Kontakt 180Grader.dk
54

Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link

Som nævnt tidligere så er der problemer med link til k10.

 

Efter fejl skal man flytte musen til adresse feltet, klikke og derefter trykke enter.


Skrevet af oecon 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

...ligesom en skattelettelse er udtryk for man giver noget til den ellers beskattede.


Skrevet af oecon 1368 dage siden - Direkte link
Rigtig GRIM udtalelse, særlig set i lyset af at flere og flere må gå fra hus og hjem.....

Fattig kan dække et bredt spekter, og selvom man ikke just bor på gaden som han hentyder til, så kan man være fattig på en masse andre områder. Fattig på oplevelser, fattig på sociale kontakter, og hvis man skal fravælge medicin, tøj, en god bøf, en fødselsdag og ikke kan betale sine regninger, jamen så er man også fattig i min optik.

Og selv er han fattig på empati. Det er næsten den værste form for fattigdom. __________________
----------------------------------------------
Førtidspensionist pr 1 Juli 2009
  - signaturen... skræmmende.  

- Annonce -


Skrevet af Rikki Tholstrup Jørgensen 1368 dage siden - Direkte link

Du får ikke den blinkende ;-) smiley med i dit Quote. Det er netop den, der gør signaturen usmagelig. Jeg tror ikke hun er klar over, hvad den blinkende smiley betyder i denne sammenhæng. Hvis hun gør... sigh!


Skrevet af oecon 1368 dage siden - Direkte link

ahh ja - tak - det var jo den smiliey, der fik det til at gyse indeni mig :s


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1368 dage siden - Direkte link

-" så kan man være fattig på en masse andre områder"

Jeps. F.eks. fattig på initiativ. Fattig på fatteevne. Fattig på respekt for sine medmennesker, der betaler det store gilde, man deltager i. Der er i sandhed mange måder at være fattig på i Danmark... og ingen af dem skyldes offentlige besparelser eller nedskæringer.


Skrevet af Martin Kofoed 1368 dage siden - Direkte link

Håber sgu det giver en god smag i munden at æde en god bøf imens man tænker på den relative fattigdom i andre dele af verden.

 

Føj for satan!


Skrevet af michaelm 1368 dage siden - Direkte link

Din logik er fejlbehæftet...Ud fra den må jeg eller andre ikke nyde livet eller en god bøf mens der eksisterer fattige og/eller hungrende.

 

Hvis du vil bruge dine EGNE penge på at brødføde fattige i 3'e verdenslande - så gør det dog , men forvent ikke at andre pr. automatik bakker op om og deltager i din støttemission. De sidste 60 år er der samlet ind til afrika i et hav af lande - men resultatet er nedslående. Vi har gjort problemet større ved at hælde penge på det.

 

Mvh 


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Fjernet forslag om at bruge kort link / short link tjenester.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Beklager virker ikke i praksis!


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Førtidspensionisterne burde både misunde og hade bistandsmodtagerne, for sidstnævnte gruppe får jo en pæn sjat penge for at lave intet - men de er jo ikke engang syge!! Dette må da få førtidspensionisterne til at føle sig endnu mere fattige (relativt set, hvis man indregner omkostningerne til medicin og behandling).


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link

Frihedens stemme... ØHHHhh, hvor har du lige den opfattelse fra, at dem der er på kontanthjælp, at der ikke er nogen der er syge i blandt....

 

Når man bliver syg her i landet. Så det kan være pjæk syge, som der desværre er nogen der har. Men andre kommer til skade, enten på deres job eller i fritiden, eller pådrager sig andre sygdomme. Og så hvis man er medlem af en A-kasse, kan man få sygedagpenge i en periode, på 1 år, 1½ år eller max 2 år. Óg så ryger man derefter på kontanthjælp, og hvis man ikke er berretiget til sygedagpenge, ryger man direkte på kontanthjælp, hvis man er berettiget til dette..

 

Så din påstand om at der ikke er nogen, der er syge på en kontanthjælp, er langt ude i hampen... Og så er der også lige den der med, at de ikke laver noget... Tja hvis man ikke laver noget, når man gentagene gange er på diverse jobkurser, eller i arbejdsprøvninger. Ja så har du da ret, men det har du jo hellere ikke, i dette tilfælde...

 

Så måske du skulle prøve, at finde lidt mere ud af hvad du vil skrive om, inden du skriver en masse som ikke passer...


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Tja, det er jo den vanlige svada fra din hånd: jeg er dum og uvidende, og du alene kender sandheden.

 

Jeg benægter slet ikke at der de facto er parkeret et antal syge mennesker på kontanthjælp. Dette er bare ikke meningen, og har aldrig været det. At det forekommer alligevel, er resultatet af kommunal kassetænkning, som jeg også har beskrevet før.

 

Tilbage står, at der tilsyneladende bliver flere og flere danskere, som - trods dalende arbejdstid og historisk mange hjælpemidler og politikker - er så sølle og ubrugelige, at de for evigt dømmes ude af arbejdsmarkedet, og henvises til passiv forsørgelse for andres penge. Ikke statens, men andre menneskers penge.

 

At man i dag kan score sig en førtidspension UDEN at være syg, men blot fordi man er svær at integrere, eller har ondt i livet, er et faktum som skriger til himlen. Øslem røber selv, at halvdelen af landets førtidspensionister er raske nok til at kunne arbejde. Men har hun mon tænkt sig at losse til disse mennesker, så pengene kunne bruges på de hjemløse, de gadeprostituerede og andre af de svageste grupper? Næppe. I stedet kræver hun nu julegaver.


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link

Jeg har nu ikke skrevet noget om, at du hverken er dum eller uvidende. Og der er mange andre end mig der kender sandheden, alle dem der har sat sig bare lidt ind i sagerne...

 

Jeg vil godt give dig ret i, at før hen var det meget nemmere, at få sig en førtidspension. Og der er sikkert flere der den dag i dag, er raske nok, til at de kunne bestride et arbejde. Men det er slet ikke nemt mere, at få tildelt sig en førtidspension. Du skal bevise at du har en varig lidelse, og det er på mange områder.. Men ja jeg synes også, at førtidspensionen skulle være sådan, at man efter en årrække, blev vuderet om man stadigvæk, var for syg til at kunne komme tilbage til arbejdsmarkedet.. Så en 5-7 år og så blive vuderet igen..

 

Og det er bevist at er man rockere eller hård kriminel, eller indvandrer. Så er det nemmere at komme omkring hjørner, med enkle af sagsbehandlerne.. De tør ikke gå hårdt til disse klienter,så de måske mister deres ydelse, eller ikke for tildelt en eventuel førtidspension... Og det er da uhyreligt, alle mennekser skal da behandles ens, om man hedder "suzuki" Torben, Kurt eller Mohammed..


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Tror du helt seriøst, at du har fundet det eneste eksemplar af sociallovgivningen? Eller at du er den eneste som kender nogle bisser, FP'er og personer som er blevet taget dybt analt af systemet - personificeret ved en 46-årig kvinde med røde sokker og pjusket hår, som lystrer navnet Britta?

 

Der findes ingen sandhed - kun modeller/varianter af virkeligheden, som formes af vore individuelle observationer og holdninger.


Skrevet af Mike Thomassen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Rammende, malerisk beskrivelse. Lige i skabet! ;)


Skrevet af Mike Thomassen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ved du slet ikke at en kontanthjælpsmodtager, som betaler 35% skat af sin overførselsindkomst, på den måde finansierer ca. halvdelen af sin overførsel..??? ;) ;)


Skrevet af Gismo 1368 dage siden - Direkte link

Samme vores kære Statsminister mener. Hun har jo udtalt at det er alle dem på overførelsesindkomst der har betalt skattelettelserne til de rige!


Skrevet af Vera Madsen 1368 dage siden - Direkte link

Har aldrig forstået denne "logik" var selv offentlig ansat i 32 år, og har aldrig anset den skat jeg her betalte som et direkte bidrag til velfærd eller skattelettelser, men mere som en nedsættelse af offentlige udgifter. Mit bidrag var mit arbejde i sundhedssektoren, som jeg så blev jeg betalt for.


Skrevet af Jesper Brodersen 1368 dage siden - Direkte link
Sjovt nok så skrev JBO allerede i sin artikel at han engang havde den lave indkomst der var tale om. Jeg har også været på ren SU og i en periode på en løn lidt under fagforeningernes mindsteløn, og stadigvæk følte jeg mig ikke fattig. Jeg måtte bare omstille til realiteterne. Jeg er dog enig i at skubberiet i det offentlige er noget man gerne vil undgå, men så må man jo lade være med at tage imod deres penge.

Skrevet af Jesper Brodersen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

For at være fair, kan de jo have et nettooverskud i staten af årelange skattebetalinger fra et privat arbejde eller virksomhedsdrift, men chancen lyder ikke til at være stor blandt denne gruppe mennesker.

Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej, det er et politisk label, brugt på venstrefløjens kernevælgere (a.k.a. iglerne).


Skrevet af CatharinaJensen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg har lige oplevet et fantastisk eksempel på et fuldstændigt vanvittigt personangreb, og føler mig nødsaget til at dele det med Jer...

 

DET VAR FRA EN MAND?!?? (Jeg, ligesom mange andre, var overbevist om at angrebsretorikken og brugen af følelse argumenter var forbeholdt kvinder, men han tog sgu røven på mig.)

 

Følgende samtale er fra musikeren (og kendte støtte af Enhedslisten) Pato Siebenhaars facebook side

Den kære Pato havde linket til denne historie http://politiken.dk/politik/ECE1435015/ammitzboel-bakker-om-om-joachim-b-olsen-fattigdom-kan-vaere-selvforskyldt/ og i kommentatorfeltet skete det usandsynlige...

 

(Mig) 

LA vil hellere bruge satspengene til hjælp til prostituerede og narkomaner, i stedet for at bruge dele af dem til julekurve til familier med to børn, med rådighedsbeløb pr. måned på 12000. Det kan jeg sådan set ikke se problemet i.

 

(Fantastiske menneske som har bevist at mandekællinger eksisterer)

 Jeg gider ikke gå ned i detaljen i det økonomiske Catharina, men humlen er at det ikke er sandt det du skriver. Skulle der sidde et par stykker og få dt beløb i sidste ende, så fair nok, det har vi nok råd til. Der hvor du går over stregen e at skærealle over en kam. Hvis du er blevet voldtaget hele din barndom af din far eller er vokset op med en narkoman/psykisk syg mor, så er det efter din og LA' s mening folk egen skyld at de måske ikke har haft den nemmeste indgang til livet. Føj for helvede et menneskesyn. Jeg håber du sover godt om natten.

 

...Jeg kan så svare, at jeg som oftest sover fantastisk med en let savlende mundvig:-) 


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Ja, vi er ved at få fat lige der hvor det gør naller på de røde, og de derfor bliver desperate, perfide, personfikserede...og trækker menneskesynskortet for at dæmonisere modstanderne.

 

Beløbet på de 12.000 kroner er ikke opfundet af et parti, eller en ideologisk tænketank. Det er sådanne tal de røde hader, fordi det ikke kan undergraves med fordomme - kun med følelser.

 

Bare grav videre!


Skrevet af CatharinaJensen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg må indrømme, at jeg tabte hans kobling da han skrev at jeg mente (fantastisk hvordan han forresten kan gøre det. Hvis jeg bare per automatik vidste hvad folk mente, ville jeg tjene store penge på det! Men her kommer den alvidende socialist igen ind i billedet)  at det var folks egen skyld at de blev voldtaget af deres far, grundet at jeg ikke ville tildele familier julekurve.

 

Det er så nederdrigtigt et træk at proppe falske negative karakteristika på sin modstander når man ikke formår at argumenterer for sin sag.

Despicable behavior


Skrevet af Gismo 1368 dage siden - Direkte link

Fordi man har haft en dårlig opvæskt er man fattig og skal have en stor kurv med mad og drikke op til jul?

 

Ud over at vi skal have en fattigdomsgrænse skal vi også have en liste over hvad der gør en barndom god og hvad der gør den dårlig. Er der mest dårligt er det okay at være på støtten resten af livet!

 

Jeg har stadig begge mine forældre - De er stadig gift.

Jeg har 3 søskende (må trække ned, har gjort at der ikke har været så mange penge at lege med)

Jeg har kun kendt to af mine bedsteforældre, kun en tilbage - Må også trække ned

Jeg har kun kendt 3 af mine oldeforældre, ingen tilbage - Må også trække ned

Jeg har kun 2 kusiner og en fætter - Må trække ekstremt meget ned.

 

Gætter på at det er okay at jeg går på støtten. Hvem af jer vil arbejde ekstra for at jeg kan sidde og krydre røv?


Skrevet af Vera Madsen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke huske om jeg blev ammet som barn!

 


Skrevet af Peder Holdgaard Pedersen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Da satspuljen blev indført blev den automatiske opregulering af overførselsindkomster sat ned. Fra wikipedia:

 

Pengene til puljen tages fra den automatiske regulering af overførselsindkomsterne der derfor stiger 0,3 pct mindre end den gennemsnitlige lønudvikling på arbejdsmarkedet. Tidligere havde overførselsindkomsterne været reguleret, så de præcist fulgte lønudviklingen.


Skrevet af Christian Provstgaard 1368 dage siden - Direkte link
Jeg er 100% med på Søren Pinds kommentar på Facebook: "Han vil lære, på den hårde måde, at for mange i Danmark er formen, hvormed ting siges, meget vigtigere end indholdet. Og derfor vil han ikke få lov til at diskutere sit egentlige ærinde, samt fremover være kendt som "ham med brækket, der ikke undte de fattige deres retmæssige julehjælp"..."

Skrevet af Gismo 1368 dage siden - Direkte link

Desværre er det sådan.

Var der flere politiker som Joachim ville der ske noget. Der ville komme reformer.

af de +180 der sidder i folketinget (inc de to ministre) er der stort set ingen der tør sige hvad de mener. Jeg syntes det er fantastisk at Joachim ikke pakker det ind i silkepapir. Når først det sker, kommer der ingen ændringer. - Bare se på ændringerne i efterlønnen. Ingen ved om det bliver billigere eller dyrer!

 

Husk på, at hver gang der kommer en ændringer på den ene eller anden måde går det ud over de "fattige" - I følge Helle er det dem der holder samfundet kørende!

 

Hvordan skal man sige at der er for mange nassere, for mange der prioritere for dårligt. For mange igler uden at træde målgruppen og alle røde ultra femminister over tærerne?

 

At Joachim så er fra LA, mediernes ynglings hade objekt gør det ikke nemmere!


Skrevet af Martin Kofoed 1368 dage siden - Direkte link

NO WAY.

 

Jeg tror, vi er en pænt stor gruppe mennesker, som har savnet politikere med ÆGTE holdninger de sidste mange, mange år. Det er stærkt befriende at være vidne til, og jeg håber inderligt, at LA-politikerne ikke falder til den politisk korrekte pat. Øh, undskyld, "bryst".


Skrevet af Christian Provstgaard 1368 dage siden - Direkte link
No way?? - Søren Pinds kommentar er da ikke i modstrid med din... Tværtimod er det da samme ånd! +1 til dig herfra også i hvert fald!

Skrevet af Martin Kofoed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Enig, Lars Løkke burde have gjort det eneste fornuftige: nikket kællingen en bukskalle og bedt hende booke billetter til Uganda, hvor hun så kunne forsøge at få noget ud af de sociale myndigheder.

 

Bob Glitter behandlede på fænomenal vis dette emne i en blog, så der er egentlig ikke så meget til tilføje. 


Skrevet af heksen 1368 dage siden - Direkte link

bryder mig ikke om den racecistiske måde han skriver på,

men synes ellers det er et godt indlæg

for hvorom vi kan lide det eller ej så er der

desværre MANGE sandheder i det han skriver!


Skrevet af Peter Bjørn 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ovenstående er korrekt.


Skrevet af Peter Bjørn 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

citat fra tråden:

 

"Dernæst vil jeg godt udtrykke min fulde foragt for "mennesker" som Joachim B. Olsen. Jeg er sindssyg på papiret, men han er det i gerningen."

 

Sjovt? Næ. Der er het ihvertfald en der ikke mener at JBO er menneskelig fordi han har leveret en udtalelser som vedkommende er uenig i.

 

Iøvrigt er det ord, ikke gerninger.

 

Retfærdigvis skal det bemærkes at enkelte på forummet lader til at holde hovedet koldt og ikke er faret frådende i flint over JBO's udtalelse.


Skrevet af Peter Bjørn 1368 dage siden - Direkte link

andet citat fra side 2:

 

"Note: Hvis nogen en dag kører Joachim B. Olsen over, så vil jeg godt lige have det at vide. Fordi jeg vil sende to kort: et til hospitalet som jeg har pisset på, og et andet til den som ringede efter en ambulance hvor jeg gør opmærksom på fejltagelsen."

 

Ingen kommentar nødvendig. Der er en del mere i samme usaglige og agressive dur; nok er det forventeligt at Joachim's ord falder nogen for brystet, men sagligheden er manglende.

 

Selv med et slunkent budget her i Danmark (fx. at leve de sidste 3 uger i måneden ud på vand, gryn og hvad ens venner kan og vil undvære en, som nogle jeg kender har måtte gøre det fra tid til anden), så er rådighedsbeløb der kan tælles i 4 cifre stadig over 10 gange bedre end ca 1 milliard mennesker på kloden.

 

I den sammenhæng er JBO's udtalelse væsentlig mere spiselig.


Skrevet af Vera Madsen 1368 dage siden - Direkte link

Jamen hør! Disse citater viser der faktisk ER fattigdom i Danmark, måske mere omfattende end først antaget, omend af anden karakter.

 


Skrevet af Mikkel Sørensen 1368 dage siden - Direkte link

Ja, det viser tydeligt at der er en åndelig fattigdom som er til at tage og føle på......


Skrevet af Schwein 1368 dage siden - Direkte link

helenekr:"Tænker bare sådan rent politisk - hvad er det dog for mennesker vi har til at passe på os?"

Nogen der sagde barnepigesamfund?


Skrevet af Maroan 1368 dage siden - Direkte link

Jeg brækker mig - Nej hvor jeg brækker mig over jer sevlfede såkaldte liberaler der kun tænker med pengepungen... Har man penge så skal man den ondtelyndtemig i hvert fald have mere, selvom man har rigelig i forvejen, og man lukker gerne øjnene overfor hvad der egentlig foregår rundt omkring een. Ikke nok med det: Man gør gerne grin med dem der er uforskyldt i deres situationer...

Ja, der findes samfundsnasser, det benægter jeg ikke, men at sætte ALLE dem der er på overførselsindkomst i samme bås viser hvor lidt empati de fleste af jer har med resten af samfundet. Men ok, som jeg har læst mange steder her på forummet, mener de fleste af jer ikke at I skylder dette land noget som helst, ergo er de fattige her i landet (Ja de findes) ikke jeres problem...

Og iøvrigt ser det da ikke ud til at LAs indirekt undsigelse af JBOs bræk påvirker jer det mindst... Hvem er nu til grin?


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1368 dage siden - Direkte link

Det eneste jeg kan og vil sige om det er.

 

1. Jeg kender syge mennesker der er benægtet en værdig eksistens.

2. Jeg kender folk der påstår de er syge, og høster vildt fra staten.

 

Gruppe 2 er grunden til at gruppe 1 bliver benægtet en værdig eksistens, fordi dem der er reelt syge, har ikke overskudet til at kæmpe mod staten, og sætte sig ind i alle de åndsvage regler, dem der kan dette, er ikke for syge til at arbejde.


Skrevet af lrlarsendk 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så er jeg ind imellem fattig, eller også har jeg forinden brugt for mange penge.......


Skrevet af inga hansen 1368 dage siden - Direkte link

Men han har sgu da ret....det er kejserens nye klæder!!

Alle på K10, sidder og sutter fingrene lige lange, og søber over en selvforskyldt elende!!

Jeg har været "medlem" på K10 i ca 4-5 mdr. men når man skriver noget der ikke falder i ofrenses smag...tja, så bliver man smidt ud!! De er vilde med navlepilleri........Brækker mig i lårtykke stråler,,,,,,og hov, der var sgu gulerodsstykker i, men jeg har ikke spist gulerødder i 5 år!!!

Utroligt at nogen VIL holdes i et offer-mentalitet...det er sgu da for sølle.........og hvem skal betale??? Den (os) i det private!!!!!!!


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Det er vildt... Hvad er et dansk ord for "entitlement", som jo er, hvad disse mennesker er proppet med.

Har lige set en engelsk dokumentar ved navn "The Future State Of Welfare - With John Humphrys" som var ganske tankevækkende. Jeg kan se, at den kan findes på diverse torrent og usenet, hvis man er til den slags. Her er en anmeldelse i The Telegraph:
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/8853855/The-Future-State-of-Welfare-BBC-Two-review.html


Skrevet af inga hansen 1368 dage siden - Direkte link

Alle på K10, er nassere........måske ikke Alle men mange er, de giver gode råd om hvordan man bedst snyder systemet!!! og jeg kan ikke ha' det!!!


Skrevet af Gismo 1368 dage siden - Direkte link

Folk der har brug for hjælp taler ikke om det 

Moren der sidder hårdt i det. Ikke ryger, ikke spiser usundt, ikke bruger penge på ny telefon og fladskærm hører man ikke om.

 

Jeg mangler stadig at høre om en person / familie der er fattig hvor det ikke er selvforskyldt. Denne debat har indtil videre ikke frembragt en!


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1368 dage siden - Direkte link

Uforskyldte fattige er en meget sjælden størrelse i Danmark. Det nærmeste du kommer er de godtro ældre, der har ladet sig røve af staten gennem et halvt liv, og nu skal leve for ~4700/md.

 

Indtil den dag, hvor alle verdens mennesker har adgang til vand og brød - er det intet mindre end forrykt og dybt uetisk, at betale unge danskere ti-tusindevis af kroner, for absolut ingenting.

Enten arbejder du, eller også lever du for opsparede midler. Alternativt, så lever du på din families velvilje, eller gennem din forsinkring. Fejler alt andet, bør samfundets ansvar alene bestå af en briks på et socialt kollegie, fulgt af 2 madbilletter/dag.

Alternativet - at give folk en middelklasse-livsstil på deres medborgeres regning, det er både uetisk, samt samfundsnedbrydende - og har på 40 år placeret 1/3 af alle danske borgere i den arbejdsdygtige alder på offentlig forøgerelse. Et ufatteligt tab - for både dem - og deres arbejdende medborgere.

 

Er du endt på yderste overdrev, er du (næsten) aldrig uskyldig, og samfundets ansvar er at sørge for at du ikke dør af sult - ikke at sikre dig en konfortabel tilværlse som permanent klient. Ikke fordi at man ikke under ethvert menneske et fantastisk liv, men fordi at alternativet er et udhuldet, uproduktivt og fattigt samfund, der i sidste ende ikke kan tage vare på sine egne svage overhovedet.


Skrevet af BellaDonna 1368 dage siden - Direkte link

Du vil have en person hvor det ikke er selvforskyldt?

 

35år gammel, færdig-uddannet kok, påkørt på vej hjem fra job, ikke nok timer til sygedagpenge, smidt på kontanthjælp. Her 8år senere sidder jeg her stadig, bliver smidt fra den ene arbejdsprøvning efter den anden, bliver undersøgt konstant af specialister. Blev sendt på revalideringscenter for at undersøge mine muligheder, kommunen kunne ikke lide deres udtalelser, så jeg bliver sendt videre.

I min ressourceprofil står der at jeg har varigt nedsat arbejdsevne, og der er ingen fremtid for mig på arbejdsmarkedet!

 

Tror du jeg synes det er sjovt at leve for 7518kr/måneden? Jeg ville da hellere have min førelighed tilbage, og så selv tjene mine penge!!


Skrevet af BellaDonna 1368 dage siden - Direkte link

Du vil have en person hvor det ikke er selvforskyldt?

 

35år gammel, færdig-uddannet kok, påkørt på vej hjem fra job, ikke nok timer til sygedagpenge, smidt på kontanthjælp. Her 8år senere sidder jeg her stadig, bliver smidt fra den ene arbejdsprøvning efter den anden, bliver undersøgt konstant af specialister. Blev sendt på revalideringscenter for at undersøge mine muligheder, kommunen kunne ikke lide deres udtalelser, så jeg bliver sendt videre.

I min ressourceprofil står der at jeg har varigt nedsat arbejdsevne, og der er ingen fremtid for mig på arbejdsmarkedet!

 

Tror du jeg synes det er sjovt at leve for 7518kr/måneden? Jeg ville da hellere have min førelighed tilbage, og så selv tjene mine penge!!


Skrevet af Anders Wegge Keller 1368 dage siden - Direkte link

Hvorfor har du ikke forikret dig mod tab af erhvervsevne? 


Skrevet af inga hansen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg har været en "lure" på K10 i 4.5 mdr. og jeg er rystet!!!


Skrevet af Mike Thomassen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Men igler er jo smarte nok til ikke at slå værtsdyret ihjel.. Og de har praktiske, medicinske anvendelser.

 

Lidt unfair sammenligning. :)


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg tror heller ikke social-iglerne er ude på at slå værtsdyret ihjel. Men det må gerne lide lidt, mens blodet forlader kroppen, og udsigten til dødens kolde, men befriende hånd virker stadig mere attraktiv.

 

Om social-iglerne kunne nyttiggøres inden for medicinsk forskning...don't get me started ;)

 

Jeg synes sammenligningen holder 100 %.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

...når jeg får massage af en thai dame....

 

Det er ikke en dame.


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hehe - din trollestatus uagtet, så har du fat i noget. Det er de arbejdende danskere, der godvillige lader sig udnytte af dem, der har forstået, hvordan man positionerer sig i velfærdssamfundet. Det er dem der er dumme - ikke dig.


Skrevet af Erik Bruus 1368 dage siden - Direkte link

Problemet med hele systemet er er det er meget uretfærdigt. Jeg har arbejde, og bliver flået i skat. Jeg har derfor næsten igenting tilbage når alt er betalt, selvom jeg bor billigt i noget gammelt skodbyggeri.

 

En af mine venner fik et knæk i ryggen, og kunne ikke arbejde mere. Han havde arbejdet i 40 år, og betalt en masse i skat. Han røg først på sygedagpenge, hvor beløbet var til grin, derefter brugte han hele sin pensionsopsparing på at overleve, husleje etc. Bistand var der ikke noget af, for han ejede en lille lejlighed. Pensionen blev brugt i løbet af nogle år, alt imens han rendte rundt til forskellige undersøgelser. Da pengene slap op, tog han sit eget liv, da han ikke kunne se sig selv bo på gaden. Se det er velfærdsstaten fra sin bedste side når det gælder almindelige mennesker som har arbejdet, betalt skat, sparet op, og aldrig har lånt hos tåbelige finans-selvskaber til en milliard i rente.

 

Så jo der er fattige i danmark, det er bare ikke de permanente klienter. De mangler ikke noget. Har en god ven der arbejder for en kommune. Det er fuldstænding vanvittigt hvad de får af penge hver måned. Jeg tager lige et par stykker. Bistand, boligsikring, tandlæge, friplads vuggestue, varmehjælp, feriehjælp. Jo flere får også feriehjælp som er 5000.- per voksen flere gange om året. Så det er ikke så mærkeligt som han siger. Der mangler ikke noget. Fine telefoner, fladskærme, playstation, cykler, biler, tøj, mad. For nogle er det svært, men for de fleste mangler der ikke noget.


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link

Erik Bruus Jeg har hørt at alle på kontanthjælp, får en tur i en rumraket 3 gange om året. Samt at ledelsen i LA sniffer kokain, når de holder møder. Og at Elvis stadigvæk lever, han bor i Ishøj....

 

Skal vi ikke prøve at skrive lidt mere sandfærdige indlæg, her i denne debat.....

 

Så jeg kunne da godt tænke mig, at se lidt beviser på dine uhyrlige påstande. Om alt det de får betalt fra skattekassen. Så kan DU ikke lige finde, som du jo påstår der er mange af, der får både Kontanthjælp + Boligsikring + Tandlæge + Friplads vuggestue + Varmehjælp. Og så ikke mindst, det med Feriehjælp på 5.000 kr.

 

Kan DU så ikke lige finde bare 1 person, der får alt det du beskriver. Som så også får mindst 15.000 kr om året i feriehjælp, og husk lige at det jo er per voksen, som du selv skriver...

 

Jeg glæder mig allerede til at se hvem det dog er.. For det ER alt for meget, det vil jeg da godt give dig ret i.. Men frem med beviserne Erik Bruus....


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link

Jeg var længe overbevist om, at hende Mommse trollede. Hun lagde ud med at skrive, at "... [jeg] har heller ikke for meget selv. som førtidspensionist har jeg 5000 efter alle udgifter er betalt og for dem skal jeg have mad, tøj, mine 40 cigaretter." Det ligner trolling, men jeg er sgu kommet temmelig meget i tvivl. Jeg er bange for, at hun er for real.


Skrevet af Schwein 1368 dage siden - Direkte link
100% troll :D, tror ikke man behøver kigge andre steder end den tråd for at se det. Siger ikke at den slags mennesker ikke findes, men bare at de aldrig ville fremlægge deres holdninger på den måde...

Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Når jeg ikke er registreret på siden, kan jeg ikke klikke mig videre til brugeres profil og dermed deres indlæg i andre tråde derinde, men jeg stoler på, hvad du fortæller mig. Så er tvivlen væk igen. :-)


Skrevet af Jens Larsen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Haha flot. Det er vidst en sag for politiet nu.

Edit.

Nu har jeg læst lidt derinde. Jeg er chokeret over hvor ubehagelig en tone der er på deres forum. Det får jo de hardcore diskutioner herinde til at ligne hyggelige meningsudvekslinger hehe. Men hvis man er bruger på 180grader så fortjener man jo åbenbart at få tæsk og dø. Mærkelig mentalitet i et åbent forum der opfordre til politisk debat.


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

I det mindste er din gode moral intakt, og du fremfører dine synspunkter på lødig vis. 

 

/sarkasme


Skrevet af Jens Larsen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

@ Kush


Skrevet af Vera Madsen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg kan et stykke hen ad vejen give  JBO ret, selvom jeg mener han udtaler sig lidt for kategorisk, men samtiddig må jeg dog bemærke, at det måske var på tide mange danskere tænkte  sig lidt om inden beklagelserne over fattigdom overdrives for meget. I et land som Danmark, hvor alle kan få tag over hovedet og mad på bordet, skole uddannelse og rent vand,  hvor alle unge med evner dertil, kan få en højere uddannelse uden egenbetaling. Skal der lidt mere til end manglende mobiltelefon eller fadskærms TV for at kunne kaldes fattig.

Det sidste er sat på spidsen, men alligevel.


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvis man læser bare lidt af Juul´s indlæg, så må man da forvente, at der sommetider er nogen, der har lyst til at sige, hvad de synes om ham...

 

Så jeg forstår udemærket, den måde at Kush har skrevet på, men jeg ville nok selv, havde skrevet til ham på en anden måde. Men har lært med den knægt, at man kan ikke forvente noget seriøst fra hans side af... Så det er nytteløst at prøve at råde ham op...


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Hvis man læser bare lidt af Juul´s indlæg, så må man da forvente, at der sommetider er nogen, der har lyst til at sige, hvad de synes om ham...

 

Ja, og sådan kan man ofte genkende venstrefløjs-amøberne, som har svært ved at forholde sig til indholdet, men heller vil angribe formen - eller endnu bedre, manden med budskabet.

 

 Spørgsmålet er, om denne logik gælder alle. Er det f.eks. i orden, at jeg læser nogle af dine bedrevidende udgydelser, og så lader mine tanker om din person flyde ud gennem mine fingre, og ind på din - og andres - skærm? Vil du være helt tryg og glad, hvis alle dine kommentarer* afstedkommer diagnoser, fordømmelser og verbale overgreb på din person? Eller vil du rende hen til din psykiater, og tude i en time?

 

Det er vel bare hvad du må forvente, ik'? Lige som Juul.

 

 

* Jeg har ikke overset din ene klumme fra august. Men du gør det nu mest i kommentarer til andres klummer og links.


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link

Nu er det jo sådan set, Juul den startede med at, skrive nedsættende ting om mig. Og påstå at jeg havde kaldt ham for diverse ting. Og alle de gange jeg har bedt ham, om at bevise at jeg havde gjort dette, fik jeg enten ingen svar. Eller skrev han flere nedsættende ord om mig...

 

Så over for lige netop Juul, synes jeg at jeg har rimelige frie tøjler...

 

Og så er jeg vant til, herinde på siden, at mine indlæg i diverse debatter, afstedkommer diagnoser, fordømmelser og verbale overgreb på min person. Så om du også gør dette, tja.., so do it...


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Du lyder mere og mere som min yngste søn: Jamen, det var de andre som startede!!!

 

Jeg har i øvrigt set hvad du har kaldt Juul tidligere, så du sadler op på en moralsk hest der er gået sin vej for længe siden.


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link

ja ja ja Igen en der synes det er så synd, at jeg tiltaler Juul på den måde. At han så sviner, mig og andre til. det er da bare iorden, vi er jo bare samfundsnassere...

 


Skrevet af Lars Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Offer-retorik...suk


Skrevet af KurtOdense 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Okay sandra, så vil jeg da godt give dig ret i dit svar til dette.... Han er blank..

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

5
3
20
17
5
12
4
3
21
28
6
8
20
15
22
38
25
4
10
26

- Annonce -


- Annonce -