Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

Skrevet af roehakker 1608 dage siden - Direkte link

Den offentlige sektor i Danmark skal fjernes , privatisering af den offentlige sektor kan kun gå for langsomt , dette vil klart være et nederlag for politikerne , altså for de dummeste der kun er der for lønnen , De klogeste vil se en win-win og de vil begynde at arbejde for Danmark istedet for at arbejde for EU.


Skrevet af slettet bruger 6264 1608 dage siden - Direkte link

De højstlønnede i det offentlige har over de sidste tre år fået procentuelt mest af de offentligt ansatte. Det er jo derfor, det er så nødvendigt at få topskatten sat ned eller helt fjernet.


Skrevet af JohnD 1608 dage siden - Direkte link

I gamle dage var det jo sådan at man ikke fik særlig meget i løn i det offentlige, men man havde respekt i samfundet, fordi man tjente DK.

Man havde dog en god pension, og jobsikkerhed.

I dag, har adskellige analyse-bureauer påpeget, at den offentlige sektor, har den bedste løn, den bedst pension, mest ferie, bedst mulighed for flex/skåne osv osv.

Og samtidig tjener den offentlige sektor ingen reelle penge hjem...

Ikke sært at alt er på randen af kollaps i DK - økonomisk set.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 10201 1608 dage siden - Direkte link

+2


Skrevet af Michael Nybye 1608 dage siden - Direkte link

Vi er i den grad blevet taget i røven!


Skrevet af _slettet_bruger_428 1608 dage siden - Direkte link

Socialisme ender altid på dén måde.

En gruppe lever af produktive folks penge mod at yde service for de produktive. Gruppen tager beslutninger om at de skal have flere af de produktives penge. Samtidigt beslutter gruppen at den da skal have særlige rettigheder og privilegier. På et tidspunkt tipper det, og gruppen af serviceydere er nu større andelen af produktive folk, hvilket selvfølgeligt ikke er holdbart, men dette kan socialister ikke se, og de er heller ikke interesserede i at afstå fra de særlige privilegier de har fået eller at reducere servicegruppen til en levedygtig størrelse så de fortsætter med at skulle have stadigt flere af de produktive folks penge.

Det er vel ca. dér vi er i Danmark nu.

Næste reaktion bliver at de produktive flytter bort, hvilket bliver betragtet som faneflugt af Socialisterne og der bliver lagt et jerntæppe om landet. Flygtende vil få frataget alle deres værdier og opsparing i det de forlader landet, senere bliver det til at flygtende vil blive skudt. Men de konfiskerede værdier er ikke nok til at betale for de udgifter der er til service, så de tilbageblivende produktive får også frataget hvad de nu har af værdier (enten direkte konfiskering eller via hyperinflation), så samfundet kan køre rundt lidt endnu. Alm. rettigheder så som demokratisk afstemning bliver også fjernet. Socialisterne bliver enevældige, der er nu kun ét parti i landet. De produktive hverken kan eller vil arbejde i alle døgnets vågne timer for at få præcist de samme rationsmærker som alle andre, så de giver op og stiller sig med ryggen op ad muren eller bruger al deres tid på at udtænke geniale flugtplaner. Møllen er ved at gå i stå. De eneste rige i landet er nu inderkredsen af den hærskende partitop der nyder luksus og absolutte privilegier og der bliver ikke set mildt på når befolkningen ikke længere vil tjene "broderskabet". Systematisk mord og straf sættes ind som afskrækning. Millioner når at blive myrdet inden det hele kolapser, og når jerntæppet falder står resten af jordens befolkning måbende - hvordan kunne det dog komme så vidt?

Det enkle svar er, Socialisme er en sådan en smuk tanke, men historien har bevist at det virker ikke. De sidste 150 års velstand er alene skabt af kapitalisme; som begreb og teori formuleret af Adam Smith, som også samtidigt var fader til Liberalismen der er den politiske modpol og "antimatter" for Socialisme. Et godt samfund er et hvor man har fundet balancen, og den ligger IKKE ved 50% af hver isme.


Skrevet af JohnD 1608 dage siden - Direkte link

Lige en flok plusser for et super indlæg :-)


Skrevet af hacs 1608 dage siden - Direkte link

Det var aldrig kommet så vidt, uden støtte fra arbejderklassen. De har de travet op og ned ad gader og stræder, med de røde faner i strakt arm, kun for at se deres kollegaer i det offentlige rende med udbyttet af deres arbejde...snydt

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

11
9
15
13
14
16
10
10
10
9
5
2
10
13
6
5
9
11
7
7

- Annonce -

- Annonce -