Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

+1 Skrevet af Niels Ohlsen 159 dage siden - Direkte link

Glimrende, Filip.


+2 Skrevet af Filip Steffensen 159 dage siden - Direkte link

Mange tak!


+2 Skrevet af Harry Taae Lindberg 158 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke ekspert men mener at Bill Clinton satte 15% afgift på vare fra usa til Mexico. 

Det betød for bil industrien at det blev svært at sælge deres biler så løsningen var at flytte fabrikkerne til Mexico og oven i hatten producere bilerne med laver løn. 

Disse mex biler kunne så sælges i usa uden 15% skat. Bosserne tjener mere, politikerne skaber mere lighed, eneste som blev røvrendt var amerikanske arbejder. 

Kina har politisk valgt at holde deres valuta kunstig lav, blev den frigivet ville ting unægtelig blive dyre at producere der.

Så jo man kan godt stjæle en arbejdsplads, politisk er én måde. Vi ser det herhjemme når eu tager vores penge for så at give dem til lego hvis de lover at flytte til et østland og skabe lighed.

Ved firma skat "politisk" og høje lønninger.

Når et firma i Danmark ansætter en person skal lønnen være så høj at den kan dække lønnen til personen og lønnen til de x antal offentlige ansatte som politisk er blevet besluttet der skal være.

De knapper kan Trump skrue på 

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Filip Steffensen 158 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke enig i, at det er entydigt negativt, at den kinesiske valuta er så lav. Det kommer faktisk amerikanerne til gode, at kineserne ikke har revalueret deres valuta. En stor del af de amerikanske firmaer importerer produkter fra ex. Kina, så de kan eksportere til andre lande. Det er en fordel for disse firmaer, at den kinesiske valuta er så lav. Derudover har amerikanske forbrugere en stor fordel, da import af kinesiske varer er så lav, hvilket betyder, at prisen på produkterne bliver lavere. 

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

14
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9
11
7
7
13
10

- Annonce -

- Annonce -