Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

8

+5 Skrevet af Torben Nielsen 134 dage siden - Direkte link
Ja, giv 10.000 kr. til en menneskesmugler i Kabul. Så drager han "omsorg" for, at sende en ny ladning af Migranter til Norge. Så er der indtægt på 42.000 igen! Et pyramidespil! -- og som ekstra bonus er der penge til at købe våben og sprængstoffer, og uddanne flere jihadister, der kan sendes til vesten.

+5 Skrevet af Odd Norbom 134 dage siden - Direkte link
Såsnart pengene er brugt, kommer de tilbage. Det hjælper ikke med fingeraftryk. Sagsbehandlingen starter påny. Modtagerlandet vil heller ikke have dem tilbage. Mogranterne sender med tiden penge til hjemlandet. Men dette er Norges problem.

+3 Skrevet af Ulrik B. Petersen 133 dage siden - Direkte link

Dette tiltag virker som en form for bestikkelse. Men det kommer aldrig til ar virke. Alene begrebet "uledsagede flygtningebørn", er at gøre nar ad os, eftersom mange aldeles ikke er børn. Og hvordan kan det forresten være at det stort set kun er drenge og unge mænd, der er stakkels uledsagede børn? Næste gang nogen seriøst anvender begrebet, bør vi alle råbe: bulshitbingo.

Det er aldeles utroværdigt at disse "stakkels børn" på egen hånd er kommet til vore lande højt mod nord uden hjælp. Alt taler for at de er produkter af en velorganiseret flygtningeindustri, som sender folk afsted som trojanske heste. Hvis de opnår opholdstilladelse i vore lande, er næste skridt at spille familiesammenføringskortet og få deres familier på livsvarig forsørgelse i vore lande.

Danske vælgere bør skille sig af med politikere, der ikke vil gøre op med denne nonsens-politik, og som bliver ved med at bedrage befolkningen med falske humanistiske paroler.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

8
9
13
15
10
8
4
6
7
8
7
7
13
11
14
11
18
19
12
5

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -