Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+8 Skrevet af Erik Ninn 264 dage siden - Direkte link

Lars Hedegaard skriver:

DFs formand vil afskaffe licensen og i stedet opkræve pengene over skatten.

Hidtil har der været forskellige smutveje for folk, der nødigt vil betale for DRs islampropaganda. Man kan f.eks. lade være med at åbne sit hjem for kontrollanter, der vil se, hvad man har stående. Men findes den mulighed stadig, hvis licensen bliver til almindelig skat?

I forvejen har skatteyderne ingen mulighed for at unddrage sig tilskud til f.eks. Politiken, som gennem årtier har beskyldt danskerne for racisme.

Er det den vej, Thulesen anbefaler?


+7 Skrevet af offshore 264 dage siden - Direkte link

DDR skal på 100% brugerbetaling.

 

Lad dem der ser og hører DDRs programmer betale for det og lad alle andre slippe.


+7 Skrevet af _slettet_bruger_7537 264 dage siden - Direkte link

Det er simpelthen så ringe et forslagf som det kan blive.. 

 

I stedet burde man med det planlagte salg af TV-2 udskrive multimediedelen af licensen således at licensbetaling er en ren brugerbetaling for produkter der kommer fra DR. 

 

Dermed har man skabt forudsætning for at gå endnu længere så DRs produkter på f.ekes hjemmeside kræver login med licensnummer, hvilket vil skabe mere fair konkurrence på nyhedsområdet. 

 

Den 25% nedskæring som er planlagt i DR bør udover nedlægnig af kanaler ske ved at DR ikke må broadcaste tjenester (f.eks nyheder og udenlandske serier, samt sport) som også findes i det private marked. 

 

Når dette er gennemført bør det give anledning til afskaffelsen af mediestøtten der jo kun kan retfærdiggøres til delvis at ligestille mediemarkedet med den statsstøttede del. 

 

Besparelsen fra Mediestøtten kan så bruges til at finansiere statens indkøb af public service i et frit marked. 

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Mvj 264 dage siden - Direkte link

Man ser for sig at dfs politikere - på armslængde afstand - vrider sig, mens dr udlejer koncertsalen til dansk flygtningehjælp, nedlægger symfoniorkesteret, det halve p1 og hele p2, drk og et par andre småkanaler, dr regioner, fyrer i teknikerstaben og udleaser resten, dropper fodboldlandsholdet endegyldigt og griner og griner,... 


+12 Skrevet af Vimfuego 264 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig vil totalitære DF, med en pistol for panden, tvinge os til at betale for venstreorienteret statspropaganda, der går direkte imod vores overbevisning.


+7 Skrevet af Marius 264 dage siden - Direkte link

Hvis DR kommer på skattebilletten, så bør det som med Folkekirken være noget man kan melde sig ud af.


+1 Skrevet af Hr Genial 263 dage siden - Direkte link

       DdR er en stinkende socialistisk kloak fyldt med rotter. Man skal have rotterne gasset ud, så kloaknettet kan sælges til frie erhvervsdrivende, der kan klare sig uden skatteborgerpenge og licens.


+5 Skrevet af nwinther 263 dage siden - Direkte link

Nej, nej, nej.

 

Der er en meget enkel og spiselig måde at gøre det på. Gør Licensen frivillig NU, og gør DR til en selvejende institution, men giv DR en 2-årig underskudsgaranti på op til 3,7 mia. Det giver DR et år til at identificere, hvor mange som rent faktisk ønsker at betale frivilligt, og ét år til at tilpasse sig indtægterne.

 

Så bliver skatteyderne ikke involveret i noget, ud over de to garantiår.

 

Kommer de først ind under skatten, bliver vi ALDRIG fri for dem og de bliver rødere og rødere og rødere (er der én offentlig instution, som ikke er ENORMT socialdemokratisk/socialistisk?),


+5 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 263 dage siden - Direkte link

Mine gamle kumpaner fra Z bliver mere og mere socialistiske for hver dag der går. Jeg har hårdnakket bekæmpet alle, der kaldte dem populister. Det er de idag, fuld skrue. Alt er til salg for flere stemmer og hvis de skal tages fra venstrefløjen, så må DF mene det samme som venstrefløjen. Alt DNA fra Z er væk, vendt 180 grader.


Skrevet af Dinesen 263 dage siden - Direkte link
Hvorfor skal hvid, arbejdende mand via skatten betale langt mere i tvanslicens end dovne Robert, der bare sidder derhjemme og kigger tv på hvid, arbejdende mands regning? Hvis DF vil gå med til en eksponentielt faldende skat, så skatten falder i procent jo mere, du tjener, så kunne der måske være en smule forstand i det. F.eks. 65 % i skat, hvis du tjener 200.000 kr., 40 %, hvis du tjener 400.000 kr. og 25 % hvis du tjener 600.000+. På den måde ansporer man også folk til at søge gode uddannelser og svære jobs.

+2 Skrevet af Rasmus J 263 dage siden - Direkte link

DF vi heller ikke lade dig sippe billigere - pengene flyttes nemlig blot til en eller flere af de andre medier - dvs ikke nok med at du skal betale en ny skat - du kommer til at minimum betale det samme som før - nu blot med flere penge til JP/Politikkenshus mfl.

 

DF vil have åbne pengepunge og åbne kasser. Og du skal betale.


+1 Skrevet af KimH 263 dage siden - Direkte link

DF er socialdemokrater, der ikke kan lide udlændinge. Så simpelt er det. Og Tulle er (meget) mere socialdemokrat end Pia. 

 

Så naturligvis vil DF da på bedste socialistiske vis tvinge os ind i statsfinansieret fjernsyn, og helst fra dengng verden ikke var af lave. Når det først er skattebetalt, så kan borgerne ikke se, hvad den reelle omkostning er, og det er endnu nemmere at skrue på skatteskruen. 

 

Det er ikke så mærkeligt, at DF og S er blevet den nye akse i dansk politik. Man må blot håbe, at der er enkelte DF'ere tilbage, der ikke helt har tabt orienteringen. 


+1 Skrevet af Isabella Balkert 262 dage siden - Direkte link

Det er da et langt bedre forslag at lade DR betales over skatten, end det er at opkræve licens, som den asociale skat det er, den tager ikke hensyn til studerende eller en lille økonomi, hvor licensen er en stor post i budgettet.

Men man kunne sagtens skære 50% af sendefladen væk eller mere. DR behøver kun at sende nyheder døgnet rundt, som en service til danskerne der bør kunne køres over skatten. Sporten og resten af sendefladen, kan være brugerbetalt.


+4 Skrevet af Peter Hankat 261 dage siden - Direkte link

NEJ. Lad dem der synes om DdR betale for det og lad os andre slippe, som vi gør nu.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Økonomi

8
10
8
6
12
12
16
14
9
12
7
15
15
15
10
13
5
11
9
8

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -