Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+2 Skrevet af Thorbjørn Henriksen 67 dage siden - Direkte link

Ham der skylder 279 mio.kr. skylder ikke pengene endnu. Der er en verserende skattesag på beløbet, og hvis SKAT taber falder gælden bort.

 

Men SKAT begynder alligevel at kræve pengene indbetalt. Bestridt gæld bør ikke indgå efter min mening. 


+3 Skrevet af Uffe Merrild 67 dage siden - Direkte link

Når man flytter ud af landet ophæves en masse skatteordninger, som man hører under, så længe man bor i Danmark og skattevæsenet kan se frem til at udsuge dig i nogle år endnu.

 

Når du flytter straksbeskattes en lang række kapitalindkomster under nye satser. Det oplever almindelige danskere når de udstationeres i udlandet. Særligt iværksættere oplever de strikse skatteregler når man flytter ud, fordi det er god socialdemokratisk politik at plukke iværksætterne grundigt, når de har den frækhed at finde et andet land at bo i.

 

De skulle jo nødig få lyst til at vende tilbage.


Skrevet af Torben Nielsen 67 dage siden - Direkte link
Nej, og vi ønsker dem heller ikke tilbage. Fup- og fidusmagerne skal have frataget statsborgerskabet. Når de er så forbitrede på samfundet, så er det Win-win. Ærgerligt, at de har plukket os for milliarder først. Men lur mig om de ikke gerne vil tilbage og udnytte sundhedsvæsenet på deres gamle dage. Moral, etik eller alm. anstændighed, det er jo ikke noget der dyrkes i de kredse.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Uffe Merrild 67 dage siden - Direkte link

Hvem er blevet plukket?

 

Hvad mener du med ordet plukket, egentlig? Den almindelige dansker bliver i mine øjne plukket af skattevæsenet, flygter man uden at være blevet klædt helt af til skindet finder jeg ikke at de har snydt nogen. De har derimod fået lov at beholde lidt flere af egne tjente penge end skattevæsenet vurderede de skulle have lov til

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

12
14
9
8
4
6
7
8
7
7
13
11
14
11
18
19
12
5
6
10

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -