Værd at læse

02

Skatteparadiset Panama 2

Der bor mange amerikanere i Panama. De fleste har benyttet sig af det populære Pensionado Visa.

Panama har en række forskellige programmer som f.eks. Friendly Nations Visa. Hvilket der er det bedste for den enkelte bør man nøje undersøge på nettet, og jeg vil anbefale, at man tager til Panama nogle gange for, at finde ud af om Panama er det land som man vil slå sig ned i.

Man kan selvfølgelig også bare have sin skattepligtige bopæl i en lejlighed i Panama og bo det meste af tiden andre steder. Det er der sikkert en del der gør.

Det er desuden nemt og billigt, at oprette et selskab via en advokat i Panama. Mossack Fonseca er et af mange firmaer der har specialiseret sig på det. De er også i BVI. (Britiske jomfruøer)

Man kan som ejer af selskabet bare ansætte sig selv som direktør hvis man vil.

Jeg opfordrer ikke til skattesnyd for der er en lovlig vej til, at slippe for det danske skatte og afgifts tyranni og den vej hedder udvandring. Der er masser af muligheder.

Marginalskatten i Panama er på 27%, momsen er på 7% og man skal ikke betale skat af udenlandske indtægter som f.eks. afkast på udenlandske værdipapirer og pensioner, og for danskere er det nemt, at få opholdstilladelse og statsborgerskab i Panama. Desuden er leveomkostningerne meget lavere i Panama end i det socialistiske Danmark. Bønder skal ikke betale grundskyld og ejendomskatter.

http://www.livinginpanama.com/panama/panama-resident-permit-easier/

Panama har en høj økonomisk vækst.

https://tradingeconomics.com/panama/gdp-growth-annual

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere