Kontakt 180Grader.dk
43

Skrevet af Julius Nissen 1368 dage siden - Direkte link

Du skulle hellere koncentrere dig om den magt politikerne har overgivet EU- uden folkeafstemninger... Det er nemlig langt værre. Men den sag er måske ikke ligeså vigtig for dig? Eller der er du måske enig med politikerne?


Skrevet af Nielsr 1368 dage siden - Direkte link

Du har ikke svaret i Politiken så jeg går udfra at du heller ikke svarer her.

 

Fint nok hvis Venstre er imod det nuværende forslag, men kunne I så ikke
samtidig arbejde for at ændre terrorlovgivningen, så den giver de
frihedsrettigheder tilbage, som I fratog danskerne gradvist i løbet af jeres 10
år i regering?

 

Det er ikke mig der stiller ? i Politiken men det er påfaldende at du ikke har svaret.

 

 Og hvad med lømmelpakken. Hvor var du henne der ??


Skrevet af Kasper Elbjørn 1368 dage siden - Direkte link

Niels, jeg er på arbejdet i dagstimerne, jeg skriver som regel om aftenen eller om morgenen, og har ikke haft tid til at svare. Undskyld.

 

Jeg arbejdede i CEPOS dengang Lene Espersen indførte terrorpakken, og dengang som i dag mener jeg, den skulle have været forsynet med solnedgangsklausuler, ligesom i USA og andre steder.

 

Terror har det med at fosvinde over tid, det skete med Brigate Rosse i Italien, Rote Armee Fraktion i Vesttyskland m.fl., og det vil også ske med den islamistiske terror, som jeg dog dengang mente var reel. Derfor var jeg heller ikke imod, at vi sikrede os mod terror, men blot at lovgivningen skulle forsvinde igen, når truslen fordrev.

 

I det hele taget er jeg stor tilhænger af solnedgangsklausuler, da det tvinger de folkevalgte til at tage aktiv stilling til lovgivning efter en årrække.

- Annonce -


Skrevet af Nielsr 1368 dage siden - Direkte link

Tak for svaret.

 

Hvor har Venstre så været henne med jeres omsorg for grundloven til at rette op på de fejltagelser der blev lavet i kølvendet på 11/9.

 

Hvor var du og resten af de venstrefolk der nu er så bekymrede for grundloven da lømmelpakken blev vedtaget.

I var ikke til at få øje på.

Du skriver i Politiken som begrundelse for at der skal samles underskrifter at "sjældent har et lovforslag  været så tæt på at bryde grundloven ".

 

Hvis Venstre havde haft en konsekvent linje hvor I ,da I havde regeringsansvaret konsekvent ,havde taget mere hensyn til grundloven end til kortsigtede politiske overvejelser havde det måske været muligt at tage det lidt seriøst at du og andre vil have denne lov til folkeafstemning.


Skrevet af ckh 1368 dage siden - Direkte link

Venstre har jo faktisk akcepteret at SKAT kan gå ind i folks privalboliger og snage i deres privatliv uden retskendelse. Dette stempler partiet Venstre som et medløberparti, der opfører sig ligesom flere borgerlige partier i Italien og Tyskland gjorde i 1920/30'erne og derved sikrede de efterfølgende autoritære regimer magten. Det viser os andre med al tydelighed, at selv helt op i partitoppen i Venstre har man ikke megen forståelse for hvad demokrati er.


Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link

Synes vi skal have meget mere af det. Og mange flere afgifter. Bare gi fri process til socialdemokraterne, lad dem save den gren over de sidder på. Der findes så vidt jeg ved ikke et eneste vellykket eksempel på socialisme, så når socialisterne har kvalt den økonomiske aktivitet så dør de selv. Og når den tid kommer, så må de liberale kræfter rejse sig, og bygge et mere vedvarende samfund. Indtal da. Snylt, snyd, og blød systemet. Iværtfald en anden mulighed mod frihed


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1368 dage siden - Direkte link

Ja, det er en måde at gøre det på, men jeg tror ikke på at nogen her i landet, har lyst til at gennemgå de 2-3 årtier med fattigdom det vil kræve, altså en fattigdom der vil være på niveau med de fattige afrikanske lande.


Skrevet af ianarki 1368 dage siden - Direkte link

Well crashet kommer uanset hvad, for du kan se at socialisterne altid har fået deres vilje efterhånden som tiden er gået


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1368 dage siden - Direkte link

Det kan der være noget om.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

5
3
20
17
5
12
4
3
21
28
6
8
20
15
22
38
25
4
10
26

- Annonce -


Om Kasper Elbjørn
Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet 2002

Medstifter af CEPOS

Redaktør og medforfatter til antologien ”20 begivenheder der skabte...

Se Kasper Elbjørns profil
eller
Følg Kasper Elbjørn
- Annonce -