Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

93

Skrevet af Ellen Nikoline Jensen 1580 dage siden - Direkte link

 

Det er vel nok en svada, som man må håbe, både blå og rød blok får tid til at læse og ikke mindst tænke alvorligt over!

 

Dette gælder blandt andet dette udpluk citat: "Vi har indsluset en syndflod af sociale immigranter, der er galakser fra arbejdsmarkedet. Vi har omhyggeligt opbygget verdens højeste indkomstbeskatning, der har pustet lønnen for en dansk industriarbejder op til tysk størrelse. Plus 25 %. ... Produktiviteten i virksomhederne er lav. Men den bliver heldigvis bedre, når vi flytter dem til udlandet".

 


Skrevet af holgerdanske 1580 dage siden - Direkte link

kan ikke siges/skrives bedre.

er selv selvstændig erhvervsdrivende, og en af de "uhyrer" der har fjernet alle medarbejdere for at få lavet det samme ca. 40% billigere rundt omkring i verdenen. overvejer nu selv at flytte, så den sidste rest af skatteindbetalinger kommer et andet land tilgode, som bruger pengene mere fornuftigt.

forøvrigt foreslår jeg at alle de rige der melder sig i TV for at fortælle de gerne vil betale mere i skat hurtigst muligt får fat i et kontonummer og indbetaler. Men det er jo uden konsekvenser at stå og spille helligt for at få billig reklame i medierne.

hatten af for asger, at han tør stå frem på denne måde. det er meget farligt for ham, fordi vi har sikkert kun set starten på at medierne prøver alt for at komme med negative historier om hans forretninger.

Medierne herhjemme forpester det hele med deres behov for sladder og inkompetente historier. Desværre er det for sent når befolkningen opdager at de er blevet forført af Den Røde kanal. 

TV2 med deres valgkamp i Silkeborg i går, viser også tendensen til at hive hele demokratiet (valghandlingen) ned på et primitivt niveau. Jeg fatter ikke at seriøse politiker ikke siger stop for dette primitive niveau.


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1580 dage siden - Direkte link

forøvrigt foreslår jeg at alle de rige der melder sig i TV for at fortælle de gerne vil betale mere i skat hurtigst muligt får fat i et kontonummer og indbetaler. Men det er jo uden konsekvenser at stå og spille helligt for at få billig reklame i medierne.

De kan uden videre indbetale alt, hvad de ønsker, her:

Reg. Nr. 0216, Kontonr.: 4069162134 (http://www.skm.dk/presse/andrenyheder/8191.html)

 

Se også: http://epn.dk/samfund/politik/article2381006.ece

 

PS: Jeg ved ikke, hvad den aktuelle saldo på kontoen er, men jeg kan ikke forestille mig, at den ligefrem er eksploderet...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Tommy Larsen 1580 dage siden - Direkte link

Det er måske dér Helle og Villy håber at finde de mange manglende villyarder...


Skrevet af _slettet_bruger_1778 1580 dage siden - Direkte link

Endnu en perle fra AA. Så er der snart til en kæde:

 

http://www.b.dk/kommentarer/hvem-vogter-vogterne

http://www.b.dk/kommentarer/det-liberale-menenske

http://www.b.dk/kommentarer/vi-forbereder-os-paa-fattigdommen

http://www.b.dk/kommentarer/fair-fattigdom

http://www.b.dk/kommentarer/exodus

http://www.b.dk/kommentarer/store-kvotedag

http://www.b.dk/kommentarer/superliga-eller-fair-nedrykning


Skrevet af Erik Bruus 1580 dage siden - Direkte link

Meget meget velskrevet Asger, som altid. Jeg er helt enig. Bare alle politikere kunne se fornuften i det du skriver. For de fleste politikere handler det desværre kun om at tiltrække stemmer, koste hvad det vil. Nu er valgkampen rigtigt i gang, så er det med at have vat klar til at putte i ørerne. Så kan man undgå vabler på trommehinden.

 

Men når så mange der helt står udenfor arbejdsmarkedet kan stemme sig til andres penge, ja så kræver det ikke ret meget CPU kraft at regne ud at det kun kan gå galt. Hvorfor skal virksomheder også beskattes så hårdt, var det dog ikke bedre at bruge pengene på flere ansatte end at putte dem i "bermuda-trekanten" Nåhh nej bare betal noget mere i skat. At det så betyder at mere og mere produktion må flyttes til udlandet, ja det er vel bare en detalje. Danmark er det dyreste teater i verden. Gad godt vide hvad det ender med. Jeg tror ikke det bliver rart i fremtiden. mvh, Erik.


Skrevet af Froggy 1580 dage siden - Direkte link
Sådan Asger!

Skrevet af Kenneth K 1580 dage siden - Direkte link

Spot on, bare dog at politikerne ville læse indlægget, men det er nok for meget forlangt.


Skrevet af Jeppe Juhl 1580 dage siden - Direkte link

+ 1.000

 

Det mest hårrejsende ved denne fremragende kommentar er jo tragisk nok det faktum, at de normaltbegavede af vores politikere jo godt ved, at AA har fuldstændig ret. Fra A til Z.

 

At politikerne - med LA som den eneste markante undtagelse - så ikke vover at fortælle vælgerne disse åbenlyse sandheder er defacto en falliterklæring for det demokratiske Danmark.

 

Spørgsmålet om årsagerne til politikernes mangel på mod (og evne) trænger sig på. Der er flere delforklaringer. Ingen af dem er opløftende:

 

1) De undervurderer vælgerne med rette

(Læs: flertallet af vælgerkorpset er for dumme pga vores elendige uddannelsesniveau)

 

2) De undervurderer vælgerne med urette

(Læs: Politikerne har ikke tillid til de vælgere, der ikke er omfattet af pkt. 1)

 

3) De fortier ubehagelige sandheder for at klynge sig til magten

(Læs: Mig, mig, mig ... dig)

 

4) Vores politikere er for ringe!

 

Det ser sort ud...!

 

 


Skrevet af slettet bruger 6264 1580 dage siden - Direkte link

1. Vi har fødselsunderskud i Danmark - vi kan ikke reproducere os selv!

2. Vi uddanner et stadigt stigende antal af bachelorer og kandidater. (Til arbejdsløshed)

3. Vi vil partout presse 95% af hver årgang gennem en ungdomsuddannelse

4. Vi ønsker fleksibilitet på arbejdsmarkedet - den berømte flexicurity-model

5. Vi ønsker, ja kræver, at de ledige fulde af energi og virkelyst søger jobs

 

ad 1

Derfor sørger vi naturligvis for, at det koster 4-5 tusinde beskattede kroner pr md at købe en vuggestueplads. Så man er sikker på, at de færreste nystartede familier kan finde pengene til mere end en vuggestueplads.

 

ad 2

Derfor sørger vi naturligvis for, at undervisningen er gratis, samtidig med at antallet af optagne øges og optagelseskravene dermed sænkes. Så kan rigtigt mange nemlig blive optaget på de højere læreanstalter. Så er man sikker på, at udkommet af alle de investeringer langsomt (?) og helt sikkert bliver dårligere og dårligere for hvert år. Og være sikker på, at mange uddannes til arbejdsløshed.

 

ad 3

Uanset evner - hvilket betyder, at der går en masse umotiverede unge på ungdomsuddannelserne. Med spild af undervisningstid for alle: undervisere, unge der er motiverede, unge der ikke er motiverede.

 

ad 2 og 3

Derfor sørger vi jo nu naturligvis for, at hvis ikke alle er dygtige nok til at bestå en eksamen, så sætter vi da bare kravene ned - og wupti, så er målene opfyldt

 

ad 4

Derfor sørger vi naturligvis for, at alle, der har et job, nu hager sig fast i det for ikke at risikere at ryge ud i arbejdsløshed og måske efterfølgende dagpengebortfald efter to år - og et derefter følgende tvangssalg af værdier som biler og ejendomme, hvis husstanden har anden indkomst. Selv om der måske kunne være mulighed for at finde et mere udfordrende job eller starte noget for sig selv

 

ad 5

Derfor sørger vi naturligvis for, at de samme ledige hver uge skal søge et vist antal jobs - til glæde for hvem? jo, bureaukraterne måske - OG skrive det op på en lang liste, der uge for uge opsummerer alle de jobs, den ledige ikke fik. Hvilket jo indlysende er helt enormt motiverende.

 

Hvor mange steder i erhvervslivet og det politiske liv skal man hver uge skrive sine nederlag/fiaskoer på en liste, som man selv og andre kan læse?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Om Tommy Larsen
Ultraliberal rettighedsfundamentalist

Se Tommy Larsens profil
eller
Følg Tommy Larsen
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -