Kontakt 180Grader.dk
10

Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Sikke noget pladder, der er ingen tegn på nogen form for en omvendt bobble, det ville kræve, at boligmarkedet var langt under prisen for nybyggeri - det er de slet ikke i nærheden af. Der er ingen tegn på, at der skulle være nævneværdige prisstigninger på vej, alle væsentlige nøgletal tyder på det modsatte. Når renten engang i efteråret begynder at stige får boligmarkedet en ordentlig tur nedad. 


Skrevet af AndyA 1370 dage siden - Direkte link

Ønsketænkning...naturligvis skal manden forsøge at tale priserne i ro - da faldende boligpriser potentielt kan være meget farligt for dansk (national)økonomi. Men det ændre ikke ved, at boligpriserne alt andet lige stadig er for høje i DK.


Skrevet af BoNordahlPedersen 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Smaaborgerlig har måske en smule ret:

Sammenligner man en almennyttig lejlighed med en ejerlejlighed er den månedlige husleje så småt ved at være ens - det vil sige, at det er ligemeget om man lejer sin lejlighed af kreditforeningen eller af boligselskabet.

 

Det er lige illikvide boliger - for det er ikke sikkert man kommer ind i en god almen bolig igen ligesom det kan være svært at sælge på det rigtige tidspunkt og man skal have et væsentligt større indskud med i en ejer bolig

 

- Annonce -


Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link

Lejemarkedet er også i ubalance, grundet overregulering. De billige lejligheder du taler om har en ventetid på 10-20-30 år, de er ikke et reelt alternativ for særligt mange. Udbuddet af betalelige lejligheder er under pres af, at private udlejere er tvunget til at udleje med tab. Andelsmarkedet sejler på samme måde - de gode foreninger er umulige at komme ind i og de dårlige er dyrere end ejermarkedet, eller på kanten af konkurs.

 

Hele boligmarkedet er i voldsomme problemer og kræver en reform hurtigst muligt ellers udvikler det sig katastrofalt.


Skrevet af Skovgaard 1370 dage siden - Direkte link

"Politikkerne er heller ikke behjælpelige, intet tyder på faldende boligskatter"

 

Vil øgede skatter ikke presse priserne ned?


Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link

Præcis. Et kig ud i fremtiden peger udelukkende i en retning. Rente, skatter, energipriser mv vil lægge et massivt pres på boligpriserne, der lige nu er holdt kunstigt oppe af en uansvarligt lav rente. 


Skrevet af Skovgaard 1370 dage siden - Direkte link

Undskyld jeg misfortod. Jeg havde af en eller anden grund opfattet at han mente at priserne ville falde, ny bad.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

6
3
3
19
10
20
17
5
12
4
3
21
28
6
8
20
15
22
38
25

- Annonce -


Om Lounen
Liberalist - tror på markedet som den altoverskyggende mekanisme, der driver økonomien.   Uddannet økonom - Har fuld tiltro til den...

Se Lounens profil
eller
Følg Lounen
- Annonce -