Advarsel: Du troede på passiv rygning - nu kommer passiv drikning !

Sundhedsfascismen: - Du skader "de andre"

Efter den store succes med at bilde naive folk ind, at passiv rygning er farligt, er statens sundhedsfascister nu klar med et nyt angreb på friheden - og på livsglæden:

Passiv drikning ... ! Ja, man tror det er løgn, men desværre: Det er sandt. Det er nu meningen, at "forskning" lavet af sundhedsakademikere i staten skal "bevise", at man tager skade - ikke af at drikke alkohol selv, men af at opleve andre drikke det.

Information: "Passiv drikning" på agendaen


Endemålet er det samme som ved passiv rygning: Du må ikke udsætte andre for det. Du må ikke "belaste" andre med din "ulækre vane". Budskabet til dig er: Du må slet ikke nyde livet mere. Du skal være en slave, arbejde som en hest, holde din kæft & iøvrigt blive hjemme hos dig selv.

For de hævder nemlig at have monopol på at vide, hvad "andre" kan tåle - samt monopol på at definere hvad der er "offentligt rum". Det er en højrøvet akademisk manipulation. Af to grunde:

1. Det såkaldt ”offentlige rum” ejes langt overvejende af store og små private virksomheder herunder serveringsbranchen. Dette private rum hævder de at kunne bestemme over. Som man har gjort allerede med passiv rygning iflg. rygelovene.

2. Ingen ved, hvad ”andre” kan tåle. De hævder blot, at man skader ”andre” ved at indtage alkohol, og laver fup statistik, der påstår at vise dette. Det er nemlig lettere at få folk til at sluge et forbud mod noget, der skader andre, end mod noget, der kun skader brugeren selv. Det samme princip blev kendt fra andre folks røg, som man sagde var skadeligt - uden noget bevis:

"Rygelove bygger på en løgn"


Man skal tilbage til nazisterne for at finde de samme overgreb på friheden. For dette er, hvad det er: Fascisme eller socialisme, resultatet er det samme: Staten bestemmer alt - du bestemmer intet.

Sundhedsakademikerne overtrumfer din private ejendomsret og din ret til at udsætte dig for, hvad du vil - med ”junk science” - fup videnskab, som hævder at din nydelse skader dine omgivelser. Sådan får de deres totalitære samfundsregler til også at gælde på din ejendom - og i din omgangskreds.

Og hvem sponsorerer dette nye angreb på folket? Hvem betaler de akademikere og "forskere", der igen og igen angriber friheden? Well - de samme som stod bag passiv rygning & rygelovene  - se logoerne: Medicinalgiganterne Pfizer, GlaxoSmithKline, McNeil (Johnson & Johnson), Novartis.

Hvorfor gør de det? Er det svært at forstå? Fordi de tjener flere penge i et forbudssamfund, ganske enkelt. Derfor hælder de rundhåndet bevillinger ud over alle ”forskere”, der er villige til at lobbye for forbud og totalitært styre.

Tobacco and Alcohol: Learning From Each Other, International Conference

Dette stor-manipulerende industrikartel trækker verden rundt ved næsen med ”junk science”. I deres hvide kitler hævder de at være "gode", og at de bekymrer sig om folkets "sundhed", men er det sandt? Hvorfor er de så igang med at sygeliggøre & medicinere hele folket? Samtidig med at de har snabelen dybt nede i de offentlige kasser pga statens finansiering af sygdomsbehandling.

Hvorfor stiger samfundets sygdomsudgifter? Fordi folk er ”usunde”? Forkert. Befolkningen er sundere end nogensinde før i historien. Svaret er, at medicinalindustrien og deres hær af sponsorerede læger sygeliggør raske mennesker, så de kan sælge mere medicin. Med statens accept og betaling.

Men hvordan tjener medicinalkartellet så penge på passiv drikning? Åhh - godt spørgsmål: Du kender Nicorette? Well - her kommer "Alkorette" - en ny lille pille vil udskyde din lyst til en øl, når du er sammen med "andre" i "offentligt rum" ... smart? Muligvis, hvis man hedder Adolf til mellemnavn.

Ny pille sænker forbrug af alkohol

Men det værste: Nu skal vi udsættes for store manipulerende mediekampagner med snesevis af hændervridende "ofre" for passiv drikning i "offentligt rum", som vil klynke: "Jeg så en fuld mand igår. Hvor var det ulækkert!" - og den evindelige: ”Er der dog ingen, der tænker på børnene?” - snart efterfulgt af den monotome messen fra præsteskabet i det såkaldte Institut for Folkesundhed:

"Alkohol slår 14.000 mennesker ihjel om året."
"Alkohol skader dig og dem omkring dig."
"Der er ingen nedre grænse for skade ved alkohol."

Naturligvis til trommeslagene fra myriader af internetreklamer for Alkorette og for kommunale øl-stop-kurser med gratis uddeling af Alkorette på skatteydernes regning. Fuldstændig som Nicorette og rygestop-kurserne ...

For desværre ser det ud til, at en omfattende passiv drikning-propaganda vil få det samme triste resultat som propagandaen mod passiv rygning: Naive folk ender med at tro på, at det er skadeligt - de forvandles dermed til statens og medicinalkartellets nyttige idioter.

Så, kære venner ... Hvordan er livet i den depressive totalitære medicinal-stat? Er det godt? Nej? Trænger du til en øl? Jamen, så får du en Alkorette. Trænger du til en smøg? Jamen, så Nicorette da. Er du ked af det? Nå, men så får du da bare en lykkepille ...

Er det mon snart tid til et folkeligt oprør?

71 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere