Kontakt 180Grader.dk
40

Skrevet af Iceman 1371 dage siden - Direkte link

Den forkortede dagpenge-periode må ikke stå alene hvis vi virkelig skal gøre noget for beskæftigelsen. 

 

En generel sænkning af kontanthjælpen og mindstelønnen bliver nødt til at følge med.

 

Det burde kunne gøres på en købekrafts neutral måde eftersom de 3 ting sammenlagt mindsker behovet for aktiveringsindsats, og dermed bidrager på flere måder til statskassen..


Skrevet af Vimfuego 1371 dage siden - Direkte link

Jeg troede det var åbenlyst hvad problemet er her i landet. Et enormt og udueligt statsapparat, største delen af befolkningen på overførselsindkomster, en udlændige politik der målbevidst importerer bistandsklienter.

 

Til at betale gildet har vi en lille presset privat sektor, der forventes at bære denne enorme byrde uden at få andet end lussinger som tak for indsatsen.

 

Lønnen er i virkeligheden ikke så slem i DK. Efter skat og afgifter - og målt i forhold til købekraft - er vores løn ikke høj i forhold til andre lande.

 

Det er skatter og afgifter som er synderen. Men for at kunne sænke skatter og afgifter må man jo skære i det enorme statsapparat, hvilket ingen politikere ud over LA har mod på.


Skrevet af Byggemand Bob 1371 dage siden - Direkte link

De to ting hænger jo sammen: Høje afgifter fordrer høj løn... det er netop det der er hele problemet... og da regeringen ikke vil sætte skatter og afgifter ned (tvært imod) bliver løntrykket højere og højere.

I Tyskland er gennemsnitslønnen ca 30% lavere end i DK... men KØBEKRAFTEN er 20% højere for den enkelte på trods af dette!!

- Annonce -


Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link

Jamen, det er da logik for burhøns, men hvor skal jeg som lærer gå hen når regeringen skruer kunstigt (afgifter) gør mit vand, el, varme dyrere, mine madvarer dyrere etc.? Det eneste jeg som lønmodtager kan gøre er at kræve højere løn, hvis jeg får det, så hæves skatterne og skruen kan fortsætte.

 

Det er fuldstændig forudsigeligt og en naturlig konsekvens af politikernes valg.


Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du fatter da bare niks og nul, hvorfor tror du lønnen stiger i det private også? Hvad gør lønmodtageren når skatter/afgifter forhøjes, ja de kræver mere i løn. Naturligvis.


Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg kan undre mig over hvordan man kan ansætte direktørere der får mere i løn end statsministeren, som vel kan kaldes det offentliges øverste chef.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

13
7
4
7
20
10
20
17
5
12
4
3
21
28
6
8
20
15
22
38

- Annonce -


- Annonce -