Kontakt 180Grader.dk
49

+5 Skrevet af Kunta 45 dage siden - Direkte link

Vil det sige, at Føreren havde fat i noget af det rigtige?


+1 Skrevet af Himself 45 dage siden - Direkte link

Næppe overraskende


+3 Skrevet af Himself 45 dage siden - Direkte link

Selv ret ubegavede mennesker, kan gemme sig i mængden. De vil tilmed fremstå næsten anstændige blot ved den måde hvorpå de bærer sig selv.
Det ikke kun folk med "vestegns-accent", beskidte kedeldragter eller faldefærdige nedlagte landbrug der har en IQ på under 90. Men dé ubegavde typer der alligevel formår at hutle sig igennem, ved at fremstå som gennemsnitlige, er nemme at spotte: Lad dem tale.

Personer der kun (eller i overvejende grad) udtaler sig i skarpe vendinger eller direkte uvenligt, samt dem der tillader sig at bruge "kraftudtryk" mere en godt er (efter min helt uvidenskabelige undersøgelse) altid åndeligt mindrebemidlede.

Den underliggende mekanisme, er en total mangel på selvbeherskelse, og evnen til at se hvordan man vender situationer og diskussioner til egen fordel.
De vil meget hellere søge konfrontationen - det er jo netop at tage alting ned på et meget primitivt niveau - end de vil ende med IKKE at have delt deres mening.  

- Annonce -


+3 Skrevet af Baphomet 45 dage siden - Direkte link

Deter ofte også folk der er afhængige af cigaretter og/eller alkohol.


+12 Skrevet af Svend 45 dage siden - Direkte link

IQ mellem 70 og 90 ?  Så er det da godt, at Danmark har importeret, hvad der gennem et par generationer er blevet til omkring 800.000 af slagsen.  Lagt til vore egne er vejen durch ned i helvede asfalteret.


+5 Skrevet af Vivaldi13 45 dage siden - Direkte link

Tak til Gitte Nielsen for at have skrevet en af de vigtigste tråde jeg har set på 180 grader.


+1 Skrevet af Baphomet 45 dage siden - Direkte link

Endnu en 20/80 sammenhæng, spændende.


+3 Skrevet af ckh 45 dage siden - Direkte link

For nogen tid siden havde vi en artikel om forskeres måling og viden om IQ i de forskellige dele af verden. Den beskrev at Vesteuropa havde et gennemsnit på lidt over 95, medens f.eks. gennemsnit i de arabiske lande var 85.  Skal vi også gøre noget ved det, eller skal vi åbne endnu mere for indvandringen for at sænke det europæiske IQ gennemsnit ?


+8 Skrevet af Brian Equator 45 dage siden - Direkte link

Interessant at det er Steven Avery, der danner baggrund, men det gør det måske lettere at sluge, når det er en hvid mand?

 

Under alle omstændigheder en ekstremt vigtig debat, for sandheden er jo, at politikerne har besluttet sig for, at den gennemsnitlige danske IQ skal sænkes kraftigt. Det har man gjort ved at skabe en velfærdsstat, hvor man belønner folk for at få børn. For at få råd til denne stat har man sat skatten så højt, at par med IQ over gennemsnittet bliver nødt til at have fuldtidsarbejde for at kunne finansiere lav-IQ folket, hvorefter de ikke selv får ret mange børn. Oven i dette har man så valgt at tillade indvandring fra lav-IQ-lande, hvor de allermest håbløse tilfælde tiltrækkes af den rundhåndede velfærdsstat, og så den onde cirkel for alvor skabt.

 

Det bliver ikke sjovt om 30 år, når de knapt så begavede er dem, der skal finansiere hele det cirkus, som de kun kender nydelsesdelen af. Håber I har sparet op til jeres alderdom.

 


+1 Skrevet af nwinther 45 dage siden - Direkte link

Steven Avery blev uskyldig dømt for en VOLDTÆGT.

 

Mht. mordet han - formentlig - begik, er der vel "kun" tale om ét mord?


+5 Skrevet af Hr Danmark 45 dage siden - Direkte link

Lav IQ, lav selvbeherskelse og fattig. Er det ikke bare `arabere` der omtales?....


Skrevet af cnielsen 45 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

I Danmark var det socialdemokraten Karl Kristian Steincke, der i 1920 formulerede et politisk program for racehygiejnens praktiske anvendelse. Mellem 1929 og 1938 blev der med støtte fra alle Rigsdagens partier vedtaget et racehygiejnisk inspireret lovkompleks,

 

http://www.historie-online.dk/nyt/bogfeature/information_racehygiejne.htm


+1 Skrevet af hans andersen 44 dage siden - Direkte link

Med DNA test kan man altid finde ud af hvem faderen er så hvis man stereliserede folk på offentlig forsørgelse efter det første barn de ikke kan fordørge bliver der kun en social taber efter to sociale tabere.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

19
10
20
17
5
12
4
3
21
28
6
8
20
15
22
38
25
4
10
26

- Annonce -


- Annonce -