Værd at læse

00

EU-bastioner står for fald - En noget afdæmpet Marlene Wind i interview ....

Hold da op. Har EUnions-professoren mon set en flig af fremtiden?

Jeg synes jeg kan læse en noget mere afdæmpet EUnions-ekspert Marlene Wind, nu efter at også Holland (ikke Hollande) også er begyndt at sætte hælene i over for Det Store Fælles EUnions-projekt under ledelse af Bruxelles og Berlin.

Der er ikke meget bål og brand over EUnions-professorens udtalelser i denne artikel. Hold da op.

Fra artiklen:

"Her kigger den hollandske statsminister, Mark Rutte, med misundelse mod Danmark og det danske retsforbehold, der muliggør den danske 24-årsregel.

"Vi ved fra Danmark, at det leder til et stærkt fald i tilstrømningen af dårligt stillede indvandrere. Vi har taget alle de forholdsregler, som vi kan her i Holland. Men nu stikker den europæiske lov en kæp i hjulet for os," sagde statsministeren, da han præsenterede sit valgprogram forud for det hollandske valg 12. september ..."

Marlene Wind siger iflg artiklen:

"Jeg tror ikke, at det betyder, at de store planer om politisk union og bankunion bliver pillet af plakaten, simpelthen fordi dem, der virkelig betyder noget, ved, at EU og euroen kun kan overleve, hvis der afgives yderligere suverænitet eksempelvis på finanspolitikken og på bankområdet," siger Marlene Wind.

I stedet ser hun et mere opsplittet EU som følge af den større skepsis.

"Der vil snarere være tale om, at vi vil begynde at se, at EU bliver splittet op, så de lande, der kan og vil, går videre, mens de, der ikke kan og vil, bliver hægtet af," siger Marlene Wind.

Læs artikel

7 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere