Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+4 Skrevet af Inge Nielsen 13 dage siden - Direkte link

De muslimske ungersvende bliver nok ikke kontrolleret, det tør jobcentrene ganske enkelt ikke. Og skidt, danskerne betaler jo.

 

Hvis unge mænd har råd til dyre biler på kontanthjælp eller SU, skal man være mere end almindeligt ubegavet for ikke at kunne se, at et eller andet er galt. Så skal vi ikke gætte på, at det er angsten for repressalier, der afholder jobcentrene fra at kontrollere dem.


+3 Skrevet af Torben Nielsen 13 dage siden - Direkte link
Jeg tror desværre, du har ret! Angst for repressalier - dels fra assyllanterne direkte, men også i høj grad fra den politisk korrekte magtelite, og de medansatte batikhekse. Skulle der til gengæld formaste sig en hvid, midaldrende mand ind, så skal han til gengæld nok få reglerne at føle. Det er så dejligt ufarligt. Og så får de jo også afreageret på afmagten.

+4 Skrevet af Christian K Hansen 13 dage siden - Direkte link

Arbejder man på et jobcenter er man offentlig ansat. Det betyder at man får en god løn for en 37 timers arbejdsuge, hvor man indenfor arbejdstiden endda kan foretage private ærinder. Samtidig har man intet ansvar for sine beslutninger. - Sådan var det italienske offentlige system også i mange år, men Berlusconi begyndte at rydde op, og han fik taget hånd om noget af den offentlige korruption, samtidig med at han indførte ansvarliggørelse for det udførte arbejde. - Det er en af flere grunde til hvorfor han er blevet stemplet som upopulær o.s.v. - I Danmark trænger samme sektor til en sådan oprydning.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

9
5
3
11
12
16
14
9
12
7
15
15
15
10
13
5
11
9
8
8

- Annonce -

- Annonce -