Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

5

+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 182 dage siden - Direkte link

Borgerløn er ikke andet end en gammel socialistisk, men komplet urealistisk ønskedrøm. Den beror på den misopfattelse at samfundet kan have held med at narre nogle andre til at se det storslåede i at gå på arbejde for at underholde mennesker, der godt kan, men bare ikke lige synes at arbejde er meningsfuldt for dem.


Skrevet af Tommy Leif Hasselager Jørgart 182 dage siden - Direkte link

For en gangs skyld har du uret, Ulrik. Socialister vil kollektiv vende sig imod borgerløn. Prøv at tænke over følgende: Borgerløn ville en gang for alle afblæse socialisternes kapløb om at finde ydelser, der kan målrettes bestemte befolkningsgrupper og sikre deres stemme på valgdagen. Der ville derudover være markant mindre behov for socialistiske ansatte, der i dag er nødvendige af to grunde, dels for at kunne skelne mellem de myriader af tilskudsordninger, der indgår i den socialistiske gavebod, dels for at stemme socialistiske på valgdagen. Borgerløn udregnet som negativ skat, ville efter mine hurtige beregninger være bæredygtig og lukrativ for vort land. Vel at mærke under foudsætnimg af, at denne ordning træder i stedet for alle særordningerne.


Skrevet af Cody Nielsen 181 dage siden - Direkte link
Jeg tror at vores arbejdsstyrke ville styrtdykke i samme øjeblik borgerløn blev en realitet. Landets lavtlønnede ville hurtigt finde borgerlønnen mere attraktiv end jobbet...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Tommy Leif Hasselager Jørgart 134 dage siden - Direkte link

Nej, Cody. Lad dem bare. Det smarte ved borgerløn, som omtalt af mig, er, at der ikke sker nogen modregning, når man begynder at tjene penge, samme skatteprocent hele vejen.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

14
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9
11
7
7
13
10

- Annonce -

- Annonce -