste for at kunne modtage understøttelsen. Noget for noget.


Skrevet af Deep Throttle 1610 dage siden - Direkte link

Velfærden i DK er blevet opfattet som ret til et arbejdsfrit liv af de mange tilrejsende lykkeriddere, som ikke vil lære dansk for så kunne de jo risikere at komme i arbejde, der ville kommei vejen for deres forretninger i hjemlandet.

 

Det betyder, at et ægtepar, som ikke taler dansk skal have den ene part i arbejde, der skal tjene mindst 30.000 p.m. for at score mere end gratis. Jeg elsker selv d' gratis, sagde ministeren.

 

Den løn kræver gerne et fagligt eller uddannelsesmæssigt forløb på mindst 3 år og 5 års erfaring og kommer man flyvende ind fra langbortistan har man sjældent bagage til at klare sig; det er jo derfor, de er udvandret.

 

Begrebet velfærd skal derfor ud af dansk politik.

 

Iøvrigt er en stor del af de uddelte velfærdsydelser finansieret af grisekulturen i Danmark men det generer åbenbart ikke de dogmatisk religiøse.


Skrevet af Uffe Jensen 1610 dage siden - Direkte link

Et interessant point -  hvordan kan man overhovedet få sig selv til at modtage ussel mammon fra en kultur, der skaber en stor del af sine værdier via den omtalte grisekultur - det burde man sætte til debat ved beboermøder i betændte områder - områder hvor man i stedet konstant spørger - kender i nogen vi kan lokke til at komme med den næste pose (grisefinansierede) penge. 


Skrevet af Deep Throttle 1610 dage siden - Direkte link

Danmark har jo en stor eksport af griseører til Kina. 

 

Nu vil vi jo ikke vil være en del af øvroen, og så har vi jo mulighed for at udskifte vores papirpenge med griseører. 

 

Jeg ihukommer en stillehavskultur, som brugte særlige sten som møntfod, og udover særligt flotte og store sten, havde en sten større værdi, hvis den havde en historie. God ide.

 

Vi kan derfor roligt bruge tørrede griseører som gangbar møntfod. Det vil virke. Og særligt kloge grises ører, vil have større værdi, f.eks. den kloge gris, som selv åbnede låsen på grisestien og slap ud. Den historie fortalte de mange gange den vinter.

 

I praktisk henseende, vil man nok vælge at tilføje vingummivaluta baseret på svineknoglers gele eller sedler med portrætter af særligt fremtrædende grise, lidt ligesom i Kammerat Napoleon, som alle gymnasieelever er blevet plaget med. Måske oplæring i den verden, som de senere ville optræde i. Vi ved jo, at Folketingspolitikere og småborgmestre i Københavns Kommune, er meget mere lige end andre svin i svinestien.

 

Og naturligvis skal et sekulært grisebaseret samfund som DK have en gris i sit korsbanner  kaldet Dannebrog. Oink-oink. Udover Chimpansen, har grisen vist flest gener/dna magen til menneskets uanset hvilken bog, der sværges til at fortælle sandheden om det hele, som vi andre ved er 42.

 

Grise er også meget kloge og renlige, omend de kan lide et godt mudderbad, som elefanter, som også er meget intelligente, og så fribrydende blondiner i Texas, som ikke går af vejen for en god gang mudderwrestling.

 

Og enhver som vil brænde Dannebrog og bibelen af, skal have ret til statstilskud til dette, så omsætningen af produkterne kan øges til gavn for beskæftigelsen og sætte dem selv i værdigt arbejde. Måske skal det ligefrem være et aktiveringsprojekt. Ja, ok, er det i København møder folk ikke frem, kontoret findes slet ikke, og er det i Kolding kommune sender man de hjertesyge i dødsaktivering, som i japanernes dødsarbejdslejre og dødsmarcher i 2. verdenskrig. Kommunen hemmeligholder stadig, hvem der er ansvarlig for den politik, men Østjyllands politi er orienteret om sagen. Det var dem, som valgte at trække bukserne ned på FCK-drenge på motorvejen på vej til et sportsstævne til det konkurrerende fodboldhold AGF - det er ingen historie, det skete virkeligt. Østjyllands politibetjente mente bestemt , at drengene gemte romerlys mellem benene eller oppe i mørket i Jyllands landskab, og det ville de østjyske betjente meget gerne se og undersøge hver i sær.  Jeg antager at selvsamme læderbeklædte østjyske betjente med høje læderstøvler og lange  knipler og håndjern, var tilhængere af AGF's unge, veltrænede fodbolddrenge.

 

Politiledelsen lovede i den anledning, at tilsvarende ville ikke finde sted igen, og Justitsministeriet er orienteret om tilfældet, som sikkert går over i politihistorien som et af de større tilfælde af upassende magtmisbrug. Østjyllands Politi kom på scoretavlen i den disciplin.

 

Anyway, Herrernes veje er uransalige, og vi kan alle forbedre samfundet, som f.eks. ved at udskifte metalmøntfod med økologiske, biodynamiske griseører, som vil have en rigtig god effekt på udsmuglingen af ulovlige kontantbeløb, som fornylig 'opdaget' ved razziaer i flyafgange mod særlige verdensdele. F.eks. er de lidt lettere for politihunde at snuse sig frem til end metalmønter, og generelt vil den lidt begrænsede holdbarhed medføre en hurtigere omsætning til gavn for samfundsøkonomien, og fremfor alt forhindre, at valutaen gemme i madrasserne og graves ned i haven. Det er win-win.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

11
11
13
11
9
15
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -