Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

43

Skrevet af slettet bruger 6264 1580 dage siden - Direkte link

Regeringen siger, at  det blot er udsving,

Man kunne ønske, at regeringer og folketing oftere ville tage det lige så tilbagelænet, når der er udsving på CO2, ozon, iltsvind i danske farvande, varme på indlandsisen i Grønland og en masse andre ting.

 

Men det er selvfølgelig nok også meget sværere at forhøje skatter og afgifter med henvisning til en stigende flygtninge-/indvandrerstrøm end det er med henvisning til miljø, "grønne politik" o.l.


Skrevet af slettet bruger 6264 1580 dage siden - Direkte link

Eller der kunne have været ansat ca, 300 ekstra hjemmehjælpere i de danske kommuner (årsværk) i perioden. 

“Havde vi brugt 100 mio. kr. om året til at hjælpe flygtninge i  nærområderne tæt på deres hjemlande, kunne vi have hjulpet 400.000  flygtninge om året,« siger Karsten Lauritzen og henviser til tal fra  FN’s Flygtningehøjkommissariat

 


Skrevet af Per T 1580 dage siden - Direkte link

Jamen DEN SLAGS kan da ikke gøres op i penge. Vi skal jo beslutte med FØLELSER, ikke hjernen!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 9880 1580 dage siden - Direkte link

Lige meget om jeg beslutter med det ene eller det andet, er resultatet det samme; Hvad skal vi med de mennesker? 250.000 kr. er hvad jeg tjener per år ved at arbejde 40 - 50 timer om ugen. Ud med dem. Hvis de skal hjælpes, skal det være i gør-det-selv-lejre i deres egne nærområder


Skrevet af Marcussen 1580 dage siden - Direkte link

Har LA en mening om det spørgsmål? Man skulle tro at de var 100% for primært at hjælpe i nærområder. Er det tilfældet?


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1580 dage siden - Direkte link

Ja, det var da et meget relevant spørgsmål (selvom der ikke er meget nyt i det). Jeg venter også i spænding på svaret...


Skrevet af Jacob Lund 1580 dage siden - Direkte link

Hold nu op med det vrøvl!

 

I ved jo godt, at hvis der ikke kom x antal tusinde problemmennesker ind i landet hvert år, så ville det skabe stor arbejdsløshed i flygtningeindustrien.

 

Forestil jer den situation, at der ikke stort set hver aften i nyhedsudsendelserne dukker et rigtig godt menneske med bedemandsudtryk og foldede hænder op på skærmen og med patos i stemmen og medfølelse i blikket forklarer os, hvor stor indsats, vi skylder mennesker, der har betalt slusere i dyre domme for at komme til paradis!

 

En uudholdelig tanke, ikke?


Skrevet af Kjeld Flarup 1580 dage siden - Direkte link

og henviser til tal fra FN’s Flygtningehøjkommiss ariat, UNHCR, der viser, at FN i gennemsnit bruger 250 kr. pr. flygtning om året til at hjælpe flygtninge i nærområderne.”

Det tal er nok lidt urealistisk at sammenligne med, for hvis der ikke er flere penge at gøre godt med i UNHCR systemet, så vil talle jo automatisk falde jo flere flygtninge der bliver. Så det er næppe tålelige forhold.

 

Men der er ingen tvivl om at det vil være billigere at sende flygtningene ud af landet. Der er bare lige det men, at hvis vi opretter en lejr med tålelige forhold i Afrika eller mellemøsten, så vil flygtningene strømme direkte dertil.

 

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er der kun een løsning, reformer flygtninge og asyl begrebet.

 

Asyl betyder at vi beskytter imod oprindelseslandets forfølgelse - intet andet!

En flygtning er en ufrivillig indvandrer.

 

Dermed følger også at en flygtning/asyssøger der stiller ved Danmarks grænser skal kunne forventes at forsørge sig selv i Danmark. Hvis ikke, så er det ud, uanset hvor utålelige forhold det måtte være til.


Skrevet af slettet bruger 9880 1580 dage siden - Direkte link

@"... hvis vi opretter en lejr med tålelige forhold i Afrika eller mellemøsten, så vil flygtningene strømme direkte dertil.":

Næppe hvis de selv skal dyrke deres mad i lejrene, det var det, jeg mente med gør-det-selv-lejre tidligere

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -