Kontakt 180Grader.dk
21

Skrevet af Jørgen Klinggaard 1372 dage siden - Direkte link
Det jeg savner i LA's hovedpunkter er en stillingtagen til indvandringssituationen. Den er langt mere vigtig end så meget andet hvis man ønsker at bevare vores demokrati. Men hvis LA bare skubber problemet foran sig som de fleste andre politikere kan det være ligegyldigt hvem man stemmer på.
Det er ikke kun Danmarks økonomiske situation der er katastrofal, men også den ligegyldighed der er når det drejer sig om vore efterkommeres fremtid.

Skrevet af Henrik Lundquist 1372 dage siden - Direkte link
Åbne grænser - lukkede kasser.

Skrevet af PeterMoeller 1372 dage siden - Direkte link
Noget helt andet er at LA nok gør klogt i ikke at tage munden for fuld. Selvom mange nok gerne så en liberal regering hvor LA alene havde 90 mandater så tror jeg det er en fordel at bruge DF modellen med enkelte mærkesager...

Få indrømmelser der hvor det batter og så kan de andre partier tæske rundt i hundesnorelængder, indvandrerproblematikker, regionssygehuse, Moskeer i Kbh, knivforbud, vindmølleparker, Mallorcarejser osv. osv.

Når LA om en årrække har fået nogle vigtige indrømmelser og er blevet et mere modent parti vil vælgerne også være klar til at belønne et udvidet principprogram med flere mandater+indflydelse i en (håber jeg) liberal liberal 3 kløver regering(V-K-LA)

jaja... you may say that I'm a dreamer :-)

- Annonce -


Skrevet af Skovgaard 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er noget der hedder kultur. Din pigment kommentar er altså latterlig - medmindre du kan godtgøre at det er Jørgens holdning. Men det fremgår ikke af hans indlæg.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

11
28
27
28
4
19
46
16
17
19
16
26
15
5
27
18
40
75
27
19

- Annonce -


- Annonce -