Kontakt 180Grader.dk
63

Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Disciplin er noget korrupte folk forslår. Man skal bare være voldelig, eller aggresiv mod folk, så skal de nok blive bedre mennesker..... men hvad er det for noget at forslå?

 

Det er sikkert kun noget som bliver forslået fordi sandheden er for ubekvem. At det danske samfund er død sygt, og som børnene opfører sig er en direkte konsekvens. Der mangler forbilleder og en tro på fremtiden, det er netop det som folkeskolen bl.a. tager fra dem. Du kommer i et rum med folk på samme alder som dig, laver kedelige ting, du kun laver fordi du er tvunget til det. Personen som skal "vejlede" dig er sikkert kedelig, og når du så udsætter børn for det 20-25 timer om ugen gennem 8-9 år, så får du altså folk som bare suger


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1370 dage siden - Direkte link

Disciplin er noget korrupte folk forslår. Man skal bare være voldelig, eller aggresiv mod folk, så skal de nok blive bedre mennesker..... men hvad er det for noget at forslå?

 

Sarkasme/ironi ?

 

Jeg gik i skole i Australien, da disciplin var i højsædet, stille klasser, hvor folk rent faktisk lærede noget, i forhold til de Danske larme rum, som man mener folk kan lære noget ved at være i..


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke forstå det er så svært at forstå. Du skal ikke slå andre, eller true med at slå, straffe eller true med at straffe hvis de ikke opfører sig som du vil have. Hvis du vil have de opfører sig anderledes så er du nødt til at forhandle. Finde ud af hvad problemet er. Hvis du vil skabe et sted hvor andre lærer noget, så skal du skabe et sted hvor de har lyst til at lære, hvor de føler sig tilpads og hvor de har lyst til at være.

- Annonce -


Skrevet af John Locke 1370 dage siden - Direkte link

Jeg kan nemt finde adskillige andre links, men du kan starte med denne, så du bliver lidt bedre oplyst.

 

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/01/19/133714.htm


Skrevet af Dinesen 1370 dage siden - Direkte link
Hvad havde man regnet med, når man i stor stil importerer analfabeter og mennsker, der hader de vantro danskere til landet? -At niveauet ville blive højere? Dengang jeg gik i folkeskole var den også mega socialistisk og rummelig - men uden den 3. verden i klasselokalet, så alle formåede alligevel at få gode job og uddannelser.

Skrevet af John Locke 1370 dage siden - Direkte link

@storevovhund.

Inklusion er noget som hovedparten af lærerne er imod, uanset politisk ståsted. Inklusion er en politisk opfindelse, som har til hensigt at spare på udgifterne inden for specialundervisningen, som igen medfører at der bliver mere uro og flere svagere elever i normalklasserne.

 

Selv om jeg langt fra er enig med alle dine betragtninger, så har du alligevel til en vis grad ramt hovedet på sømmet.

 

Skolelederne er den ledergruppe i Danmark, hvor rekruteringsgrundlaget er lavest, dvs. at man alt andet lige må ansætte mindre kvalificerede personer til stillingerne. prøv at google, skoleder, genopslag.

 

At det faglige niveau er højere på privatskoler skyldes den sociale arv. Det koster penge, ergo, søger mere velstillede forældre mod privatskoler og hvis der afkom skulle bryde de regler som privatskolen har, ha så hældes han tilbage i folkeskolen. konkurrence mellem privatskoler og folkeskoler er altså ikke  reel.

I forhold til din betragtning omAnders Bondo, så kan jeg ikke være mere enig. Han er grunden til at jeg sidste år meldte mig ud af fagforeningen. Fordi manden kun taler pædagogik og ikke arbejdsforhold.

Så jeg kan ikke fortænkte de mange brugere her på dette forum at de er kritiske over for lærerne, når Anders bondo er vores talerør.

 

Findes der dårlige lærere, ja da, det gør der. der findes også dårlige betjente, håndværkere, bagere, læger  osv.

Men det er som borgerlig lærer ikke mit indtryk at de lærere der har stemt på regeringspartierne, underviser ud fra ideologiske grundholdninger, men hovedsageligt ud fra de krav som lærerne er underlagt af undervisningsministeriet, samt den lokale ledelse.

 


Skrevet af Jesper Jørgensen 1370 dage siden - Direkte link

hvis du havde råd til at sende dine børn i vuggestue og børnehave har du sgu også råd til at sende dem i privatskole. Det koster ofte mindre end en børnehave så det er en gang vrøvl.

Desuden er der mange som får tilskud eller har fripladser på diverse privatskoler


Skrevet af margate 1370 dage siden - Direkte link
Fjern lighedsprincippet, alle elever er ikke lige dygtige og de dygtige skal ikke misbruges i en folkeskole der ikke kan kontrollere eller bruge effektive metoder overfor dårlige og ugidelige elever. 9z er bredt repræseneret, men der er gode elever der trækker klassen op, men en større del der trækker den ned.

Skrevet af Byggemand Bob 1370 dage siden - Direkte link

Danskere, elever inkluderet, bildes ind de er stakler, ofre for den virkelige verden, og ar de har krav p kompensation og hjælp for at kunne overleve. Denne kompensation skal komme fra de rige svin der har stjålet fra dem o som har uendelige pengetanke at tømme. Så simpelt er det. 

 

Offermentaliteten længe leve...


Skrevet af Wowbagger 1370 dage siden - Direkte link

Bullseye. Du har lige formuleret socialistens verdensanskuelse i to sætninger, sådan ca. alt inklusive.


Skrevet af Rasmus J 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tillæg til dit forslag - udstil eleverne med 10+ klip med billede, navn og klasse på en liste med titlen "fremtidige fattige hjemløse tabere - hahaha". Listen hænger over alt på skolen. Enste mulighed for at komme af listen er 30 dage med perfekt fremmøde, og konstruktiv aktivtet i undervisningen.

 

Hvis det blot er dårlig vaner, som er skyld i, at de har fået 10+ klip, så vil de ændre sig i løbet af 3 uger (den er den tid, som videnskaben har fundet frem til at et gennemsnits menneske skal bruge på at ændre en vane til en ny vane).

 

Er der tale om en gennemgående taber, så kan han/hun i det mindste tjene som advarsel til andre.

 

Tilsvarende liste bør naturligvis laves over lærererne, som kommer med virkningsløs undervisning - listen kan hedde "fremtidige arbejdsløse lærertabere - hahaha".


Skrevet af Svend 1370 dage siden - Direkte link

Vi skal leve af velfærd, og eksport af undervisningssystemer til Kina. Vi har nemlig verdens lykkeligste elever.


Skrevet af Erik Bruus 1370 dage siden - Direkte link
Den var god, og desværre også nok rigtig. Det varer ikke længe, så er der ikke flere arbejdspladser tilbage, så who cares. Nej det kan snart være lige meget, hvad folkeskolen foretager sig, der er snart ikke brug for folk længere. Nu har næsten alle også adhd, det havde vi allesammen da jeg var dreng. Det blev ordnet med legen røver og soldater i skoven, og sæbekassebiler. Godt det kan klares med piller i dag, så behøver børnene heller ikke bevæge sig.

Skrevet af Enough 1370 dage siden - Direkte link

Der er snart ikke noget arbejdsmarked mere... so who cares!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
7
26
25
12
7
6
10
8
13
10
9
4
3
2
33
9
15
13
12

- Annonce -


- Annonce -