Kontakt 180Grader.dk
93

Skrevet af Ellen Nikoline Jensen 1370 dage siden - Direkte link

 

Det er vel nok en svada, som man må håbe, både blå og rød blok får tid til at læse og ikke mindst tænke alvorligt over!

 

Dette gælder blandt andet dette udpluk citat: "Vi har indsluset en syndflod af sociale immigranter, der er galakser fra arbejdsmarkedet. Vi har omhyggeligt opbygget verdens højeste indkomstbeskatning, der har pustet lønnen for en dansk industriarbejder op til tysk størrelse. Plus 25 %. ... Produktiviteten i virksomhederne er lav. Men den bliver heldigvis bedre, når vi flytter dem til udlandet".

 


Skrevet af holgerdanske 1370 dage siden - Direkte link

kan ikke siges/skrives bedre.

er selv selvstændig erhvervsdrivende, og en af de "uhyrer" der har fjernet alle medarbejdere for at få lavet det samme ca. 40% billigere rundt omkring i verdenen. overvejer nu selv at flytte, så den sidste rest af skatteindbetalinger kommer et andet land tilgode, som bruger pengene mere fornuftigt.

forøvrigt foreslår jeg at alle de rige der melder sig i TV for at fortælle de gerne vil betale mere i skat hurtigst muligt får fat i et kontonummer og indbetaler. Men det er jo uden konsekvenser at stå og spille helligt for at få billig reklame i medierne.

hatten af for asger, at han tør stå frem på denne måde. det er meget farligt for ham, fordi vi har sikkert kun set starten på at medierne prøver alt for at komme med negative historier om hans forretninger.

Medierne herhjemme forpester det hele med deres behov for sladder og inkompetente historier. Desværre er det for sent når befolkningen opdager at de er blevet forført af Den Røde kanal. 

TV2 med deres valgkamp i Silkeborg i går, viser også tendensen til at hive hele demokratiet (valghandlingen) ned på et primitivt niveau. Jeg fatter ikke at seriøse politiker ikke siger stop for dette primitive niveau.


Skrevet af Erik Bruus 1370 dage siden - Direkte link

Meget meget velskrevet Asger, som altid. Jeg er helt enig. Bare alle politikere kunne se fornuften i det du skriver. For de fleste politikere handler det desværre kun om at tiltrække stemmer, koste hvad det vil. Nu er valgkampen rigtigt i gang, så er det med at have vat klar til at putte i ørerne. Så kan man undgå vabler på trommehinden.

 

Men når så mange der helt står udenfor arbejdsmarkedet kan stemme sig til andres penge, ja så kræver det ikke ret meget CPU kraft at regne ud at det kun kan gå galt. Hvorfor skal virksomheder også beskattes så hårdt, var det dog ikke bedre at bruge pengene på flere ansatte end at putte dem i "bermuda-trekanten" Nåhh nej bare betal noget mere i skat. At det så betyder at mere og mere produktion må flyttes til udlandet, ja det er vel bare en detalje. Danmark er det dyreste teater i verden. Gad godt vide hvad det ender med. Jeg tror ikke det bliver rart i fremtiden. mvh, Erik.

- Annonce -


Skrevet af Froggy 1370 dage siden - Direkte link
Sådan Asger!

Skrevet af Kenneth K 1370 dage siden - Direkte link

Spot on, bare dog at politikerne ville læse indlægget, men det er nok for meget forlangt.


Skrevet af Jeppe Juhl 1370 dage siden - Direkte link

+ 1.000

 

Det mest hårrejsende ved denne fremragende kommentar er jo tragisk nok det faktum, at de normaltbegavede af vores politikere jo godt ved, at AA har fuldstændig ret. Fra A til Z.

 

At politikerne - med LA som den eneste markante undtagelse - så ikke vover at fortælle vælgerne disse åbenlyse sandheder er defacto en falliterklæring for det demokratiske Danmark.

 

Spørgsmålet om årsagerne til politikernes mangel på mod (og evne) trænger sig på. Der er flere delforklaringer. Ingen af dem er opløftende:

 

1) De undervurderer vælgerne med rette

(Læs: flertallet af vælgerkorpset er for dumme pga vores elendige uddannelsesniveau)

 

2) De undervurderer vælgerne med urette

(Læs: Politikerne har ikke tillid til de vælgere, der ikke er omfattet af pkt. 1)

 

3) De fortier ubehagelige sandheder for at klynge sig til magten

(Læs: Mig, mig, mig ... dig)

 

4) Vores politikere er for ringe!

 

Det ser sort ud...!

 

 


Skrevet af Tommy Larsen 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er måske dér Helle og Villy håber at finde de mange manglende villyarder...

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

20
24
11
7
10
5
8
13
10
9
3
33
9
15
13
12
22
33
7
6

- Annonce -


Om Tommy Larsen
Ultraliberal rettighedsfundamentalist

Se Tommy Larsens profil
eller
Følg Tommy Larsen
- Annonce -