Kontakt 180Grader.dk
18

Skrevet af Michael Nybye 986 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Vi er i den grad blevet taget i røven!


Skrevet af Aarup 986 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Socialisme ender altid på dén måde.

En gruppe lever af produktive folks penge mod at yde service for de produktive. Gruppen tager beslutninger om at de skal have flere af de produktives penge. Samtidigt beslutter gruppen at den da skal have særlige rettigheder og privilegier. På et tidspunkt tipper det, og gruppen af serviceydere er nu større andelen af produktive folk, hvilket selvfølgeligt ikke er holdbart, men dette kan socialister ikke se, og de er heller ikke interesserede i at afstå fra de særlige privilegier de har fået eller at reducere servicegruppen til en levedygtig størrelse så de fortsætter med at skulle have stadigt flere af de produktive folks penge.

Det er vel ca. dér vi er i Danmark nu.

Næste reaktion bliver at de produktive flytter bort, hvilket bliver betragtet som faneflugt af Socialisterne og der bliver lagt et jerntæppe om landet. Flygtende vil få frataget alle deres værdier og opsparing i det de forlader landet, senere bliver det til at flygtende vil blive skudt. Men de konfiskerede værdier er ikke nok til at betale for de udgifter der er til service, så de tilbageblivende produktive får også frataget hvad de nu har af værdier (enten direkte konfiskering eller via hyperinflation), så samfundet kan køre rundt lidt endnu. Alm. rettigheder så som demokratisk afstemning bliver også fjernet. Socialisterne bliver enevældige, der er nu kun ét parti i landet. De produktive hverken kan eller vil arbejde i alle døgnets vågne timer for at få præcist de samme rationsmærker som alle andre, så de giver op og stiller sig med ryggen op ad muren eller bruger al deres tid på at udtænke geniale flugtplaner. Møllen er ved at gå i stå. De eneste rige i landet er nu inderkredsen af den hærskende partitop der nyder luksus og absolutte privilegier og der bliver ikke set mildt på når befolkningen ikke længere vil tjene "broderskabet". Systematisk mord og straf sættes ind som afskrækning. Millioner når at blive myrdet inden det hele kolapser, og når jerntæppet falder står resten af jordens befolkning måbende - hvordan kunne det dog komme så vidt?

Det enkle svar er, Socialisme er en sådan en smuk tanke, men historien har bevist at det virker ikke. De sidste 150 års velstand er alene skabt af kapitalisme; som begreb og teori formuleret af Adam Smith, som også samtidigt var fader til Liberalismen der er den politiske modpol og "antimatter" for Socialisme. Et godt samfund er et hvor man har fundet balancen, og den ligger IKKE ved 50% af hver isme.


Skrevet af hacs 986 dage siden - Direkte link

Det var aldrig kommet så vidt, uden støtte fra arbejderklassen. De har de travet op og ned ad gader og stræder, med de røde faner i strakt arm, kun for at se deres kollegaer i det offentlige rende med udbyttet af deres arbejde...snydt

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

12
6
13
17
40
30
16
7
12
4
3
26
8
11
32
43
6
37
19
12

- Annonce -


- Annonce -