Kontakt 180Grader.dk
58

Skrevet af jesper 1367 dage siden - Direkte link

De ekstraudgifter kan de da bare afholde indenfor rammen. Så er der ingen ekstra udgifter. Det er ren Liberal Alliance logik...


Skrevet af Smother 1367 dage siden - Direkte link

Du har fuldstændig ret. Når det passer til Simon Emils argumentation, så er alting inden for rammen. Når det ikke passer, så er det naturligvis uden for rammen.

 

Man kan så spørge, om det pludseligt holder op med at være skattekroner, når det er inden for rammen? Men det er nok et lidt for kækt spørgsmål til, at jeg kan forvente et egentlig svar.


Skrevet af jesper 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det kunne måske lade sig gøre hvis regeringen kun bestod af S. Men R og SF vil aldrig skære i ulandsbistanden. Så mon ikke det bliver hævede skatter og afgifter...

- Annonce -


Skrevet af Iceman 1367 dage siden - Direkte link

Hvis man VIRKELIG vil det med de lukkede kasser, og samtidig løsne den spænding der er i befolkningen så bør man altså lægge Ulandsbistanden sammen med flygtningehjælpen og så lade det hele køre på frivillige bidrag, så enhver yder efter samvittighed. 


Skrevet af KristianLarsen 1367 dage siden - Direkte link

Hvor kan man finde et detaljeret break-down af hvad disse penge er gået til?


Skrevet af Smother 1367 dage siden - Direkte link

Bare rolig. Alt er under kontrol udtaler Trine Bramsen fra S. Alle andre lande har samme problemer. Vi behøver ikke bekymre os. Når først krigen i Syrien er forbi, så er vi ovre det værste.

 

Man kan så spørge Trine, om der var krig i Syrien i 2010 og det meste af 2011, hvor den største stigning i udgifterne er sket. Men hvorfor dog forstyrre det verdensbillede, som hun møjsommeligt har bygget op? Hvilke argumenter skal hun så bruge?

 

Mon Trine-pigen ville stille sin egen tegnebog op som en slags garanti for, at hendes spådom kommer til at holde stik?


Skrevet af Smother 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er naturligvis også en stråmand. Læg mærke til, at de største stigninger skete i 2010 og 2011, hvor den syriske borgerkrig ikke var startet endnu.

 

Men når det nu er det eneste halmstrå, der er, så er det ikke så sært, at Trine Bramsen griber efter det. For gys og gru, hvis hun skulle til at forholde sig til, at vort asylsystem er en ladeport til slaraffenland.


Skrevet af John Lauritzen 1367 dage siden - Direkte link

Udgifter til indkvartering af asylansøgere er faldet 20% på 10 år!

Statistik er noget sjovt noget, for resultatet af læsning af statisik afhænger af, hvilket år der vælges som udgangspunkt.

Udgifter til indkvartering af asyansøgere er stabiliseret over d e sidste tre år!

Sådan kan tallene også læses.

Defor er det også lidt trættende at høre hyleriet fra Inger Støjberg V og Martin Henriksen DF, men de kører vel på automatpilot som vanligt. For den såkaldte tredobling fra 2008 var sådan set en realitet allerede i 2010 0g 2011, hvor V og DF var ansvarlige for politiken i DK.


Skrevet af Torben Mark Pedersen 1367 dage siden - Direkte link

De eneste asylansøgere, der burde få opholdstilladelse er dem, der er personligt forfulgt.


Den store gruppe af somaliere, der er kommet hertil i de seneste måneder, bør sendes hjem igen så hurtigt som muligt. De koster dyrt, og de er fuldstændig uintegrerbare. Ikke noget pjat med at bo og arbejde uden for asylcentrene, og hvis der ikke er plads i asylcentrene, så kunne man jo lave et teltlejr på et eller anden militært kaserneområde.

 

Det er ikke hele Somalia, der er krigshærget, og de kan sagtens sendes hjem til de ikke krigshærgede egne af deres eget land. Det er mere nærliggende for i øvrigt fattige somaliere at rejse til en anden del af deres eget land, end at rejse til Danmark.


Skrevet af Smother 1367 dage siden - Direkte link

Man skal altid gøre sig klart, at dem, der står og råber asyl ude i Kastrup, er den 1 procent, der har haft råd og mulighed for at rejse den kvarte jordklode rundt for at søge asyl i Danmark.

 

Af alle steder. Danmark. Der er mere end 200 lande i verden. Men sjovt nok så søger de beskyttellse i et land, som ikke kunne være dem mere kulturelt fremmede, et land, hvor de må vide, at de vil få særdeles svært ved at begå sig på arbejdsmarkedet.

 

Men så er det så også et land med en særdeles veludviklet offentlig godheds-industri samt ikke mindst betydelig omfordeling via skatten.

 

Mon ikke det er det sidste, der er den alt-afgørende faktor, når de vælger, hvor de vil råbe asyl?


Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link

De tager jo så ikke kun til Danmark. Men ja, det er i næsten alle tilfælde indvandring der er tale om og så vælger man naturligvis lande, hvor livvilkårene er gode. De bør sendes hjem straks.


Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link

Og der er umådeligt få som er personligt forfulgt.

Men det er heller ikke den måde de bruger asylreglerne til at blive indvandrere. For at uransagelige grunde, så mener "vi", at vi ikke kan sende disse mennesker tilbage til deres hjemlande, hvor der bor en masse af deres landsmænd, fordi det er "for farligt"? Huh? 


Skrevet af Smother 1367 dage siden - Direkte link

Og når de så får asyl, så fejrer de den som regel med en ferie hjemlandet. Det var tilfældet for 98 procent af de 321 palæstinensere, der fik asyl ved den største skamplet i Danmarks politiske historie, Palæstinenserloven fra 3. marts 1992.

 

Sidenhen står den på genopdragelsesrejser og månedlange ferier hvert år i det land, hvor de angiveligt har fået det ene "krigstraume" efter det andet.


Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link

Ja, det er mildest talt absurd. Vi holdes for nar.


Skrevet af Peter Munkholm Kristensen 1367 dage siden - Direkte link

Vi har jo selv brugt 30 år på at opdrage de nationaliteter til at de er yderst velkomne i Danmark. Vi giver dem økonomisk råderum og sikkerhed. De beriger så vores samfund med billig Pizza, narkohandel, voldtægter, tvangsægteskaber, æresdrab og middelalderlige anden moral- og æresopfattelse.
Jep, det er en generalisering, og den er ubehagelig. Men når man belønner en generel tendens, så får man gerne en general effekt. Lige så sikkert som sikkerhedsseler reder menneskeliv generelt, så findes der mennesker der er overlevet fordi de ikke brugte den, og blev smidt ud af bilen. Derfor er det stadig generelt bedst at bruge sikkerhedssele.
Det man belønner får man mere af. Det er en faktuel bevist grundpille i opdragelse og motivation.
Sandheden er sommetider ubehagelig. Vi har i 30 år belønnet belastede, mentalt nedbrudte, forstyrrede og kriminelle familier og individer, for at komme til vores land. Vi har puttet dem i lejre, hvor de værste har haft frit lejde til at fortsætte deres dominerende og kriminelle opførsel. Vi har lukket dem ind i vores land og hjulpet dem, uden at stille krav eller betingelser for opførsel i vores land. Vi har godhjertede lukket øjnene for problemerne og tænkt: De bor her jo, så de skal nok lære det. Og vi vil så gerne hjælpe.

Vi har lært dem at Danmark er frit! Her kan man gøre som man vil. Træder man ved siden af kommer der ingen konsekvens. Blot en check med bistand næste måned. Der er områder i vores land, hvor politiet ikke kan komme.
Det er SÅ synd for alle parter. 
Kærlighed uden konsekvens, er ikke kærlighed! Det er blot medlidenhed og forkælelse.
Og det er OS, der skal tage os sammen. Det er OS der vælger de samme konsekvensløse og modløse populist politikere gang på gang!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

16
10
13
11
12
5
2
19
11
6
51
4
20
21
2
5
16
6
9
6

- Annonce -


- Annonce -