Kontakt 180Grader.dk
57

Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link
Diverse kommunister har fuldstændig misforstået, hvad det er disse hackere kæmper for, de bekæmper tyrani og undertrykkelse overalt i verden og har absolut ingen mening om lokal undertrykkende lovgivning, uanset om lovgivningen omhandler ytringsfrihed i Kina, vold og tortur i Syrien eller fagforeningstyrani i Danmark begået med det hellige skrift "den danske model" i hånden. De kæmper for frihed overalt, hvor stærke myndigheder eller andre aktører undertrykker den lille mand og har absolut ingen holdning til 3F og deres latterlige forening.

Skrevet af Froggy 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Noget af en injuriende udtalelse PESC kommer med..


Skrevet af Word 1370 dage siden - Direkte link

The Don, Poul Erik Skov Christensen, spiller "guilty by association -kortet" fordi direktøren i Saxo Bank betaler (med egne penge) for 250 middage på Resturant Vejlegården. WTF?? Det er squ underlødigt og desperat gjort

- Annonce -


Skrevet af Schlagzeilen 1370 dage siden - Direkte link

Glæder mig til at høre, hvad Saxo Bank har at sige til den beskyldning. PESC er godt nok helt væk.


Skrevet af Froggy 1370 dage siden - Direkte link

Den holdning forstår Poul Erik Skov Christensen ikke, da det ifølge den danske model er lovligt at blokere en virksomhed, selv om et andet forbund har overenskomst - så længe det blokerende forbund er landsdækkende.

Kom igang alle frie fagforeninger.. Blokér alle de virksomheder 3F har overenskomster med. Alléz! Det er kampen om markedsandele for fagforeningerne, som med "den danske model" lovligt må udkæmpes med mafiametoder.


Skrevet af Gunnar Langemark 1370 dage siden - Direkte link

Jeg synes da at Krifa lovligt skal blokere alle 3f kontorer indtil de tegner overenskomst.
;) 


Skrevet af Klavs Klavsen 1370 dage siden - Direkte link

Hvad gør Krifa reelt for at bakke Vejlegården op?


Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link
Der er ikke meget de kan gøre, først skal de igennem 3 retsinstanser i Danmark, hvor de vil tabe, fordi dommerne er udpeget af den samme bevægelse de kæmper mod. 10 år og adskillige millioner i overbetalte advokaters salærer senere kan de gå til menneskerettighedsdomstolen, vente yderligere lang tid, bruge masser af penge og måske vinde. Alt i mens har vejlegården for længst overgivet sig, skiftet ejer eller gået konkurs. Dermed alt sammen til ingen verdens nytte - dette er den famøse danske model, gør hvad vi siger eller luk.

Skrevet af Skovgaard 1370 dage siden - Direkte link

Hvorfor stiller de ikke med modblokadevagter? Det er nu at de skal vise at man trygt kan vælge dem!


Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link
Det kan ikke være i medlemmets interesse, at der står endnu flere tosser foran hans forretning, som jeg har forstået det deltager krifa ikke i den slags oldtidsmetoder, hvilket er en af grundene til at vælge dem.

Skrevet af KimH 1370 dage siden - Direkte link
3F's formand har jo fat i noget her. - Hvem er det for eksempel lige der sidder sidder og bruger deres tid her på 180 Grader ? Alle ved jo, at man selvfølgelig ikke bruger tid på arbejde, med mindre man har en overenskomst, så alle herinde må selvfølgelig blive betalt - og selvfølgelig af nogen rige. Poul Eriks udtalelse siger en del om mandens verdensbillede.

Skrevet af Niklas Nikolajsen 1370 dage siden - Direkte link

Forvent os :-)


Skrevet af Kjeld Flarup 1370 dage siden - Direkte link

 

Og hvem er det lige, der betaler de der hackere for at lave de angreb? Det er jo ikke noget, man bare sætter sig til at gøre. Nogen finansierer det her. Jeg beskylder dem ikke for noget, men jeg konstaterer bare, at Saxo Bank allerede har skudt penge i det her

Der er noget som Poul Erik Skov Christensen ikke har forstået her. Disse aktivister er idealister i modstæning til hans egen blokadevagter der jo får kompensation af 3F

 

Og jo det er noget man bare sætter sig til at gøre, hvis man er inde i den verden og har et botnet til rådighed. Så er et hackerangreb blot en tanke væk.

 

Jeg ville i hvertfald ikke lægge mig ud med de fyre.


Skrevet af JensNielsen 1370 dage siden - Direkte link

Ja, den bed jeg også mærke i. Der er næppe nogen form for økonomi i det for dem.

Men jeg kan godt se at hvis man skal betale sine blokadevagter (hørte rygter om 180 kr/t) for at være idealister så tror man sikkert også det samme om andre ;)


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

Sådan gjorde CHR IV også, men når pengene slap op, gik krigerne bare hjem.


Skrevet af kongkret 1370 dage siden - Direkte link

Præcis den samme type mennesker, der skabte og kørte systemerne i østlandene f.eks. DDR. Disse socialistiske afskum findes i alle samfund parat til at sige og gøre hvadsomhelst fordi de mener de har retten til magten, da deres guddommelige ideologi siger det ... og så må det jo være sandt!


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

CHR IV brugte også "Den danske model", når han førte krige rundt omkring. Det handlede om at samle nogle stærke bøller og slagsbrødre sammen, udstyre dem med spader og grebe, give dem noget godt at spise og drikke for så at banke løs på fjenden. Hvis 3F tror på, at en lignende model er brugbar i dagens Danmark, så har de selv bedt om at få lagt deres hjemmeside ned.

 

3F's model er såmænd ikke den eneste gamle danske model, der er helt irret til, og efterhånden som den slags bliver taget i anvendelse for at vise magt, får hackerne nye mål at gå efter. Det er et nyt problem for uduelige og magtsyge brugere af elektroniske kommunikationsmidler, at der findes nogle kyndige hackere, der kan lukke kæften på dem, før de aner det.  


Skrevet af Frae 1370 dage siden - Direkte link

"CHR IV brugte også "Den danske model", når han førte krige rundt omkring. Det handlede om at samle nogle stærke bøller og slagsbrødre sammen, udstyre dem med spader og grebe, give dem noget godt at spise og drikke for så at banke løs på fjenden.

 

Ikke for at sammenligne, men årsagen for at Hitler fik så hurtigt en stor opbakning var grundet stor arbejdsløshed. Han gav folk arbejde, penge og så spader og grebe oveni til at banke de mistænksomme tyskere på plads.

Samt en begrundelse for at de var arbejdsløse, det skulle være pga jøderne :)

Hitler var jo socialist


Skrevet af wesam 1370 dage siden - Direkte link

hvis den 'danske model' tillader det 3f har igang... ja så må den danske model laves om


Skrevet af wesam 1370 dage siden - Direkte link

hvis den 'danske model' tillader det 3f har igang... ja så må den danske model laves om


Skrevet af wesam 1370 dage siden - Direkte link

hvis den 'danske model' tillader det 3f har igang... ja så må den danske model laves om


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

3 x JA, politikernes danske modeller er langt bagud til brug i det moderne Danmark. De ved det godt, og de følger også med i, hvad der sker, men det er vigtigere for dem at holde ferie nu end at komme på højde med situationen og få gjort noget ved situationen. - Ved deres passivitet signalerer de, at det skal nok gå altsammen - LOL.


Skrevet af T Simonoce 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hej Thomas.

 

Kan du i få ord - på rent dansk - forklare, hvad DDoS og botnet er for nogle fisk?


Skrevet af skjold 1370 dage siden - Direkte link

Hvad er et DDoS angreb ?

Et DDoS (Distributed Denial of Service) angreb er et ondsindet forsøg på at lukke et websted eller web-server ned ved at belaste dennes båndbredde. Hackere kan arrangere et angreb via fjernadgang ved at instruere en gruppe af inficerede computere kendt som botnets til gentagne gange at kontakte en webside eller server. Hackere kan bruge malware og trojanske vira til at bringe pc'er i et botnet. Denne pludselige vækst i web-trafikken kan forårsage at en hjemmeside arbejder langsommere eller lukker helt ned. Mange mennesker har ingen idé om, at deres computer er blevet saboteret eller inficeret på denne måde, selv om de kan fornemme at computeren ikke kører optimalt.

https://www.speednames.dk/hvad-er-et-dos-angreb


Skrevet af Andreas Baumann 1370 dage siden - Direkte link

Et DoS-angreb (Denial of Service) er - basalt set - et angreb, hvor der til en server sendes en så stor mængde forespørgsler af forskellig art, at den er ude af stand til at fungere efter hensigten. Eksempelvis kan man DoS'e en PBS-server for at ødelægge betalingsnettet. Et botnet er et netværk af computere, som er blevet inficeret med et bestemt program og derfor kan bruges af den, som har infiltreret dem med software - eksempelvis til at udføre et distributed Denial of Service (DDoS) angreb, hvilket basalt set er et DoS-angreb udført af mange computere.

 

I det nævnte tilfælde bruges et botnet til at sende så mange forespørgsler til 3Fs hjemmeside, at den er ude af stand til at behandle forespørgsler fra almindelige web-brugere.

 

(Jeg ved godt, at der er en masse andre måde at DDoS'e gennem botnets, fx. teardrop, men det blev lige ved det basale).


Skrevet af Michael J 1370 dage siden - Direkte link

Eller sagt på en anden måde. Hvis Veljegården blev overstrømmet med 3F'er der bare ville inden for og sidde, og der var kø af 3F'ere hele vejen ud på gaden, så betalende kunder ikke kunne komme ind. Det ville være et DDoS-angreb af 3F'ere.

 

Så forskellen er ikke så stor på det der foregår....


Skrevet af skjold 1370 dage siden - Direkte link

Det ville så vist kun være et DoS angreb.

Havde de derimod hybnotiseret en masse andre mennesker til at gøre det samme, så ville det være et DDoS angreb.

I øvrigt synes jeg så, at det er ret ironisk at det netop er et denial-of-service angreb, ;-)


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

Jeg vil umiddelbart tro, at botnet er et netværk for 3F-botnakker, der selv har nedlagt deres hjemmeside med trojanske heste - RIP.


Skrevet af Niels Skjødt Hansen 1370 dage siden - Direkte link

Poul Erik Skov Christensen,

Gør da sig selv fuldstændig til grin her.

Mange af os har jo set / hørt hvad den mand er årsag til.

Etiketter han har fået er da så selvforskyldt som noget kan være. 

Hvis hans og 3F metoderne "skulle" være gældende, kan vi desværre, snart vinke farvel til alt initiativ i Danmark  ....


Skrevet af Snor 1370 dage siden - Direkte link

Han mangler lidt situationsfornemmelse den gode Poul-Erik. 

Han skal måske hyre Noah Redington til at hjælpe sig med at kommunikere fagforeningens fantastiske sag for sig? 


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Synes saxo-bank skal køre lav profil. Det som giver historien styrke er at det bare er alm. mennesker som støtter vejlegaarden, altså mennesker som 3f ellers hævder at beskytte. Når store organiastioner går ind i det forsvinder den alm. borger fra billedet og det gavner kun 3f


Skrevet af Gismo 1370 dage siden - Direkte link

Saxo-bank støtter ikke sagen. Det er direktøren der støtter som person.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Ham burde holde lav profil ellers kører 3f bare opmærksomheden over på ham. Det bedste var da det bare var almindelige folk som støttede op om restauranten for det gav 3f lidt af et dilemma 


Skrevet af Gismo 1370 dage siden - Direkte link

Det er helt fantastisk at 3F udstiller deres manglende viden på så mange forskellige områder. Lige før jeg tror de har ansat Amalie for Paradise som PR chef


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Det er jo et smart move fra Pouls side af. Han er nødt til at male et fjende billede ellers mister han sine medlemmer fuldstændig. Det kunne han ikke da det bare var alm. folk som støttede vejlegaarden det kan han nemmere nu når direktører og jeg ved ikke hvad går ind i konflikten


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

Hvis man ser på reklameværdien af hændelsen, så må man nok erkende, at Vejlegården har vundet mest, SAXO-Bank vinder sympati for at hjælpe, og 3F står tilbage med et stort forklaringsproblem til offentligheden - godt jeg ikke er medlem af 3F - det må være flovt for dem, der er.


Skrevet af T Simonoce 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tak for orienteringen.  Næste spørgsmål: Er den trafik lovlig?


Skrevet af Andreas Baumann 1370 dage siden - Direkte link

Som udgangspunkt vil jeg sige nej.


Skrevet af Henrik Stidsen 1370 dage siden - Direkte link

Nej, det er ikke lovligt fordi formålet er at nedlægge siden.

 

Rent teknisk er der ikke den store forskel på et (d)dos angreb og så et website der går ned pga. for stor interesse, i begge tilfælde bliver netforbindelse og webservere overbelastet og må give op. Forskellene ligger i nogle tekniske ting om hvordan man laver trafikken og hvad trafikken består af.


Skrevet af skjold 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

800.000 hits på 5 dage er jo ikke mere end ~111 hits pr. minut.

Det bør da absolut ikke være et problem!

 

Problemet kommer kun, hvis de f.eks. sender 100.000 i løbet af 5 min.


Skrevet af Andreas Baumann 1370 dage siden - Direkte link

Njøh, det burde sagtens kunne ordnes med LOIC og nogle få computere. Det burde man godt kunne klare uden et botnet.


Skrevet af skjold 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

3F siger jo selv, at det er 30.000 dagpengemodtagere, der skulle ind og udfylde dagpengekort. Det genererer jo i sig selv en del trafik. Specielt hvis de ikke kunne komme ind i første omgang.


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

De tror, de er usårlige ligesom diktatorer eller har en fast karakterrolle i en film, men når det går op for dem, at virkeligheden er rendt fra dem, så græder de. PIV PIV


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hehe mon ikke det bare er noget han siger:)


Skrevet af Kjeld Flarup 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej, de tror jeg ikke de er. Der er altså tale om nogle nørder som holder sig langt væk fra noget så offentligt som 180grader. Den der lever skjult lever godt.


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

Dette er vistnok sommerens værste sag i Danmark. Poul Erik Skov Christensen får en injuriesag på nakken af Saxo Bank allerede i morgen. Der er aftalt møde i Arbejdretten mellem de stridende så sent som 18 AUG. Pollitikerbosserne er taget med badetøjet på på deres ferier, så de må bede deres uforberedte ferievagter om at sige noget til TV, og de siger naturligvis ikke noget, der kan bringe dem i fedtefadet.

 

Den "gode historie" kan nu foregå for fulde gardiner i pressen i første omgang, indtil Arbejdsretten slutter sommerferien. Trusler er allerede begyndt at fyge blandt deltagerne, Poul Erik vil ikke udtale sig, internationale hackinggrupper fortsætter deres Robin Hood angreb på The Bad Guys, dagpengemodtagerne må bruge den gamle papirmetode og møde frem på arbejdsløshedskasserne for at få penge. Der er på meget kort tid gået så meget ged i "den danske model", at der bliver masser at skrive og snakke om den kommende uge, og der er ingen tvivl om, at næste uge bliver endnu værre.

 

Denne sag kunne have været taget i opløbet, hvis......?? Nu er den imidlertid slået så stort et hul i "den 103 år gamle danske model", at den umuligt kan lappes sammen igen. Det er nok heller ikke for tidligt at få andre boller på suppen og få opløst den gamle loge, der står bag.


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Sagt i TV2-nyhederne i aften kl. 22 - kan ses på deres hjemmeside.


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ordet er frit. Fagforeninger og A-kasser har nu pisset på os så længe, at det må ophøre nu. Folk uden arbejde er blevet kørt så meget rundt i manegen, at de efterhånden er blevet helt rundtossede. Udbudet af arbejdskraft skal øges for at holde lønnen nede. Er det det, der er den nye Danmarks-model?


Skrevet af Anders Wegge Keller 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Din humor er lidt for abstrakt til min smag, hvis du mener at VAF's omtale er forkert. I mit sprogbrug er der skarp og løs ammunition[*], og umiddelbart vil jeg antage at den del af danskerne, der har været i en situation, hvor man kan og skal skelne, vil bruge samme ordvalg.

 

* Og så er der de blå, men det er nok at gå for vidt. 


Skrevet af Anders Wegge Keller 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Om det er ammunition eller en enkelt patron, er godt nok ikke en distinktion jeg kan hidse mig op til at grine af. Jeg forstår hvad du mener, men som sagt, så er du på et plan jeg ikke kan følge med på.


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

Almindelige lønmodtagere og arbejdsløse raser over strukturen og adfærden i 3F's top, som i den grad ødelægger arbejdslivet for dem, der gerne vil gøre en indsats i virksomhederne for at bevare deres arbejde eller for at få et arbejde under bedre betingelser, end dem der hersker i dag.

 

Det er som om arbejdstagerne og de arbejdsløse kun er brikker i et spil blandt de de store, hvor der bliver indgået aftaler, som medlemmerne intet kender til, og som støtter den siddende regering. Der synes at eksistere en lukket loge, hvor der indgås hemmelige aftaler, som man mener, at organisationsmedlemmerne vil æde uden det store besvær.

 

Sådan er det foregået lang tid, men nu er nok blevet nok både for arbejdstagerne og dem, der står til rådighed for arbejdsmarkedet. De arbejdsløse kontrolleres ustandseligt og plages af krav om aktiviteter, som intet fører til. Der er simpelthen tale om tidsfordriv og beskæftigelseterapi. Jobkonsulenterne lever simpelthen af et arbejde, som har meget ringe effekt. De får blot deres penge for at holde styr på flokken af folk, som har svært ved at få et job.

 

Arbejdstagerne gider ikke længere og gå og være nervøse for at miste deres jobs, og de arbejdsløse gider heller ikke længere blot at køre rundt i den samme karussel. Der må ske noget nyt nu, som gør, at lønmodtagerne og de ledige ikke mister deres værdighed, bliver stressede, eller med tiden bliver uarbejdsdygtige.

 

Dem i toppen skal nu til at interessere sig for medlemmernes tarv og ikke blot gå og opføre sig som hysteriske kransekagefigurer, som ikke kan tåle lugten i bageriet.


Skrevet af Anders Wegge Keller 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så må jeg komme med en korrektion:

 

Der er ikke tale om en fejllæsning, men derimod en afstandtagen fra din opfattelse af hvad der er sjovt. 


Skrevet af Imax 1370 dage siden - Direkte link
Det er mig helt uforståeligt at man i et civiliseret land, helt lovligt kan bestemme sig for at ødelægge en anden mands forretning. Det er ikke i orden. Hvad der nærmest gør det tragikomisk er at mafiabossen udtaler; En kriminel gruppe hætteklædte mennesker skal ikke bestemme over os. Er det ikke nærmere ham selv han beskriver? It takes one to know one. Det mest triste er at vi har haft en såkaldt borgerlig liberal regering der i 10 år på magten ikke har ført denne praksis til ende. I stedet brugte de krudtet på fedtskat fnidder fnadder, der ikke bringer Danmark et eneste skridt videre. Håber at opposionen bruger tiden på bænken til lidt selvransagelse og finder ud af i fremtiden måske at spørge sig selv om hvad er væsenligt og hvad er uvæsentligt før de åbner munden og bringer lovforslag. Kunne passende starte med at sætte en stopper for fagforeningernes legetime ret til magtmisbrug og undertrykkelse, som ikke hører hjemme i et moderne demokratisk land.

Skrevet af hans01 1370 dage siden - Direkte link

Poul Pot


Skrevet af Kjeld Flarup 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er også er juridisk aspekt. Man kan ikke bare flytte dagpenge registreringen over på amazon da den jo ligger under amerikansk lovgivning og der er personfølsomme oplysninger indblandet.


Skrevet af kalasky 1370 dage siden - Direkte link

Det ser ud til, at 3F her i ferietiden selv har sat ildebrand i "den danske model". Branden ser ud til at have udviklet sig så hurtigt, at den ikke kan slukkes. Det ser også ud til, at 3F nu handler i panik ved at flytte rundt på følsomme oplysninger til servere, som er placerede uden for Danmark og dansk beskyttelse, for at få lidt ro på panikken.

 

Hvis "den gamle danske model" renoveres af politikerne, risikerer 3F at gøre sig selv overflødig samtidig med at der vil rasle en hel masse skumle aftaler ud af skabene.

 

Dette er prisen for, at 3F er gået i frontalangreb mod de gule fagforeninger, der har gjort det muligt for arbejdstagerne frit at vælge, hvilket forbund, de vil være medlem af. Det er helt forkert, at de gamle fagforbund kræver monopol på arbejdstagernes muligheder for organisering. Man bør frit kunne vælge blandt de udbud, der er på området.

 

Måske er der slet ikke brug for fagforeninger mere. Der kan nemt lovgives om de basale arbejdstagerbehov og indgås detailaftaler ude i virksomhederne.


Skrevet af Kjeld Flarup 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Anonymous angriber elementer af tvang.

Sony anvender tvang for at beskytte intellektuel ejensomsret.

3F anvender tvang for at beskytte en eksklusivret til at tegne overenskomster.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

20
24
11
7
10
5
8
13
10
9
3
33
9
15
13
12
22
33
7
6

- Annonce -


Om merlyn55
Kun en tåbe frygter ikke socialisme........  

Se merlyn55s profil
eller
Følg merlyn55
- Annonce -