Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

6

+5 Skrevet af Gitte Nielsen 189 dage siden - Direkte link

David Trals er bare dum at høre på.

 

Det eneste han har ret i er: potentialet er enormt - han glemmer bare at de er ikke kommet til Danmark for at arbejde, ikke engang 2. og 3. generationsinvandrerer gider arbejde.

 

De er og vil altid blive en stor byrde for det Danske velfærdssamfund og det går ud over vores egne ældre, handicappede og undervisningen i skolen.

 

Samtidig bruger de alle resourcerne indenfor : politiet, retssystemet, fængslerne, hospitalsvæsenet og sagsbehandlerne.

 

Og deres kriminalitet og vold efterlader en masse ofre som får deres liv ødelagt. 


+4 Skrevet af Morten Smith 189 dage siden - Direkte link

Det er rystende men det er sandt. Lige nu er du - Gitte Nielsen - den eneste forsvarer for sandheden - måske i Danmark.


+4 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 189 dage siden - Direkte link

I samme Jyllands Post som David Trads har skrevet sin klumme, er der en artikel om at vi endelig efter tyve års politisk udenomsnak har fået indvandringsomkostningerne på bordet. Med andre ord løgnene er endelig viftet bort, endskønt 33 milliarder er fra før det store indvandringsår 2015. Samtidig er der ikke taget hensyn til følgeudgifterne, så de nuværende omkostninger er vist snarere i nærheden af 60 milliarder. - Davis Trads fortsætter sin vanlige radikale snak, som netop er dels tilsløringer af sandheden og ofte direkte skolepigeagtige påstande. Utroligt at en mand i hans alder endnu ikke er kommet ud over pubertetsalderen.Han er åbenbart fast forankret i Danmarks hykler parti, det radikale venstre.

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 189 dage siden - Direkte link

Det er ufatteligt at noget medie aflønner en ondskabsfuld tosse som David Trads. Det han gjorde mod Henrik Gade Jensen var utilgiveligt. David Trads udførte et overlagt hadefuldt ondskabsfuldt karaktermord. David Trads burde have trukket sig tilbage til ensomhed i skam. Men David Trads har ingen anstændighed, ingen intelligens, ingen moral og ingen berettigelse i samfundet med sin gift.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

14
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9
11
7
7
13
10

- Annonce -

- Annonce -