Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

58

Skrevet af jesper 1607 dage siden - Direkte link

De ekstraudgifter kan de da bare afholde indenfor rammen. Så er der ingen ekstra udgifter. Det er ren Liberal Alliance logik...


Skrevet af slettet bruger 8942 1607 dage siden - Direkte link

Ja!


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Du har fuldstændig ret. Når det passer til Simon Emils argumentation, så er alting inden for rammen. Når det ikke passer, så er det naturligvis uden for rammen.

 

Man kan så spørge, om det pludseligt holder op med at være skattekroner, når det er inden for rammen? Men det er nok et lidt for kækt spørgsmål til, at jeg kan forvente et egentlig svar.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af roehakker 1607 dage siden - Direkte link

Der afsættes 15 milliarder kr. årligt til Ulandsbistand , man kunne mene at der er penge nok at tage af , hvis det altså ikke er en undskyldning for at hæve skatter og afgifter yderligere .


Skrevet af slettet bruger 6264 1607 dage siden - Direkte link

Jamen, Danmarks renommé (det er vigtigt for den mindste i famillien at opnå de øvriges anerkendelse) i udlandet vil da lide ubodelig skade, hvis Danmark lige pludselig skulle skære sin ulandshjælp ned til samme niveau, som alle andre lande har kørt med i årtier. NOT.


Skrevet af jesper 1607 dage siden - Direkte link

Det kunne måske lade sig gøre hvis regeringen kun bestod af S. Men R og SF vil aldrig skære i ulandsbistanden. Så mon ikke det bliver hævede skatter og afgifter...


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Ja, og ekstraordinært stiger ulandsbistanden i år med 234 mio, og næste år med 366 mio. Der er ingen smalle steder når det gælder ulandsbistand, et springvand af penge ingen rigtig aner hvad bliver brugt på.

 

Naturligvis bør ekstraordinære udgifter (hvis det altså passer, det stiller jeg mig stærkt skeptisk over for) som følge af krige rundt omkring i verden kunne blive suppleret fra ulandsbistanden. Det er samme område.  Alternativet er at pengene så bare må strække længere.

 

Det er stadig en stor gåde for mig hvordan åbenbart syrere kan belaste asylsystemet så meget. Det virker til at være en stråmand, 1500 syrere kan umuligt være skyld i at budgettet 3-dobles, ejheller hvis man lægger nogle afghanere oven i. Og hvordan kommer alle disse syrere til Danmark, som første asylland? Har de købt en flybillet til København i lufthavnen i Damaskus, eller hvordan foregår det i praksis?


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Det er naturligvis også en stråmand. Læg mærke til, at de største stigninger skete i 2010 og 2011, hvor den syriske borgerkrig ikke var startet endnu.

 

Men når det nu er det eneste halmstrå, der er, så er det ikke så sært, at Trine Bramsen griber efter det. For gys og gru, hvis hun skulle til at forholde sig til, at vort asylsystem er en ladeport til slaraffenland.


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1607 dage siden - Direkte link

Hvis man VIRKELIG vil det med de lukkede kasser, og samtidig løsne den spænding der er i befolkningen så bør man altså lægge Ulandsbistanden sammen med flygtningehjælpen og så lade det hele køre på frivillige bidrag, så enhver yder efter samvittighed. 


Skrevet af KristianLarsen 1607 dage siden - Direkte link

Hvor kan man finde et detaljeret break-down af hvad disse penge er gået til?


Skrevet af slettet bruger 1099 1607 dage siden - Direkte link

Man kan se nogle af sidste års øgede bevillinger på området her, f.eks øgede bevillinger til "Kontante ydelser mv. til asylansøgere m.fl" på 121 mio kr. 

http://www.ft.dk/samling/20111/lovforslag/l1/pgf/7/bilag/8/1049892.pdf - Når man ser at "Indkvartering og underhold af asylansøgere m.fl" koster 475 mio, så er det vel reelt ydelser man køber hos Røde Kors, der sikkert har en fin forretning ud af at drive asylcentre.


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Bare rolig. Alt er under kontrol udtaler Trine Bramsen fra S. Alle andre lande har samme problemer. Vi behøver ikke bekymre os. Når først krigen i Syrien er forbi, så er vi ovre det værste.

 

Man kan så spørge Trine, om der var krig i Syrien i 2010 og det meste af 2011, hvor den største stigning i udgifterne er sket. Men hvorfor dog forstyrre det verdensbillede, som hun møjsommeligt har bygget op? Hvilke argumenter skal hun så bruge?

 

Mon Trine-pigen ville stille sin egen tegnebog op som en slags garanti for, at hendes spådom kommer til at holde stik?


Skrevet af Kim Freyberg 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Mogens Jensen 1607 dage siden - Direkte link

Stem på A socialdemokratiet og forær Danmark til og forkæl alle andre end etniske danskere! 

Opret nogle nationale lejre hvor "asyler" kan bo. Indkøb madvare de selv kan tilberede, tøj og tvungen prevention. Mange børn bør i en overbefolket verden ikke være en menneskeret, hvis man ikke selv kan opdrage og give dem mad.

Giv dem en skole i deres sprog og uddan dem i det behov der er i deres hjemland. Lær dem at arbejde.Så er de udrustet når de tager tilbage.

En "asyler" der kommer her og siger de ikke kan tage hjem for så bliver de tortureret eller slået ihjel, og så snart de har danske papirer rejser hjem(på bistand), eller sender deres børn på opdragelse i det slemme slemme land de kommer fra, er ikke berettiget til ASYL. De har løjet sig til asyl. Hvis de tager hjem på ferie må de blive hjemme.

Det største problem er de mange der bliver  kriminelle fordi det er så synd for dem ,så vi straffer ikke med direkte hjemsendelse af hele familien. De forstår heller ikke at det er almindelige hårdt arbejdende danskere der betaler for en flot møbleret lejlighed( som danskere ikke kan få) og penge hver måned ,endnu flere hvis man fabrikere børn der heller ikke en behøves at arbejde.


Skrevet af John Lauritzen 1607 dage siden - Direkte link

Udgifter til indkvartering af asylansøgere er faldet 20% på 10 år!

Statistik er noget sjovt noget, for resultatet af læsning af statisik afhænger af, hvilket år der vælges som udgangspunkt.

Udgifter til indkvartering af asyansøgere er stabiliseret over d e sidste tre år!

Sådan kan tallene også læses.

Defor er det også lidt trættende at høre hyleriet fra Inger Støjberg V og Martin Henriksen DF, men de kører vel på automatpilot som vanligt. For den såkaldte tredobling fra 2008 var sådan set en realitet allerede i 2010 0g 2011, hvor V og DF var ansvarlige for politiken i DK.


Skrevet af Kim Freyberg 1607 dage siden - Direkte link

Ud med hele baduljen der sidder rundt om i landets flygtningelejre og send dem til deres respektive nærområder, hvor de kan hjælpes. Hvor er den dybere pointe i, at vi f.eks partout skulle importere 10.000 somaliere fra et land med millioner af andre i samme situation. Hvor er logikken i den slags ting? Hvordan kan forholdsvis få partier, i samarbejde med en hel asyl- og flygtninge industri, få lov at lave den slags grove forbrydelser mod deres egen befolkning uden konsekvenser? Danmark forvandler sig til et stadigt større internationalt bistandskontor mens de ansvarlige politikere bare intet gør, udover at lyve vælgerne op i fjæset, udover de politikere der bare nøjes med at snakke i stedet for at handle. 

Hvad med at få opsagt nogle forældede konventioner og få ryddet op i hele denne jungle af sindssyge internationale aftaler som tåbelige danske politikere har indgået. Så ville vi lukke munden på godhedsindustrien og blive i stand til at handle rationelt. Hvor bliver en Anders Samuelsen af med de ønsker om oprydning af konventioner som han påstår han engang har givet udtryk for? Tag jer dog sammen alle I ansvarlige politikere. Hvor fanden har I hovedet henne?!


Skrevet af slettet bruger 9880 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Torben Mark Pedersen 1607 dage siden - Direkte link

De eneste asylansøgere, der burde få opholdstilladelse er dem, der er personligt forfulgt.


Den store gruppe af somaliere, der er kommet hertil i de seneste måneder, bør sendes hjem igen så hurtigt som muligt. De koster dyrt, og de er fuldstændig uintegrerbare. Ikke noget pjat med at bo og arbejde uden for asylcentrene, og hvis der ikke er plads i asylcentrene, så kunne man jo lave et teltlejr på et eller anden militært kaserneområde.

 

Det er ikke hele Somalia, der er krigshærget, og de kan sagtens sendes hjem til de ikke krigshærgede egne af deres eget land. Det er mere nærliggende for i øvrigt fattige somaliere at rejse til en anden del af deres eget land, end at rejse til Danmark.


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Man skal altid gøre sig klart, at dem, der står og råber asyl ude i Kastrup, er den 1 procent, der har haft råd og mulighed for at rejse den kvarte jordklode rundt for at søge asyl i Danmark.

 

Af alle steder. Danmark. Der er mere end 200 lande i verden. Men sjovt nok så søger de beskyttellse i et land, som ikke kunne være dem mere kulturelt fremmede, et land, hvor de må vide, at de vil få særdeles svært ved at begå sig på arbejdsmarkedet.

 

Men så er det så også et land med en særdeles veludviklet offentlig godheds-industri samt ikke mindst betydelig omfordeling via skatten.

 

Mon ikke det er det sidste, der er den alt-afgørende faktor, når de vælger, hvor de vil råbe asyl?


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

De tager jo så ikke kun til Danmark. Men ja, det er i næsten alle tilfælde indvandring der er tale om og så vælger man naturligvis lande, hvor livvilkårene er gode. De bør sendes hjem straks.


Skrevet af slettet bruger 9880 1607 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Og der er umådeligt få som er personligt forfulgt.

Men det er heller ikke den måde de bruger asylreglerne til at blive indvandrere. For at uransagelige grunde, så mener "vi", at vi ikke kan sende disse mennesker tilbage til deres hjemlande, hvor der bor en masse af deres landsmænd, fordi det er "for farligt"? Huh? 


Skrevet af Smother 1607 dage siden - Direkte link

Og når de så får asyl, så fejrer de den som regel med en ferie hjemlandet. Det var tilfældet for 98 procent af de 321 palæstinensere, der fik asyl ved den største skamplet i Danmarks politiske historie, Palæstinenserloven fra 3. marts 1992.

 

Sidenhen står den på genopdragelsesrejser og månedlange ferier hvert år i det land, hvor de angiveligt har fået det ene "krigstraume" efter det andet.


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Ja, det er mildest talt absurd. Vi holdes for nar.


Skrevet af Peter Munkholm Kristensen 1607 dage siden - Direkte link

Vi har jo selv brugt 30 år på at opdrage de nationaliteter til at de er yderst velkomne i Danmark. Vi giver dem økonomisk råderum og sikkerhed. De beriger så vores samfund med billig Pizza, narkohandel, voldtægter, tvangsægteskaber, æresdrab og middelalderlige anden moral- og æresopfattelse.
Jep, det er en generalisering, og den er ubehagelig. Men når man belønner en generel tendens, så får man gerne en general effekt. Lige så sikkert som sikkerhedsseler reder menneskeliv generelt, så findes der mennesker der er overlevet fordi de ikke brugte den, og blev smidt ud af bilen. Derfor er det stadig generelt bedst at bruge sikkerhedssele.
Det man belønner får man mere af. Det er en faktuel bevist grundpille i opdragelse og motivation.
Sandheden er sommetider ubehagelig. Vi har i 30 år belønnet belastede, mentalt nedbrudte, forstyrrede og kriminelle familier og individer, for at komme til vores land. Vi har puttet dem i lejre, hvor de værste har haft frit lejde til at fortsætte deres dominerende og kriminelle opførsel. Vi har lukket dem ind i vores land og hjulpet dem, uden at stille krav eller betingelser for opførsel i vores land. Vi har godhjertede lukket øjnene for problemerne og tænkt: De bor her jo, så de skal nok lære det. Og vi vil så gerne hjælpe.

Vi har lært dem at Danmark er frit! Her kan man gøre som man vil. Træder man ved siden af kommer der ingen konsekvens. Blot en check med bistand næste måned. Der er områder i vores land, hvor politiet ikke kan komme.
Det er SÅ synd for alle parter. 
Kærlighed uden konsekvens, er ikke kærlighed! Det er blot medlidenhed og forkælelse.
Og det er OS, der skal tage os sammen. Det er OS der vælger de samme konsekvensløse og modløse populist politikere gang på gang!


Skrevet af Louis B. Knockel 1607 dage siden - Direkte link

Aldeles rigtigt, hr. Munkholm Kristensen, men hvem skal vi så stemme på næste gang?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -