Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

+4 Skrevet af Brian Equator 245 dage siden - Direkte link

Sikken klynkehistorie.

 

Hun bor i lejebolig på Islands Brygge og er sikkert utilfreds med udviklingen, mens folk i ejerboliger nok er overnud positive.

 

Men altså, når man bor i en storby, så må man forvente, at der kan ske en udvikling i det område, man bor i, og der er jo ikke noget unaturligt i, at en 70-årig ikke gider bo i et område, hvor mange unge mennesker nyder udelivet om sommeren - og larmer. Jeg selv gad heller ikke bo der, og jeg er da også flyttet til forstæderne for et par år siden, fordi jeg ikke orkede støjende naboer.

 

Hvorfor pokker er det en historie? 


Skrevet af Marianne Andersen ( f.d Minerva) 245 dage siden - Direkte link

Hvis man ikke kan tåle støj og festglade mennesker, så er det nok i det hele taget en dårlig ide at flytte til storbyerne, for i dem er det jo så at sige altid nogen som er i feststemning.


+2 Skrevet af Carsten Nielsen 245 dage siden - Direkte link

Jeg var engang på stranden, følte mig rimelig krænket, over alle de halvnøgne mennesker og alt det sand og vand, gjorde det ikke bedre.

Jeg er selv flyttet væk fra Kbh, for et par år siden og savner det ikke. Det kan ikke rigtigt hidse mig op, når jeg besøger min veninde og vi går en tur ved søerne. Hun lærte så ordet spidsrod. Det har sin charme i meget små portioner. 25 dec. tager jeg altid ind og går en tur i Khb, også nogle gange alene. Det er som at gå i regnvejr. Der er ingen ude, med mindre de har en grund til det. Damen kom så i avisen og BT fik lidt klik.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -

- Annonce -