Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

54

Skrevet af Skovgaard 1580 dage siden - Direkte link

Det var hun knap så tydelig omkring da hun var i radioen her til morgen.


Skrevet af Mike S 1580 dage siden - Direkte link

Jeg studerer på nuværende tidspunkt til Socialrådgiver.

 

Og jeg kan sige at en stor procent af de studerende jeg omgiver mig med ikke er venstreorienterede. Men størstedelen af lærerstaben er -- faktisk til den grænse at de tager tykt pis på DF under forelæsninger etc.


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Det jo logik at socialrådgiver oftes er venstreorienteret, da det jo ikke er en højreorienteret mærkesag at hjælpe de svage i samfundet. De fleste som vælger at blive socialrådgiver gør det jo ud fra et ideologisk standpunkt. Tanken om at kunne hjælpe folk i nød er ofte motivationen. Hvor i mod at mange blå typisk mener at folk skal klare sig selv, at offentlige ansat er snylter job etc etc.

Så har svært ved at se breaking news i det her..

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1580 dage siden - Direkte link

-"da det jo ikke er en højreorienteret mærkesag at hjælpe de svage i samfundet"

Hvad er dog det for noget eventyrligt vrøvl. Fordi højreorienterede ikke ønsker at støtte, rød social-engineering og andre katastrofale tiltag, så betyder det da ikke at man ikke ønsker at gøre noget for de svageste.

 

Alle undersøgelser og al forskning siger jo at det ikke hjælper at sende flere penge ned i et sort hul. Samme forskning peger ofte på at vækst og velstand kan afhjælpe problemerne langt mere effektivt. Og vækst og velstand kommer fra private investeringer.


Skrevet af Fenster 1580 dage siden - Direkte link

Lige præcis, det er sjovt som der altid tales om "forståelse" og "tolerance", men så snart det ikke passer ind i den røde drejebog, så er det udelukket.
Vil man være mere "åben" så må man også lytte og forstå mennesker man er højest uenig med, tænk sig, man kan rent faktisk lære noget af det. 


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke det ene eller det andet, jeg skrev mit indlæg udfra hvad man læser her på siden. Og det er at offentlige ansatte er lige så meget igler som bistandklienter. Med det i baghovedet så siger det jo sig selv at ingen ægte liberale vil kunne nedvælrdig sig selv til at være offentligt ansat.

 


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Det er ikke socialt ansvar der strømmer udfra den her side, det er mere fuck dig din igler. Så segmentet her på siden vil jo ikke hjælpe andre end dem selv og deres pengepung.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1580 dage siden - Direkte link
Der er der himmelvis forskel på at ønske at hjælpe og så lade igler og dovne hunde stjæle ens produktive udkomme. Iglerne er jo netop ikke mennesker der har brugfor hjælp. Iglerne er mennesker der ikke gider, fordi det er lettere at bruge staten til at tvinge andre til at hjælpe. Ikke alle på offentlig forsørgelse er igler. Det tror jeg ikke der er nogen der mener. Men selv værdig trængende skal ikke have penge, som er stjålet fra andre. Hvis jeg gerne vil hjælpe en værdigt trængende skal jeg nok selv gøre det. Og netop det gør jeg i stor stil, bare på frimarkedsvilkår, istedet for vild og tvang. Jeg troede bestemt, at du var imod staten; så må du da også være imod dens omfordeling?

Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Du har ret i at jeg er i mod stater og alt hvad de laver, men jeg går skam ind for omfordeling af egen fri vilje. Hvorfor holde på noget man ikke bruger.

 

Men det var slet ikke det mit første indlæg handlede om. Jeg undre mig bare over at det kan komme bag på nogen at de fleste socialrådgiver er venstreorienteret.


Skrevet af slettet bruger 6003 1580 dage siden - Direkte link

Hvordan definere du socialt ansvar ?


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Godt spørgsmål.

Noget med at jeg skaber mere end jeg selv har brug for, kun med tanke om at dele det med nogen som mangler det. Dvs uden profit for øje.

 

Men i teorien er social ansvar også at henrette et ufødt barn, hvis man ved det bliver handicappet.


Skrevet af vera madsen 1580 dage siden - Direkte link

Må jeg som blå vælger blive fritaget for den art udokumenteret vrøvl! hvem tror du lige du støtter med det bavl da slet ikke venstrefløjen da alle sundt tænkende mennesker må tage skarpt afstand fra påstande af den art og som følge heraf, afstand fra den mindste antydning i retning af, at dette er venstrefløjens tankegang.

Prøv igen, denne gang lidt mere seriøst.

 


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Dejligt at du forstod min joke, for jeg var ikke seriøs. Det eneste seriøse i mit indlæg, var nok det faktum at ægte blå ikke ønsker at være offentlig ansat.


Skrevet af Laurentius 1580 dage siden - Direkte link

Det eneste seriøse i mit indlæg, var nok det faktum at ægte blå ikke ønsker at være offentlig ansat.

Hvilket jo nok ikke er så overraskende:

"ægte blå" er negativt stemt overfor en stor stat og ønsker derfor ikke at arbejde for den store stat.

'ægte røde' er positivt stemt overfor en stor stat og har derfor intet imod at arbejde for den store stat.

I det omfang "ægte blå" ønsker at arbejde for staten er det nok primært indenfor politi, forsvar etc. som mange ser som en naturlig statsopgave.

 


Skrevet af Laurentius 1580 dage siden - Direkte link

En anden, og måske beslægtet, årsag er at "ægte blå" lader hovedet overstyre følelser mens "ægte røde" lader følelserne overstyre hovedet.

 


Skrevet af slettet bruger 6003 1580 dage siden - Direkte link

Hvis emneområdet er omfordeling, så er forskellen på rød og blå, at rød er fuldstændig hovedløst fortabt i offerumiddelbarheds-princippet - den nød, der kan ses, føles og umiddelbart konstateres, uden tanke for nødens oprindelse eller finansiering eller effekten af den "hjælp", som den røde bare ikke kan undlade at dele ud af. 

 

Den blå derimod ønsker derimod at kende nødens oprindelse, at fastslå om den er undgåelig og håndterbar af de nødlidende selv og om "hjælp" er atråværdig eller overhovedet tilgængelig før man kaster det hele overbord. 

 

...

 

Ud fra den horisont er der ingen tvivl om, at alle socialrådgivere jeg nogen sinde har været i professionel kontakt med er håbløst røde. Der er næppe hellere tvivl om, at både nødlidende og statskassen kunne være tjent med flere blå socialrådgivere. 


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

De mere hardcore røde, behøver nok ikke at lede efter skylden eller årsagen, for dem er verden mere simpel. Det er kapitalens og de riges skyld, med det mantra klapper de sig selv på skuldren og ophæver dem selv som vores frelser, som har lige netop den metode som får vores gader til at flyde i mælk og honning. Måske en reflexion over de mange kommunistiske fiaskoer vil være på sin plads. Lige som at man måske burde kigge det økonomiske system efter og lave reflexioner over det.


Skrevet af vera madsen 1580 dage siden - Direkte link

I så fald må du så anklage mig for ikke værende ægte blå da jeg i 27 år var ansat i sundhedssektoren, uden  alligevel på noget tidspunkt at stemme rød, eller for den sags skyld anse mig selv for værende snylter.


Skrevet af Kenno 1580 dage siden - Direkte link

Jeg tog den også på spidsen og unlod med overlæg en hver form for nuancer. Mit forsøg gik på at generalisere lige så meget omkring "blå" som der bliver gjort omkring bistandskilenter. Er helt bevist om at verden ikke er så sort og hvid, som jeg gjorde den til.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -