Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

37

Skrevet af Hans Und 1608 dage siden - Direkte link

Snaphanen notere sig også, at de mikrofonholdende glædespiger på DDR ikke kan få armene ned af begejstring.

Sagen er imidlertid, at Hollande ikke er valgt, men Sarko blev fravalgt. I øvrigt er der grund til at glæde sig: Marine Le Pen fik 50%+ af stemmerne fra de yngre.

 

- Så når man tager højde for ældre vælger der sætter deres stemme af vane, og som jo falder fra af naturlig årsag, er der håb om forandring til det bedre ved næste valg om 5 år.


Skrevet af _slettet_bruger_1361 1608 dage siden - Direkte link

Statsbanker, protektionisme, dødsstraf. Er det virkelig noget at råbe hurra for?


Skrevet af Hans Und 1608 dage siden - Direkte link
I forhold til de andre muligheder så er det mindrer onder. Statsbanker og protektionisme er også på m. Hollandes program. Bare for analerne: Jeg er imod dødsstraf, bl.a. anser jeg det ikke for en straf.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Havkatten 1608 dage siden - Direkte link

Du må da også glæde dig rigtig meget over valget i Grækenland, hvor dine venner i det nyfascistiske Hryssi Avgi (Gyldent morgengry) har fået mellem 6 og 8 procent af stemmerne.


Skrevet af Hans Und 1608 dage siden - Direkte link
Jeg har tidligere forsøgt at finde bl.a. et partiprogram for HA på engelsk, uden resultat. Jeg køber ikke din premis omkring "fascisme", jeg går udfra du bl.a. vil henvise til Lyon og Mhattews. Som bekendt ser de bl.a. på "paligenese" noget socialister i stor stil har ekseleret i, hvad der så bare endnu tydligere placere fascisme som en af de socialistiske retninger.

Skrevet af slettet bruger 8391 1608 dage siden - Direkte link

Den mest passende etiket ville være "ultra-nationalisme" - fra Ekathimerini: Profile of parties running in May 6 Greek elections

Main campaign points: Chrysi Avgi is opposed to the EU-IMF loan deal but does not favor an exit from the eurozone at this point. Its main focus has been on calling for the expulsion of all illegal immigrants from Greece. It wants land mines placed on the Greek-Turkish border to stop illegal immigrants entering the country. Michaloliakos told NET TV that he believes second-generation immigrants born in Greece should be allowed to live in Greece but not have the right to vote or stand for office. Michaloliakos says that once his party is in Parliament it will create private security firms to patrol working-class Athens neighborhoods and medical centers to provide treatment to the poor. Chrysi Avgi calls for the cancellation of Greece's bailouts and erasing of any debt accumulated since 1974 that is deemed “illegal and odious.”

Man kan få et indtryk af partiet i et klip fra et program fra SVT - Chrysi Avgi's kandidat er en kvindelig bankrådgiver.


Skrevet af slettet bruger 8391 1608 dage siden - Direkte link

Hopium for the people.


Skrevet af -SPQR- 1608 dage siden - Direkte link

Det bliver sjovt når det går op for folk, at Hollande ikke er noget alternativ til den nuværende kurs.

 

Frankrig har ikke råd til at bruge flere penge (offentlige udgifter på 57% af BNP), og hvis han overhovedet kan få Tyskland overtalt til at lægge penge i en slags vækstfond, så bliver det næppe noget der kommer til at gøre en forskel.

 

Måske han vil balancere budgettet med lidt flere skattestigninger end Sarkozy ville have gjort, men det er heller ikke ligefrem en keynesiansk ide. Og måske han, på en "Nixon goes to China"-måde, har mere held med at reformere Frankrigs arbejdsmarked hans forgængere havde, men det er nok ikke det de begejstrede tilhængere håber på.


Skrevet af LeeKuanYew 1608 dage siden - Direkte link

Jeg forudsiger en ren Thorning: Massive løftebrud, gennemførsel af 90% af modpartens politik, nedskærninger og stigende gældsættelse. 


Skrevet af _slettet_bruger_4320 1608 dage siden - Direkte link

Enig. På sin vis positivt for Europa, set på den lange bane.

Socialismen kommer igen til at vise at den ikke fungerer i praksis, og forsvinder ud glemslen på linie med alle de andre ting vi heller ikke gider huske på.


Skrevet af -SPQR- 1608 dage siden - Direkte link

Præcis. Han har så vidt jeg ved ikke lovet lige så meget som Thorning, så der bliver nok lidt færre løftebrud, men hans tilhængere kommer til at skulle stille sig tilfredse med småting.


Skrevet af slettet bruger 1099 1608 dage siden - Direkte link

Ja, men i modsætning til Thorning kan Hollande jo også give EU skylden. Hvis eurolandene ikke vil financiere hans "kickstart" (de kan ikke gældsætte yderligere) så har man garderet sig godt og dygtigt. Så er det Tysklands skyld, og den køber franskmændene sikkert hjertens gerne. 

 

I Danmark kan regeringen trods alt ikke give VKO og "bankerne" - eller EU - skylden for at f.eks betalingsringen, millionærskatten mmm. ikke blev realiseret. 


Skrevet af Klavs Klavsen 1608 dage siden - Direkte link

Gah, abstrakt "forandring". Igen.


Skrevet af Frihed 1608 dage siden - Direkte link

Change


Skrevet af slettet bruger 8247 1608 dage siden - Direkte link

Meget passende, at det ord også kan betyde småpenge, for det er alt, hvad amerikanerne har i øjeblikket... og det bliver alt, hvad Hollande ender med at efterlade til sin republik.


Skrevet af slettet bruger 8391 1608 dage siden - Direkte link

Hollande is just another word for money printing.


Skrevet af slettet bruger 6003 1608 dage siden - Direkte link

Andetsteds taler en sand socialdemokrat(*) ud og siger som en sand socialdemokrat altid gør ?

 

"... jeg giver ikke en krone... "

 

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1754334.ece

 

 

 

 

 

 

(*Der tages forbehold for, at PRT tidligere netop ikke var en sand socialdemokrat, men en idealist, der blot blev lidt for grådig med den fine MF løn - og diverse diæter antageligt - og dermed skiftede fra Ø til S. Trøstende er det dog, at hun idag har sparket idealismen ud til venstre og nu 100% bekender sig til socialkammeraternes socialdemokraternes "mig, mig og så mig" pamperplogik)


Skrevet af LeeKuanYew 1608 dage siden - Direkte link

Det bedste citat fra den solidariske socialist er her:

 

"De bruger partiskattekronerne til at ansætte folk og til husleje - og det er jo heller ikke ting, jeg længere får del i, så på den måde er det jo rimeligt nok, at jeg heller ikke betaler."

 

Interessant synspunkt. Kan man sige det samme om at betale skat så?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

11
9
15
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9
11
7
7

- Annonce -

- Annonce -