Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+5 Skrevet af Hr Genial 8 dage siden - Direkte link

   Fint, fint.

   Jeg er en højreorienteret, rygende, overvægtig, kriminel og TV-kikkende drukkenbolt med hang til misundelse, hidsighed og egoisme.

   Jeg tror da, at jeg kan leve fedt af et sådan udvidet tiltag fra kommunen og Trygfonden. 

   Kom nu igang.


+1 Skrevet af Torben Nielsen 8 dage siden - Direkte link
Jeg er en højreorienteret, rygende, overvægtig, kriminel og TV-kikkende drukkenbolt med hang til misundelse, hidsighed og egoisme. ---- Er det ikke bare selve definitionen på en typisk 180grader-læser. :)

+5 Skrevet af Niclas G-Man 8 dage siden - Direkte link

 Kontante beløb skal ikke gives til alle, men kunne komme på tale til udsatte rygere. Det kunne være gravide, personer med kol eller patienter, som er i behandling for en kræftsygdom, siger Niels Them Kjær.

 

Hvis de nævnte ting ikke er nok motivation til at stoppe rygning hvordan kan 1200kr så være det?

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Torben Nielsen 8 dage siden - Direkte link
Ja, det er festligt - jeg var storryger for 20 år siden, men stoppede. Nu overvejer jeg at begynde igen, jeg vil da også gerne have 1200 kr. foræret. Det svarer til, at man forærer en bekvemmelighedsflygtning titusinder af kr. for at tage hjem. Når pengene er brugt står han her igen, og forlanger penge, det er jo bevist. Det værste er, at hele familien og klanerne i hjemlandet lærer det, og starter ud på pengeekspeditionen. Endnu et Idiotisk forslag fra venstrefløjserne. Bunden er åbenbart ikke nået endnu.

+1 Skrevet af Cody Nielsen 8 dage siden - Direkte link
Åndssvage forslag af denne kaliber plejer at komme fra alternativet, men ok, venstrefløjen har også disket op med lignende tåbeligheder....

+3 Skrevet af Flemming Kattrup 8 dage siden - Direkte link

Nu er en Charlotta Pisinger utroværdig så det basker.

 

I 2008 havde hun sammen med en overlæge Døssing en stor artikel i Politiken, hvor de tordnede mod passiv rygning: "Passiv rygning er dødsens farligt".

 

Jo, for iflg.dem - baseret på et "udbrud" fra EU - døde der årligt i EU 79 000 mennesker af passiv rygning.

Heraf var de 19 000 uskyldige ikke-rygere.

 

Ergo måtte de resterende 60 000 jo så være rygere, der i så fald døde på grund af passiv rygning!

 

Opslaget fra EU blev trukket tilbage ca. 14 dage efter, da nogen måtte ha' gjort katastrofeforetagendet EU opmærksom på idiotien.

 

Men ingen læsere af Politiken fik efterfølgende et dementi.

 

Sådan arbejdede antirøg-mafiaen for at 'oplyse' borgerne og lovgiverne om nødvendigheden af 'stærke tiltag'.

 

Man har de efterfølgende ni år ikke videnskabeligt kunnet dokumentere bare ét eneste dødsfald grundet denne røgform og det på trods af, at en Kamel Qureshi fra SF i 2006 rystede folketingsmedlemmerne med postulatet, at der årligt i bare DK døde 5 - 10 tjenere af passiv røg.


+4 Skrevet af Cody Nielsen 8 dage siden - Direkte link
Rygning er den eneste kategori i verden hvor løgn i alle afskygninger accepteres uden dokumentation...Lægevidenskaben var lykkelige over at halvdelen af alle diagnoser nu kunne relateres til rygning hvilket har sparet dem for en masse undersøgelser og forklaringsproblemer lige siden...Selv nedgroede negle og hæmorroider er rygerelateret nu.........

Skrevet af Hans Nielsen2 4 dage siden - Direkte link

Statistisk, kan det ikke påvises at en ryger af op til 6 cigaretter pr dag, har nogen overdødelighed.

(Du behøver ikke spørge tobaksindustrien, spørg livsforsikringsbranchen).

 

En hårdt belastet passiv ryger, modtager, hvad der svarer til 1/4 cigaret om ugen.

 

Kræftens Bekræftelse har let spil og kronede dage; når "19.000 døde af passiv rygning i EU pr. år", står uimodsagt.


+1 Skrevet af Klaus K 6 dage siden - Direkte link

Der findes intet politisk initiativ mod tobaksrygning, som ikke er et led i medicinalindustriens marketingkampagne for at tvinge så mange rygere som muligt over på medicinalbranchens produkter.

Det er kendt, at pludseligt rygestop kan føre til alvorlige sygdomme, fx. diabetes-2 og lavt stofskifte. Dette er sygdomme, som ifølge lægelige retningslinier kræver livslangt medicinforbrug, så der er ikke noget at sige til, at medicinalindustrien konstant bruger Trygfonden, Kræftens Bekæmpelse og deres andre frontgrupper til at lokke, presse eller bestikke rygere til at forsøge rygestop.

Hensigten er simpelthen at gøre dem syge. For herved får man flere livslange kunder i medicinalbutikken. På skatteborgernes regning. 

Rygestop kan give lavt stofskifte

Medicinalindustriens samarbejde med det offentlige og sundhedsmyndighederne er den største trussel mod folkesundheden - ikke tobaksrygning.


Skrevet af Flemming Kattrup 6 dage siden - Direkte link

Klaus K. - Hvad med, om du kiggede på 'samarbejdet' mellem lægerne og medicinalindustrien i forhold til formand Andreas Ringkjøbings 'NEJ-opfordring' til sine medlemmer mht. at tillade receptudskrivning på medicinsk cannabis?

 

Den lugter da ligeledes råddent, ik'?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

19
12
9
6
9
10
2
12
10
9
17
7
8
8
17
10
13
11
13

- Annonce -


Afstemning
Hvilket af disse DF-synspunkter har du mest sympati for?

- Annonce -