Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

65

Skrevet af RonPaulist 1610 dage siden - Direkte link

Du bør se denne video om Nigel Narrehat's UKIP.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JjQ5I0MYBrY&feature=player_embedded

 

LYT til de spørgsmål der stilles til Nigel. Hvorfor mon ikke han svarer på spørgsmålene. De er endda sendt til partiet. UKIP = ren propaganda om den enlige kriger. Han minder lidt om Kim Il-Sung. Charmerende og fuld af ideologisk propaganda.

 

Forslag: Send videoen til UKIP og bed om svar på spørgsmålene. De står jo bag folket, ikke sandt?

 

Du kan også sende den til Morten Messerschmidt. Så må vi se om han nu også er så anti-eu, som det siges. ;)


Skrevet af Soren Hojbjerg 1610 dage siden - Direkte link

Hvad er det lige du har imod Nigel Farage? Han er da en svært fornuftig mand at lytte til.


Skrevet af jesper 1610 dage siden - Direkte link

Sikke en elendig video du linker til. Den er fuld af tvivlsomme tangenter og "guilt by association". Forfatteren er også tydeligvis sygeligt optaget af zionisme og internationale (jødisk dominerede) bankkartellers konspirationsforsøg på at bestemme over politikken i Storbrittanien. Spild ikke tiden på at se den.

 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 8942 1610 dage siden - Direkte link

Jeg stoppede omgående da jeg opdagede at den også omhandlede "jødespørgsmålet" og "bilderberg". Det vil sige efter ca. 10 sekunder.


Skrevet af _slettet_bruger_177 1610 dage siden - Direkte link

Check. :-)


Skrevet af slettet bruger 3292 1610 dage siden - Direkte link

Enig. Den er totalt usammenhængende og bizar.


Skrevet af Kim Freyberg 1610 dage siden - Direkte link

Thumbs up til Farage!


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1610 dage siden - Direkte link

...fra 03:39:

The UPIK Independance Party Creed

 

"We believe in the minimum nescessary government which defends individual freedom, supports those in real need, takes as little of our money as needed and doesen't interfere in our lives"

 

Speaker: "Basically that sounds pretty libertarian. Is that a short description of what you are?"

 

Farage: "Completely and utterly. In fact, when I finish this interview, I'll go away and I'll drink a toast to that".

Ok - jeg er ikke meget for politikere, men Farage er dog noget helt specielt! En knivskarp kommunikator, men et smukt budskab.


Skrevet af Frihedskæmperne 1610 dage siden - Direkte link

+1 bed mærke i de præcis samme sætninger, Niklas.

 

Jeg var ikke klar over at de definerede sig som Libertarian - men er virkelig opmuntret af det :D

 

Mvh,
Asbjørn 


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1610 dage siden - Direkte link

Libertarian er måske ikke helt det rigtige ord - med mindre man også kan skrive under på, at Maggie Thatcher var det:

UKIP is a patriotic party that believes in putting Britain first. To shore up the collapsing Euro, the EU is now seeking to pull away the props of our national economy - control of taxation and spending. Only UKIP will give the power to the British people to regain self-government.

http://www.ukip.org/content/ukip-policies/2553-what-we-stand-for

 Jeg ville kalde dem konservative...


Skrevet af Flemming Rasmussen 1610 dage siden - Direkte link

Er det helt umuligt at være både patriot og liberal ?


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1610 dage siden - Direkte link

Nej da, forhåbentlig ikke! Og det skal da heller ikke udvikle sig til en ren strid om ord - hvis liberale (eller 'libertarianere') også kan gå ind for UKIP's forsvars- og udlændingepolitik, I have no quarrels...


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1610 dage siden - Direkte link

Libertarian = angelsaksisk betegnelse for det, vi i Danmark kalder liberale, liberale er deres betegnelse for social-liberale eller ligefrem noget, der minder om socialdemokrater.

"We believe in the minimum nescessary government which defends individual freedom, supports those in real need, takes as little of our money as needed and doesen't interfere in our lives"

Det er nærmest definitionen på en klassisk liberal stat.

 

Og jeg er også for UKIP's udlændingepolitik (midlertidigt stop for indvandring, permanent stop for masseindvandring, restriktiv green card og lukkede kasser, grænsekontrol).

 

Mht. forsvarspolitik er der en afgørende forskel på Danmark og UK, idet det er helt urealistisk at tro, at Danmark vil kunne have samme militære styrke som UK (som bl.a. har et atomforsvar).

 

Jeg er for, at Danmark skal have et fornuftigt forsvar, men imod, at vi kaster os ud i konflikter, som ikke klart tjener danske interesser eller har uklare missionsmål. Omvendt foretrækker jeg, at vi i udenrigspolitisk lægger os tættere på USA og UK end f.eks. de tåbelige franskmænd.

 

Jeg tror (uden at vide det), at den største forskel på din konservatisme og min liberalisme er, at jeg går ind for at privatisere mange af de institutioner, som konservative traditionelt kalder kulturbærende (f.eks. folkeskole, videregående uddannelse, kulturstøtte, det kongelige teater). 


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1610 dage siden - Direkte link

Jeg tror ikke, at der er så stor forskel i det hele taget - folkekirken, måske? (som du behændigt undgik at nævne). Med "konservativ" refererer jeg aldrig til Det konservative Folkeparti, men - i min levetid - til Reagan/Thatcher, i Danmark primært til Søren Krarup.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1610 dage siden - Direkte link

Tjah, på et teoretisk plan går jeg ind for afskillelse af kirke og stat og for afskaffelse af monarkiet, men i praksis er jeg ikke den store modstander af nogle af disse institutioner (, selv om jeg er ateist). 

 

Det skyldes først og fremmest den store folkelige tilslutning, og i folkekirkens tilfælde også den udstrakte grad af selvfinansiering fra medlemmerne. 

 

Omvendt er det klart, at hvis antallet af medlemmer i folkekirken falder drastisk, eller hvis f.eks. en tronarving ikke vil tilslutte sig folkekirken, står vi med et problem, og så vil jeg insistere på en adskillelse af kirke og stat. Det er ligeså klart, at hvis vi nogensinde får en regent, som opfører sig komplet ufornuftigt umuligt, eller den folkelige støtte til kongehuset svækkes, vil jeg ligeledes insistere på en afskaffelse af monarkiet.

 

Folkekirken er jo som institution meget tolerant og stiller ikke væsentlige, hvis nogen, hindringer for den personlige frihed.

 

Mht. homovielser, som jo har været et hot topic på det seneste, så mener jeg faktisk, at ægteskab i juridisk forstand er noget, som burde varetages af en offentlig myndighed, f.eks. rådhus.

 

Jeg finder det ret bizart, at folketinget vil definere tro og påvirke religiøse ceremonier for et trossamfund, selv om dette trossamfund er folkekirken. Folkekirken har jo sin egen ledelse, og det er faktisk - efter min mening - meget uliberalt, at folketinget blander sig.

 

Trossamfund må selv afgøre (inden for vide rammer), hvilke religiøse ceremonier de vil tilbyde for deres medlemmer, og hvordan disse ceremonier udformes. Ingen af disse ceremonier bør dog have nogen som helst juridisk betydning, heller ikke "religiøse vielser".


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1610 dage siden - Direkte link

Monarkiet kunne jeg også have nævnt.

Mht. vielse, så er det jo ikke et sakramente i en evangelisk-lutheransk kirke som folkekirken og kan derfor principielt fint opgives. Nu er der så en lang tradition i Danmark for at blive gift i kirken, og jeg kan godt sympatisere med dem, som mener, det er en skam, at det skulle være nødvendigt at opgive pga. en ignorant radikal kirkeminister, der vil 'ligestille' æbler og pærer. Jeg mener omvendt, at alternativet - dét, vi har fået - er værre. (NB: "Folkekirken har jo sin egen ledelse", det er decideret forkert, hvad angår trosanliggender. I den evangelisk-lutheranske kirke har vi almindeligt præstedømme, og min opfattelse tæller derfor, med andre ord, hverken for mere eller mindre end f.eks. Århus-bisp Kjeld Holms!)

Det minder lidt om afstemningen om tronfølgeloven - om prinser og prinsesser skal 'ligestilles' i arvefølgen (hverken prinser eller prinsesser er jo, som udgangspunkt, 'ligestillet' med den øvrige del af befolkningen). Selv undlod jeg at stemme på grund af principiel modstand mod forslaget, men kunne alligevel glæde mig over udfaldet: Nu kan dette absurde spørgsmål da ikke blive brugt af venstrefløjen til at få den vidtgående grundlovsændring igennem, de drømmer om! 

På samme måde kan jeg også, nødtvungent, gå ind for, at et juridisk gældende ægteskab indgås på rådhuset...


Skrevet af slettet bruger 5219 1610 dage siden - Direkte link
Så veltalt og så sandt!

Skrevet af Louis B. Knockel 1610 dage siden - Direkte link

Han er veltalende, han har humor, han skærer ind til benet. Et lyspunkt i tidens mørke.


Skrevet af Svend 1610 dage siden - Direkte link

Vi har i den grad brug for en pendant til Nigel Farage og UKIP i Danmark. Sundt tænkende mennesker der vil give os vor frihed tilbage.


Skrevet af Flemming Rasmussen 1610 dage siden - Direkte link

Hvis der overhovedet er noget håb... noget politisk, økonomisk, kulturelt, socialt og fornuftsbåret håb for det bureaukrat- og politikerlemlæstede Europa, så samles og udtrykkes det, hævet over enhver tvivl, gennem denne sympatiske brite, Nigel Farage.

 

Hele hans fremtoning og personlighed vækker et håb hos mig, trods min mangeårige og tiltagende afsky for politikere generelt. Disse sjældne egenskaber hos et menneske, der tilbyder sig som politiker, er i virkeligheden selve sjælen i et rationelt demokrati. Hvis ikke sådanne skikkelser pryder demokratiet og bringer håb til modløse vælgere i store tal, så synker demokratisk samfundsledelse ned i apati hos vælgerne og i endeløs arrogance og inflation i egoet hos deres politikere – præcis sådan som vi ser det i Danmark, i disse år.

 

Det eneste ved Nigel, jeg virkelig kan ærgre mig over er, at jeg ikke kan stemme på ham.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

11
11
13
11
9
15
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -