Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

+3 Skrevet af Jimmi Krisstensen 159 dage siden - Direkte link

En 666 tatovering i panden kan camoufleres med en niqab, egentlig burde det ikke være nødvendig satinisme burde vel tolereres som en religion på lige fod med islam... kan ikke se den store forskel, bortset fra at førstnævnte gruppes terror højst er afbrænding af norske stavkirker og graffiti...


Skrevet af Maja Simonsen 159 dage siden - Direkte link

Godt at han er kommet ud af det miljø, som han færdes i før. Håber, at han kan få fjernet sin tattovering i hovedet snart, så han kan komme ud og få sig et job. 


+4 Skrevet af Ulrik B. Petersen 159 dage siden - Direkte link

Tror godt at han kan få et job med at gøre rent om natten på offentlige toiletter med eller uden ansigts-tatovering.

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Gitte Nielsen 159 dage siden - Direkte link

Han må selv betale, vi skal ikke betale for andres dumheder. Han har bare truffet et uheldigt valg og det har nu konsekvenser for hans fremtid. 

 

Det er ulovligt at tatovere: hænder, hals og hoved.


Mange, der får tatoveringer i ansigtet, er med i en bande. Men ti år senere vil de have dem fjernet, fordi de er ude af banden, og gør det ondt, tager tid og er rigtigt dyrt.

 

Han kan sikkert også få et job på et lager, hvor han ikke er synlig for kunderne ? Eller som vagt, der kører rundt til alarmer i virksomheder - "i mørket er alle katte grå"

 


+1 Skrevet af Jens Knudsen 158 dage siden - Direkte link

Han må selv betale, vi skal ikke betale for andres dumheder.

 

Når den tatoverede klaphat, med ligegyldighed og total mangel på omtanke for konsekvenserne har gjort det uhyre vanskeligt for sig selv at skaffe sig et job, så har han jo samtidig sørget for at han ikke kan betale nogetsomhelst selv.

 

Velfærdssamfundet betaler konstant for andres dumheder og dårlige valg. Sådan er den gældende lovgivning udformet, en lovgivning der er besluttet (og fastholdt) af de politikere som vælgerne har sat til at styre samfundet.


I den situation er der reelt kun 2 muligheder:

 

1) Samfundet betaler for at vedkommende får fjernet tatoveringerne, i håb om at vedkommende efterfølgende kan finde motivation til at skaffe sig et job, klare sig selv, og bidrage til samfundet.

 

2) Samfundet betaler for at vedkommende forsørges resten af sit liv, da han han helt tydeligt har valgt at demonstrere sin ringeagt for gældende lovgivning, og dermed med fuldt overlæg har gjort sig så umulig, provokerende og socialt uacceptabel, at vedkommende har placeret sig selv allerbagest i enhver jobansøgningskø.

 

Så længe landet styres af utopiske gavebodskultursocialdemokrater findes der ganske enkelt ikke andre muligheder.

 

Hvis landet ikke styredes af ca. 80% utopiske gavebodekultursocialdemokrater, men i stedet styredes af  folk som kræver konsekvensbevidsthed og ansvarlighed fra de alt for mange medborgere som får alt for frit spil til at dalre igennem et liv på frihjul, finansieret af andre menneskers 'gratis' penge evt.suppleret med kriminelle aktiviteter, herunder svindel, socialbedrageri og udbredt sort økonomi.

 

Så kunne man teoretisk forestille sig følgende:

 

a) Ulovlige tatoveringer i ansigt, på hals og hænder retsforfølges hårdt og konsekvent, hvilket i nogen grad kan forventes at reducere problemet på længere sigt, selvom der naturligvis fortsat vil være individer som skider højt og flot på alle konsekvenser for at demonstrere deres ligegyldighed, trods og ringeagt for 'systemet'.

 

b) Folk med ulovlige tatoveringer dømmes til at deltage i lukkede workshops under fængselslignende forhold. Et sted hvor de indsatte uddannes til, og beskæftiges med, at fjerne hinandens ulovlige tatoveringer.

 

c) Der stilles ubegrænsede forsyninger af panodiler, groft sandpapir, gazebind og anti-inflammatoriske midler til rådighed.

 

d) Der gives endvidere mulighed for, at de resulterende resocialiserede tidligere tatoverings-selvskadere (og andre filantroper, som feks. kultursocialdemokrater) kan opnå skattefradrag for donation af midler til anskaffelse og drift af mere moderne faciliteter og assistance, således at behandlingsdommene kan gøres gradvist mere selvfinansierede.

 

Suk!


+2 Skrevet af Knud Madsen 158 dage siden - Direkte link

Man kunne måske strække sig til at LÅNE idioten nogle af pengene til at få idiotiet fjernet, og så trække ham i kontanthjælpen.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -