31000 videnskabsmænd: Global opvarmning ikke menneskeskabt

The Petition Project blev indledt i 1998, og dens formål erklæres som følgende:Formålet med The Petition Project:For målet med The Petition Projec...

Henrik Gøtke,

04/05/2010

The Petition Project blev indledt i 1998, og dens formål erklæres som følgende:

Formålet med The Petition Project:

For målet med The Petition Project er at vise, at påstanden om at "videnskaben er på plads" og en "overvældende konsensus" til fordel for hypotesen om menneskeforårsaget global opvarmning og deraf følgende klimatologisk skade, er forkert. Der findes ingen sådan konsensus, eller videnskab der er på plads. Som indikeret af begæringens tekst og underskriftliste, afviser et meget stort antal amerikanske videnskabsmænd denne hypotese.

Pressesekretærer ved FN, Al Gore og deres støtter hævder jævnligt, at der kun tilbagebliver få skeptikere - skeptikere der stadig ikke er overbeviste om eksistenesen af en katastrofal menneskeskabt global opvarmningsnødtilstand. Det er indlysende, at 31.486 amerikanere med universitetsgrader i videnskab - inklusive 9.029 med PhD, ikke er "nogle få".

Yderligere står det af den klare og stærke begæringserklæring, som de har underskrevet, klart, at det er indlysende, at disse 31.486 amerikanske videnskabsmænd ikke er "skeptikere".

Disse videnskabsmænd er i stedet overbeviste om, at hypotesen om menneskeskabt global opvarmning ingen videnskabelig validitet har, og at regeringshandling på baggrund af denne hypotese unødigt og uhensigtsmæssigt vil skade både menneskelig velstand og det naturlige miljø på Jorden.

I erkendelsen af, gennem diskussioner med deres videnskabelige kolleger, at denne påståede "konsensus" ikke eksisterer, initieredes tidligt i 1998 The Pertition Project. Tusindvis af underskrifter blev samlet i en kampagne fra 1998 til 1999. Mellem 1999 og 2007 voksede begæringslisten uden en særlig kampagne gradvist. Mellem oktober 2007 og marts 2008 blev en ny kampagne for underskrifter initieret. Flertallet af de i øjeblikket listede underskrivere, underskrev eller gen-underskrev begæringen efter oktober 2007. Den oprindelige artikel, der fulgte begæringsbestræbelserne fra 1998 til 1999, blev i oktober 2007 erstattet med en ny artikel inkorporerende forskningslitteraturen frem til denne dato.

Den nye begæringskampagne i 2007 blev tilskyndet af en eskalering af påstande om "konsensus" frigivet i filmen "An Inconvenient Truth" fra Al Gore og relaterede begivenheder. Gore´s film, antagende en "konsensus" og "videnskab på plads" i enighed om menneskeforårsaget global opvarmning, gengav påstandene om menneskeforårsaget global opvarmning til almindelige biografgængere og børn i folkeskoler, til hvem filmen blev bredt distribueret. Uheldigvis indeholder Gore´s film mange alvorlige ukorrekte påstande, som ingen informeret, ærlig videnskabsmand kunne støtte.

http://www.petitionproject.org/

Kilde: