Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

63

Skrevet af ianarki 1610 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Disciplin er noget korrupte folk forslår. Man skal bare være voldelig, eller aggresiv mod folk, så skal de nok blive bedre mennesker..... men hvad er det for noget at forslå?

 

Det er sikkert kun noget som bliver forslået fordi sandheden er for ubekvem. At det danske samfund er død sygt, og som børnene opfører sig er en direkte konsekvens. Der mangler forbilleder og en tro på fremtiden, det er netop det som folkeskolen bl.a. tager fra dem. Du kommer i et rum med folk på samme alder som dig, laver kedelige ting, du kun laver fordi du er tvunget til det. Personen som skal "vejlede" dig er sikkert kedelig, og når du så udsætter børn for det 20-25 timer om ugen gennem 8-9 år, så får du altså folk som bare suger


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1610 dage siden - Direkte link

Disciplin er noget korrupte folk forslår. Man skal bare være voldelig, eller aggresiv mod folk, så skal de nok blive bedre mennesker..... men hvad er det for noget at forslå?

 

Sarkasme/ironi ?

 

Jeg gik i skole i Australien, da disciplin var i højsædet, stille klasser, hvor folk rent faktisk lærede noget, i forhold til de Danske larme rum, som man mener folk kan lære noget ved at være i..


Skrevet af ianarki 1610 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke forstå det er så svært at forstå. Du skal ikke slå andre, eller true med at slå, straffe eller true med at straffe hvis de ikke opfører sig som du vil have. Hvis du vil have de opfører sig anderledes så er du nødt til at forhandle. Finde ud af hvad problemet er. Hvis du vil skabe et sted hvor andre lærer noget, så skal du skabe et sted hvor de har lyst til at lære, hvor de føler sig tilpads og hvor de har lyst til at være.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af John Locke 1610 dage siden - Direkte link

Jeg kan nemt finde adskillige andre links, men du kan starte med denne, så du bliver lidt bedre oplyst.

 

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/01/19/133714.htm


Skrevet af Frederik Blegvad 1610 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Som sagt er den simple løsning en klippekortsordning. De fleste elever synes ikke det er sjovt at blive bortvist en uge, eller ikke at skulle med på næste lejrtur.


Skrevet af Dinesen 1610 dage siden - Direkte link
Hvad havde man regnet med, når man i stor stil importerer analfabeter og mennsker, der hader de vantro danskere til landet? -At niveauet ville blive højere? Dengang jeg gik i folkeskole var den også mega socialistisk og rummelig - men uden den 3. verden i klasselokalet, så alle formåede alligevel at få gode job og uddannelser.

Skrevet af John Locke 1610 dage siden - Direkte link

@storevovhund.

Inklusion er noget som hovedparten af lærerne er imod, uanset politisk ståsted. Inklusion er en politisk opfindelse, som har til hensigt at spare på udgifterne inden for specialundervisningen, som igen medfører at der bliver mere uro og flere svagere elever i normalklasserne.

 

Selv om jeg langt fra er enig med alle dine betragtninger, så har du alligevel til en vis grad ramt hovedet på sømmet.

 

Skolelederne er den ledergruppe i Danmark, hvor rekruteringsgrundlaget er lavest, dvs. at man alt andet lige må ansætte mindre kvalificerede personer til stillingerne. prøv at google, skoleder, genopslag.

 

At det faglige niveau er højere på privatskoler skyldes den sociale arv. Det koster penge, ergo, søger mere velstillede forældre mod privatskoler og hvis der afkom skulle bryde de regler som privatskolen har, ha så hældes han tilbage i folkeskolen. konkurrence mellem privatskoler og folkeskoler er altså ikke  reel.

I forhold til din betragtning omAnders Bondo, så kan jeg ikke være mere enig. Han er grunden til at jeg sidste år meldte mig ud af fagforeningen. Fordi manden kun taler pædagogik og ikke arbejdsforhold.

Så jeg kan ikke fortænkte de mange brugere her på dette forum at de er kritiske over for lærerne, når Anders bondo er vores talerør.

 

Findes der dårlige lærere, ja da, det gør der. der findes også dårlige betjente, håndværkere, bagere, læger  osv.

Men det er som borgerlig lærer ikke mit indtryk at de lærere der har stemt på regeringspartierne, underviser ud fra ideologiske grundholdninger, men hovedsageligt ud fra de krav som lærerne er underlagt af undervisningsministeriet, samt den lokale ledelse.

 


Skrevet af Jesper Jørgensen 1610 dage siden - Direkte link

hvis du havde råd til at sende dine børn i vuggestue og børnehave har du sgu også råd til at sende dem i privatskole. Det koster ofte mindre end en børnehave så det er en gang vrøvl.

Desuden er der mange som får tilskud eller har fripladser på diverse privatskoler


Skrevet af _slettet_bruger_5581 1610 dage siden - Direkte link
Fjern lighedsprincippet, alle elever er ikke lige dygtige og de dygtige skal ikke misbruges i en folkeskole der ikke kan kontrollere eller bruge effektive metoder overfor dårlige og ugidelige elever. 9z er bredt repræseneret, men der er gode elever der trækker klassen op, men en større del der trækker den ned.

Skrevet af Storevovhund 1610 dage siden - Direkte link

Jeg er stadig meget, meget forundret over at DR har begået en udsendelsesrække, hvor den danske folkeskole fremstilles uden en politisk korrekt socialistisk vinkel.

 

Udsendelserne viser med al tydelighed hvordan de venstreorienterede lærere med deres magtfulde organisation gennem en årrække har formået at ændre folkeskolen over i en retning, hvor der ikke lægges nogen særlig stor vægt på en høj faglighed, men mere den "rummelige" og fornylig også den "inkluderende" skole. Det dækker vel bare over den store overvægt af lærere, som ikke er engagerede, faglige dygtige eller har et vist minimum af autoritet. Lige efter Anders Bondo Christensens drømmeverden.

 

Hertil komme en meget stor del af forældrene, som helt åbenlys ikke har været i stand til at give deres guldklumper en opdragelse som indebærer hensyn og respekt for andre og en hel basal evne til at opføre sig nogenlunde ordentlig.

 

For folkeskolerne er resultatet skræmmende.

 

Det er derfor på tide med en gevaldig faglig opstramning af folkeskolen.

 

Og der er jo faktisk også noget positivt at sige om de danske skoler. Enkelte folkeskoler har en stærk leder som forstår at motivere de ansatte lærere.

...og så skal de lærere som brænder for den faglige undervisning selvfølgelig have al mulig ros. For der findes jo heldigvis en del ildsjæle blandt særligt de unge folkeskolelærere.

 

Heldigvis findes der også skoler med et generelt højt fagligt niveau. De er bare overvejende privatskoler.

 

Anders Bondo Christensen, vil du i virkeligheden gøre noget godt for de danske skolebørn, så træk dig, og lad være med fremover at have noget med undervisning overhovedet at gøre.


Skrevet af Byggemand Bob 1610 dage siden - Direkte link

Danskere, elever inkluderet, bildes ind de er stakler, ofre for den virkelige verden, og ar de har krav p kompensation og hjælp for at kunne overleve. Denne kompensation skal komme fra de rige svin der har stjålet fra dem o som har uendelige pengetanke at tømme. Så simpelt er det. 

 

Offermentaliteten længe leve...


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1610 dage siden - Direkte link

Hvis vi taler om folkeskolen, så må en stor del af ansvaret placeres hos Ritt Bjerregaard og hendes 1975-folkeskolelov. Nå ja, så er der lige én ting til, som vist heller ikke ligefrem har bidraget til at højne niveauet!

http://tidehverv.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=415

 


Skrevet af Frost Hansen 1610 dage siden - Direkte link

Ja, Ritt Bjerregaard har en stor del af ansvaret. Hvis ikke hele ansvaret.

"Ingen måtte være klogere end den dummeste. Alt andet ville give sociale skævheder"........

"Kravene skulle sættes så alle kunne følge med - og bestå".

 

Og hvordan reagerede danskerne ?


Skrevet af Wowbagger 1610 dage siden - Direkte link

Bullseye. Du har lige formuleret socialistens verdensanskuelse i to sætninger, sådan ca. alt inklusive.


Skrevet af Svend 1610 dage siden - Direkte link

Vi skal leve af velfærd, og eksport af undervisningssystemer til Kina. Vi har nemlig verdens lykkeligste elever.


Skrevet af Erik Bruus 1610 dage siden - Direkte link
Den var god, og desværre også nok rigtig. Det varer ikke længe, så er der ikke flere arbejdspladser tilbage, så who cares. Nej det kan snart være lige meget, hvad folkeskolen foretager sig, der er snart ikke brug for folk længere. Nu har næsten alle også adhd, det havde vi allesammen da jeg var dreng. Det blev ordnet med legen røver og soldater i skoven, og sæbekassebiler. Godt det kan klares med piller i dag, så behøver børnene heller ikke bevæge sig.

Skrevet af Søren jensen 1610 dage siden - Direkte link
Der kommer en god løsning imorgen.

Skrevet af Frederik Blegvad 1610 dage siden - Direkte link

For at skabe ro i timerne og en højere disciplin blendt eleverne kunne man jo indføre en landsdækkende klippekortsordning.

 

Hver gang en elev forstyrrer undervisningen, eller kommer for sent til en time, så får vedkommende et klip. 5 klip medfører en uges bortvisning, og kommer eleven op på 10 klip, så er det 14 dages bortvisning og ingen lejrskole.

 

Så har lærerne pludselig nogle gode redskaber og så skal eleverne sgu nok rette ind.


Skrevet af Rasmus J 1610 dage siden - Direkte link

Tillæg til dit forslag - udstil eleverne med 10+ klip med billede, navn og klasse på en liste med titlen "fremtidige fattige hjemløse tabere - hahaha". Listen hænger over alt på skolen. Enste mulighed for at komme af listen er 30 dage med perfekt fremmøde, og konstruktiv aktivtet i undervisningen.

 

Hvis det blot er dårlig vaner, som er skyld i, at de har fået 10+ klip, så vil de ændre sig i løbet af 3 uger (den er den tid, som videnskaben har fundet frem til at et gennemsnits menneske skal bruge på at ændre en vane til en ny vane).

 

Er der tale om en gennemgående taber, så kan han/hun i det mindste tjene som advarsel til andre.

 

Tilsvarende liste bør naturligvis laves over lærererne, som kommer med virkningsløs undervisning - listen kan hedde "fremtidige arbejdsløse lærertabere - hahaha".


Skrevet af Frederik Blegvad 1610 dage siden - Direkte link

Nu er jeg så modstander af at ydmyge folk i det hele taget, så jeg holder mig til bortvisningen. Det skal sgu nok afhjælpe 90% af problemet med forstyrrende opførsel er jeg sikker på.


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1610 dage siden - Direkte link

It might be that your purpose in life is to serve as a warning to others.


Skrevet af Enough 1610 dage siden - Direkte link

Der er snart ikke noget arbejdsmarked mere... so who cares!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
16
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -