Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

37

Skrevet af Kjeld Flarup 1637 dage siden - Direkte link
Dette er ikke et problem ved indvandringen, men ved velfærdsstaten.

Skrevet af Sex 1637 dage siden - Direkte link
Så kort kan det siges. Tilflytteres første møde med Danmark, er en smilende sagsbehandler der siger "velkommen som klient" og udleverer et eksemplar af "The hitchhikers guide to the welfare system".

Skrevet af kaarelind 1637 dage siden - Direkte link
Nu er realiteterne jo at vi har en velfærdsstat.

Dermed er der jo også et problem.

Der er mange punkter på denne liste som 180grader ikke har med i deres overfladiske leder.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Sex 1637 dage siden - Direkte link
Du kan også vende den om og sige: Nu er realiteterne jo at vi har indvandring. Eller?

Jeg skal ikke betvivle problemerne med indvandring/integration og indvandreres eget ansvar herfor, men jeg synes at både de der ønsker positiv diskrimination og de der ønsker negativ, har tendens til at anskue (problematiske) indvandrere som værende børn der ikke gider læse lektier eller gå ud med skraldet, men bare vil se TV og spille computer i stedet for.

Og hvis man bliver i den analogi, kunne man måske fjerne TV'et og computeren i stedet for at fjerne indvandreren?

Skrevet af Hans Erling Jensen 1637 dage siden - Direkte link
Ja det var et godt forslag. Men hvem tager den stafetpind og gør noget med den? Mærkværdigvis er alle krav om overvågning "nedvurderende" for mennesker - specielt indvandrere i ghettoerne. Hcvornår skal danskerne begynde at sabotere "stempeluret"?

Nå nej det er noget andet ikk'?

Skrevet af Sex 1637 dage siden - Direkte link
Jeg forstår desværre ikke helt hvad du mener.

Skrevet af Kim Freyberg 1637 dage siden - Direkte link
søndergaard, men nu er realiteterne jo, at man ikke bare kan fjeren Tv'et og computeren!

Skrevet af Sex 1637 dage siden - Direkte link

Kan man da bare fjerne den arbejdsløse indvandrer, der lider af sukkersyge og ikke taler dansk? Og hvis TV'et og computeren er førtidspension og diverse tilskud, hvorfor kan man da ikke fjerne (eller minimere) dette?

Skrevet af kaarelind 1637 dage siden - Direkte link
Man kan sige hvad som helst, der er jo ytringsfrihed.

I mine øjne er realiteterne:

1) At den danske befolkning i høj grad vil have en velfærdsstat.

2) At vi får en uhensigtsmæssig indvandring som følge af velfærdsstaten.

3) At velfærdsstaten ikke hænger sammen på sigt. Hvorfor udgifterne må reduceres. Derfor må blandt andet udlændingepolitikken skæres til så den ikke er så kostbar.+1 Skrevet af Niklas Nikolajsen 1637 dage siden - Direkte link
Selvom tallene ser nogenlunde rigtige ud, og bestemt er deprimerende, kunne du langt hen af vejen erstatte "ikke-vestlig indvandrer " med "nyfødt dansker".

Ja - vores immigrations- og integrationspolitik har slået helt fejl. Men jeg tror langt hen af vejen du skal finde årsagen i vores samfundsmodel, hvor flid og ansvarsfuld opførsel straffes, mens man reddes for konsekvenserne af sløseri og uansvarlig opførsel.

Du får de immigranter, din samfundsmodel appelerer til!

Ydermere har vi i 40 år korrumperet vores egen befolkning i en sådan grad, at nyfødte danskere i dag også er en underskudsforretning. Selv de indvandrere der kommer, og rent faktisk ikke bare er ude efter at kaste snablen i fælleskassen - de lærer det lynhurtigt, når de præsenteres for velfærdsbureaukratiet. Dem der kan og vil noget - de springer hurtigt videre til et andet land!

Hvis du vil have folk til at integrere sig og bidrage, må du af med velfærdssystemet.

Skrevet af K.M. Dashnaw 1637 dage siden - Direkte link
Selvom tallene ser nogenlunde rigtige ud, og bestemt er deprimerende, kunne du langt hen af vejen erstatte "ikke-vestlig indvandrer " med "nyfødt dansker".

Hvordan vil du så skelne mellem vestlige og ikke-vestlige indvandrere? Begge kan vel betegnes som "nyfødte danskere" (såfremt de rent faktisk HAR opnået dansk stats-borgerskab, ellers er betegnelsen inkorrekt)!

Ellers er jeg enig - velfærdssystemet skal væk! og et ikke-vestligt indvandrings-stop skal sættes på plads!

Skrevet af Niklas Nikolajsen 1637 dage siden - Direkte link
Jeg mener at en afskaffelse af velfærdsstaten er rigeligt til at løse alle problemerne omkring indvandring. Dertil er der rigeligt med historisk præcedens.

Folk - indfødte eller indvandrere skal klare sig selv, eller appelere til privat hjælp. Så er der ikke længere plads til at bygge sit et liv baseret på offentligt forsørgede storfamilier, sort arbejde og bandekriminalitet.

Vi skal huske på, at der ikke findes en eneste dansker, hvis genetiske rødder ikke kan spores tilbage til Kenya.

Skrevet af _slettet_bruger_177 1637 dage siden - Direkte link
Og ikke en eneste muslim, som ikke deler gener med en gris. ;)

Skrevet af _slettet_bruger_1381 1637 dage siden - Direkte link
Helt enig. Den er galt med samfundsmodellen. Vi har skabt en incitamentsstruktur der er en magnet for snyltere, både danske og fremmede. Paradoksalt nok er DF et af de største problemer i denne debat, deres politik er kontraproduktiv i og med at de kæmper for fortsat at bevare forsørgelsen af bodegadanmark og de stærkt uintegrerbare af indvandrene.

Skrevet af ckh 1637 dage siden - Direkte link
En begyndende økonomisk forbedring kunne være at der ingen start- eller anden understøttelse er til ikke EU statsborgere. Ganske vist vil FN og Bruxelles sikkert skrige op, men i realiteten: hvad vil de gøre ?????? Vil de "boykotte" Danmark - svar: så melder vi os ud af de to foreninger. Vor udmelding ville nemlig starte en domino effekt, og det ved de to organisationer godt.

Skrevet af Jannik Thorsen 1637 dage siden - Direkte link
Fremragende med dokumentation på området.

Selvom selve velfærdsstaten bærer en stor del af skylden for udviklingen, er selve indvandringen og dens enorme omfang i nyere tid, en meget væsentlig del af årsagen.

Disse mennesker fra tredjeverdens lande(typisk muslimske), skulle aldrig nogensinde være lukket ind i landet. Nu står vi i den skræmmende situation, at udviklingen bare vil blive forværret i de kommende år.

Selv hvis man ruller velfærdsstaten tilbage til et minimum, vil landet stadig stå med en stor gruppe dysfunktionelle analfabeter, som ikke yder et positivt bidrag til økonomien, og som har en kriminalitets rate som er skyhøj.

Nedskæringer i staten skal kombineres med en langt mere restriktiv indvandringspolitik, samt omfattende repatrieringsprogrammer.

Det er bare med at komme i gang.

Skrevet af Hans Erling Jensen 1637 dage siden - Direkte link
I de østeuropæiske lande, hvor velfærdssamfundet ikke har sat alle mennesker og specielt indvandrere på finansloven, da findes der ingen bekvemmelighedsflygtninge. Indvandrere i for eksempel Polen lever af sig selv fra day one!

Det er helt rigtigt at problemet er selvskabt til en vis grad. Men hvem har skabt det? Politikere uden forstand, valgt af folket.....øh, den her lugter ikke så godt!

Skrevet af ragnar 1637 dage siden - Direkte link
Med den pris pr indvandrer kan man spekulere over om samtlige indvandrere i virkeligheden er kvinder.

Det ville stemme nogenlunde overens med velfærdskommisionens rapport hvori det angives and mænd bidrager til den danske økonomi med (+) 0,92miokr over deres livsforløb i gennemsnit medens kvinder er en nettobelastning på (-) 2,35 miokr over deres livsforløb.

Situationen kunne bringes i balance ved at kvinder blev sat til at føde nogle flere børn som til gengæld skulle opdrages af mænd. Det er jo mænd der bidrager til samfundet og derfor vil være i stand til at foregå ved et godt eksempel.

Dette vælter selvfølgelig vores kunstige ligestillingsidé, men det er vel efterhånden også på tide!

Lad os iøvrigt benytte lejligheden til at latterliggøre og nedgøre amerikanere og amerikansk kultur. Alle disse tåbelige ting kommer jo derovre fra gennem medier, film og deres sindssyge udenrigspolitik.


Skrevet af ragnar 1637 dage siden - Direkte link

Skrevet af HansGruber 1637 dage siden - Direkte link
Fremragende dokumentation for at bl.a. de Radikales evige påstand om at velfærdsstatens frelse ligger i øget indvandring (underforstået fra den muslimske verden) ganske enkelt ikke holder vand.
Tværtimod øger den slags indvandring problemerne.

Danmark skal klart ændre reglerne sådan at indvandrere ikke har ret til så meget som 1 kr.
Vi skal have produktive mennesker som indvandrere, folk der både gider lave ærligt arbejde og lade sig integrere i vores vestlige kultur (hvilket alt andet lige går lettere for folk der ikke kommer fra helt fremmede eller tilbagestående kulturer).

Skrevet af Niels Erik Søndergård 1637 dage siden - Direkte link
Når man ser hvad den muslimske indvandring koster, så er det tankevækkende, at det politisk korrekte esrablishment - herunder også vk-establishmentet ikke nævner det med et ord, mens samme establishment har travlt med, at der ikke er råd til efterlønnen.

Niels Erik Søndergård
n.e.s@mail.tele.dk

Skrevet af Bolette Pedersen 1637 dage siden - Direkte link
Hej Ragnar,

Du har ikke lige fået tænkt på, at når mændene kan bidrage i så høj grad, så er det netop fordi de ofte har en kvinde derhjemme, som tager det tungeste slæb med at købe ind, lave mad, gøre rent, hente børnene i børnehave mm. passe dem, når det er syge.

Det er lettere at give dem en skalle, passe jobbet udover 37 timer og gøre karriere, når man har en, der tager mere end halvdelen derhjemme, når der er børn i familien.

Kunne mændene passe deres job så godt, hvis de alene hang på børnene? Næppe.
Så mon ikke, det er velfærdkommisionens beregningsmodel, der er noget galt med.


Skrevet af ragnar 1637 dage siden - Direkte link
Du skal bare lade være med at opfatte dig selv som min lige. Det er dér fejlen ligger.

Det er mænd som skaber samfund og civilisationer. Det er mænd som har opfundet alt.
Kvinder har bare taget turen op gennem historien som baggage til mandsskabte samfund.

Hold op med det fis. Du gør ikke gavn i et samfund. Du betaler bare en pris for at få lov til at leve hér. Ellers er det bare ud i junglen hvis du er utilfreds!

Skrevet af slettet bruger 3552 1637 dage siden - Direkte link
Ingen tvivl om at indvandringen er dyr og det mulitikuturelle projekt er endnu et rødt fatamogana.

Feks undersøgelsen af københavnske skoler fornyligt viste at de indvandrertunge skoler får op til over tre gange så mange midler pr elev end de skoler som har ca 10% tosprogede elever og derunder.


Men punkt 27 mener jeg bør slettes.
Jo, værdien af boliger i områder falder pga indvandrerghettoer etc.
Men man må formode søgningen til andre områder øges og at værdien af ejendomme i disse områder så stiger.
Så totalt er der sndsynligvis ikke værditab, kun for den enkelte.

Skrevet af _slettet_bruger_177 1637 dage siden - Direkte link
Du har ret.
Så er der kun 27 korrekte punkter tilbage... ;)
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

8
9
13
15
10
8
4
6
7
8
7
7
13
11
14
11
18
19
12
5

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -