Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

56

Skrevet af _slettet_bruger_8074 1578 dage siden - Direkte link

En god og "to the point" opsamling på den sidste tids begivenheder Henrik. Kan kun være enig.

 

Men det mest afgørende spørgsmål er, hvornår regeringen møder virkeligheden og indser, at landets politik skal 180 grader den anden vej?

 

Det er der ingen der ved. Når Helle T. for nyligt udtaler, at hun mener at regeringen er kommet godt fra start, så må man nødvendigvis sætte spørgsmålstegn ved kvindens realitetssans. Tager man bestik af debatten i forskellige medier, uanset disses politiske ståsted, så synes tendensen at være klar, nemlig at flere og flere danskere tilslutter sig det liberale synspunkt (læs: tager aktivt afstand fra dansk socialisme anno 2011). Sjældent i dansk historie er en regering kommet så dårligt fra start og sjældent har en ny dansk regering oplevet så hastigt faldende opbakning i den brede befolkning, som vi oplever det i disse dage.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1578 dage siden - Direkte link

Jeg tror ikke Ødsel Cekic opfatter det som et møde med virkeligheden. Hun mener fortsat at Carina er fattig og bør have flere af skatteydernes penge. Men det er ikke længere politisk oppertunt at sige det højt.

 

Hun havde i virkeligheden slet ikke fejlvurderet Carina. Hun havde totalt fejlvurderet de arbejdende danskere, samt en god del ikke arbejdende med moralsk rygrad. Hun troede at befolkningen, ligesom hende selv ville mene at det var synd for Carina. Det mente befolkningen ikke.

 

Strategien herfra vil sandsynligvis være at bekæmpe den "forråelse" og mangel på "empati", som er i befolkningen. For det er helt tydeligt at folk er blevet mere kyniske, når de ikke, som Ødsel Cekic, mener at 16.000 kr. om måneden for at ligge og fede den på sofaen er for lidt.

 

Vi skal ikke fikse det problem, der hedder at alt for mange dovne borgere får alt for alt for høje overførselsindkomster. Nej nej, vi skal fikse det "problem" at befolkningen har den forkerte anskuelse. Vi fjerner fattigdom (som jo er relativ), ved at elliminere de rige. Det er en god løsning.

 

Jeg synes at Ødsel Cekic skal skride hjem til det uland hun kommer fra. Hendes menneskesyn passer sandsynligvis bedre ind der.


Skrevet af Michael Kastberg 1578 dage siden - Direkte link

Jeg er enig, men jeg tror slet ikke Cekic evner at forholde sig til tallene. Hendes virke i debatterne indikerer det i hvert fald. Hun virker ikke til at være klar over, hvor mange penge en familie generelt har til rådighed.

 

Jeg tror kun hun forholder sig til, at Carina er på kontanthjælp, og giver udtryk for nogle ting hun - efter eget udsagn - ikke kan købe. Dybere reflektion over om det skyldes manglende indkomst eller uansvarlig adfærd tror jeg ganske enkelt ikke er en del af hendes mindset.

 

Cekick kigger kun på resultatet - Carina kan ikke købe sko til sin søn - og ænser ikke processen (Carina køber noget andet for pengene).

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1578 dage siden - Direkte link

Præcis!


Skrevet af _slettet_bruger_118 1578 dage siden - Direkte link

Grotesk... Noget a la teenager opførsel. Så nej dem skal vi ikke have til at medbestemme landets styre endnu mere.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

10
8
6
12
12
16
14
9
12
7
15
15
15
10
13
5
11
9
8
8

- Annonce -

- Annonce -